Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ewarrr , süsse Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.673
Cevap
372
Favori
741.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadan mı çıkıyor hava? Sağı solu tamamen kapalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ps5 pro'da gow:ragnarok için önerilen görüntü ayarları nasıl ? Kullandığım tv 4k 144hz.

• blackprague kullanıcısına yanıt

evet arkadan çıkıyor hocam 😅 ön üst kısımdan havayı çekiyor arkadan sıcak havayı arıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReoxTR kullanıcısına yanıt

TV'de VRR aktif olmalı. Konsolda da VRR ve 120 Hz modu açık olsun.

Oyun ayarlarında "Yüksek Kare Hızı Modu" açık olsun.

Ragnarok'taki en ideal grafik ayarı, "PS5 Pro" + "PSSR". O ayardayken, native görüntü ve full grafikle, ortalama 75-80 FPS oynanır.

120 FPS almak için ise, "Performans" + "TAA" modu kullanılabilir. O modta da çözünürlük fena değil. Grafikte ise sadece ufak farklar var. Kratos'un metal zırhlarındaki yansıma falan değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Şubat 2025; 18:46:52 >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Sağ soldan hava akışı alabilen bir konsol 2025 yılında yok henüz, önden hava alır arkadan verir.

• Arkadaşlar arkadaşın başına bir olay geldi. Size bir danışmak istedik. Yeni PS5 PRO aldı kendisi. Çalışırken fandan çok kısık bir şekilde frekans sesi gibi bir ses geliyor. Bu başına gelen oldu mu?

Yani kulaklıkla oynarken yada tvde ses açıkken falan fark edilecek bir ses değil. Ama diyelim menüde bekliyoruz. Etraf sessiz. Çok derinden o ses geliyor ve insanın dikkati ona kayıyor haliyle.

Çok az bir seste olsa fark ediliyor o garip ses.

PS5 PRO çalışırken yan kapağı açtık ve fanı küçük bir sünger sokarak durdurduk. Ses anında kesildi. Süngeri çekince zaten 5 saniye sonra fan dönmeye devam etti. Yani fanın dönmesiyle birlikte gelen bir ses.

Bu arada fanın dönmesinde bir sıkıntı yok. Fan gayet stabil bir şekilde dönüyor ama o bahsettiğimiz frekans sesi ister istemez moral bozucu oluyor.

Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Fanı çıkartıp içini açıp yağlayalım mı diye düşündük. (Sök taş işleri ile aramız iyidir, ameliyat biliriz ama yağlamak fayda eder mi deneme yanılma yapacağız. Öncesinde öneriniz varsa rica ederiz)

• KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt

hocam bu kadar takmaya gerek var mı

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    O sesi sadece yaşayan bilir dut dut ötüyor bı ps5 imde vardı sattım.coil wine sesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MichaelMyersSTAB kullanıcısına yanıt
    Hocam coil wine sesine denk gelmemek icin neye dikkat etmek lazim alirken ?

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Tamamiyle şans işi 3-4 farklı fat ps5 kullandim.2 sinde çalıştığını bile anlamazsın öyle sessizdi.1 inde az 1 inde acayip fazla ses vardı ve kod olarakta aynı kod olmasına rağmen biri sessli biri sessizdi yani şans işi.simdi ps5 pro var onda nerdeyse ses yok gibi çok şükür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu tırtıklı yerlerden çıkıyor sandım

• ECBalaban kullanıcısına yanıt

khalkedon ve kahraman.

• KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt

delta fanınız hayırlı olsun. yağlamaya falan kalkmayın, daha beter olabilir, bu hali normaldir, bunların sesi öyle.

eğer bunu çok kafaya takarsanız çözümü aliexpress'ten foxconn fan sipariş etmek ve eskisinin yerine onu takmak.

frankyfifeyoutube
    My delta fan is annoying (has a high pitching sound), so i tested another ps5 pro console with a foxconn fan.
    https://www.youtube.com/watch?v=rVqdyBN3xjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Şubat 2025; 18:24:9 >
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt

hiçbir şey yapamazsınız. tamamen şans.

• Dostlar selamlar. Ps5 Pro alma arefesindeyim. Sizce disk okuyucuyu almalı mıyım oldukça kararsız kaldım fiyatı da pahalı geldi açıkçası. Elimde birkaç kutulu oyun var ama onları da ps5 ile satıp komple dijitale geçebilirim. Pro alan arkadaşlar siz ne yaptınız disk okuyucu aldınız mı yorumlarınız nelerdir

• oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt
    Diskli slim cihazımdaki disk okuyucuyu çıkarıp dijital slim olarak sattım disk okuyucuyu da proda kullanıyorum.

• emrekesk1n kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsınız hocam. Bende diskli fat kasa olduğu için sökemiyorum maalesef.

• Lushfoil Photography Sim - Announce & Release Date Trailer | PS5 Games

PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10009495 Lushfoil Photography Sim is a tranquil exploration and photography experience featuring realistic in-game cameras and a vast selection of faithfully-detailed landscapes presented in stunning visual fidelity. Coming April 15 to PS5. Developed by Matt Newell. Published by Annapurna Interactive. © Annapurna Interactive, 2023 #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=AdRwzTFf09A
  • mterzy M kullanıcısına yanıt
    Aldım ben, alabilirsin oyunun kendisi direk

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    Oled kalitesine yakın hatta aynı görüntüyü verebilen cihazlar var. Bende Qn85d var miniled. Mikroled li cihazlar var. O kadar para verip yanma riskini göze alabiliyorsan oled alınabilir ama benim cihazım 75 inç şuan 100bin o kadar parayı riske atmadan oled kalitesinde görüntü alıyorum. Yani demem o ki oled tvler en iyi görüntüyü almak isteyenler için tek tercih değildir.

• 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.