Şimdi Ara

Playstation 5 Pro Cihaz Güç Kesme & Kapanma Problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Varmı ilerleme konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pixellence1907 kullanıcısına yanıt

Hocam bu konuda kaynak nedir acaba? bende almanya mediamarkt internet mağazasından sipariş verdim arkadaşım gelirken getirdi cihazı yarın öbürgün başıma gelirse nasıl bir yol çizeceğimi bilmek isterim. Siz bu bilgiye tam olarak hangi kaynaktan ulaştınız?

• Di Renovatio kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam. MediaMarkt müşteri temsilcisinden edindiğim bilgi bu yönde ancak bunun bazı şartları var gibi. TaxFree'de faturayı vermediyseniz burada 1 Yıl MediaMarkt garantisi oluyor. Bir sorun olduğunda MediaMarkt ilgileniyor. Ancak dediğim gibi benim cihazın faturası TaxFree'de yalan olduğu için aldığımız yere satıcı mail attı bekliyoruz. Birde MediaMarkt & Satürn yazmaması gerekiyor faturada. Süreç ile ilgili sonucu paylaşırım sizinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixellence1907 -- 15 Aralık 2024; 12:9:28 >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

Satıcı satın aldığımız mağazaya mail attı bekliyoruz.

Teşekkürler bilgi için hocam ben tax free den faydalanmadım dediğim gibi gelirken orada yaşayan arkadaşım getirdi cihazı o yüzden faturayıda onun adına kestirmiştim, şimdi baktım pdf faturada sadece mediamarkt yazıyor bu durumda faydalanabilirim sanırım 1 yıllık garantiden

Playstation 5 Pro Cihaz Güç Kesme & Kapanma Problemi
  • Di Renovatio kullanıcısına yanıt

Evet bir sorunla karşılaşırsan, satın alma tarihinden itibaren ilk 1 Yıl MediaMarkt'lere başvurabilirsin. Detaylı bilgi için temsilciler ile de görüşüp bilgi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixellence1907 -- 15 Aralık 2024; 17:59:52 >
  • o zaman ısınmadandır hocam.

her konsolu slim yapacağız diye gereksiz yere maceraya giriyorlar, sonuçları bu oluyor. ilerleyen revizyonlarda düzeltirler muhtemelen...

bu arada şu anda böyleyse yaz aylarında durum daha belirginleşecektir maalesef. sorun çıkarmayan konsolların da sorun çıkarması söz konusu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Aralık 2024; 23:8:22 >
  • forewermd F kullanıcısına yanıt

yalnız ithalatçıya da bunu anlatmak zor iş... yani 2-3 saat oyun oynadıktan sonra çıkacak bir sorun olduğuna göre 5 dk. deneyip, sağlam diye geri gönderebilecekleri bir sorun. mesela hiç açılmıyor olsa çok daha iyi.

ama tabii hiç yoktan iyidir. en azından elde fatura olacak, thh yolu açılacak. ama orada da kime neyi, nasıl ispat edeceksin... o da sıkıntı.

ben de almak için bekliyordum ama hiç hoşuma gitmedi bu durum, böyle bir sıkıntı bilkom cihazları alanlar hariç herkesin başını ağrıtabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Aralık 2024; 23:3:37 >
  • Selamlar. Vatan'dan PRO almayı düşünüyorum. Ancak son zamanlarda forumda birkaç konu gördüm PSU kaynaklı konsol kendini kapatıyor gibi sorun yaşayanlar vardı. Bu çok yaygın bir sorun mu? Ve Vatan'dan satın alıp sorun yaşayan var mı? Eğer bu sorunu yaşarsam Vatan değişim yapar mı acaba?

• Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt

Vatan'da satılanlar Bilkom garantili. Yani 2 yıl resmi garantili. Bunun ilk 6 ayı da, Ayıplı Ürün / Dead on Arrival kapsamına girer. Yani ilk 6 ayda: Para iadesi, ürün değişimi ve tamir şeklinde seçimlik haklarınız olur.

(Bilkom tamir olayına pek girmeyeceği için, iade veya değişim diyebiliriz.)

Vatan'ın internet sitesinden almanız durumunda, üsttekine ek olarak, ilk 14 gün, koşulsuz iade hakkınız olur. Tabi o durumda da, kontrol için Bilkom'a gönderebilirler; ama cihazda bir hasar - çizik yoksa sorunsuz para iadesi yaparlar.

Benim 1 ay önce MM'den aldığım PS5 Pro'da sorun çıkmadı. Her tür ağır oyun ve farklı yükte, uzun süre denedim.

Konsol CFI-7021 serisi. Fan markası Delta. Kutudan çıkan Dualsense, v5.

(Bunların konuyla pek ilgisi olmasa da yazmış olayım. Merak edenler oluyor.)

• Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt

Konuyu görünce bende tedirgin olmuştum. Yine de Yunanistan'dan getirttim tax free ile. 2 gündür deniyorum bir sorun yaşamadım.

• Aslında birazda nasip & şans işi. Hayatım boyunca herşeyi resmi mağazadan aldım. İlk kez böyle yurtdışından bir cihaz aldım. O da bana denk geldi.

• arkadaşlar durum güncelleme !

10 gündür yoğun denemeler sonucu hiçbir şekilde herhangi bir kapanma sorunu yaşamadım. (FC25 oynarken RDR 2 indirdim 5 saat FC25 oynadım, yada 3-4 saat RDR 2 oynadım, açık bir şekilde bırakıp tüm gün 9:00-17:00 beklettim vb.)

Konsolda her şey stabil, fan sesi yok, kapanma donma yok.

• call me kullanıcısına yanıt

siz sadece konsolu önceden dik olarak, şimdi ise yatay olarak kullanmaya başlamıştınız sanırım? başka hiçbir şey yapmamıştınız değil mi?

anladığım kadarıyla; şu anda yatayda sorun yaşamıyorsunuz, dik denemediniz?

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Konuyla alakalı değil ama garanti konularında bilgili gibisiniz sormak istedim. Şimdi ben Bilkom garantili aldım ama garantimi nasıl teyit edebilirim?

• Ezes kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam : Bilkom garantili ürünlerin genellikle kutu üzerinde ''Bilkom Güvencesiyle'' yazan karekodlu bir sticker mevcut oluyor genellikle veya faturada Bilkom garantilidir diye yazıyordur.

Playstation 5 Pro Cihaz Güç Kesme & Kapanma Problemi

@Pixellence1907 Cevabı vermiş. %100 emin olmak için, kutudaki seri no ile konsoldaki seri no'yu da kıyaslamanız iyi olur.

Tabi Bilkom etiketinin sahte olması veya sonradan yapıştırılması gibi ihtimaller var. Ama bilindik mağazalarda öyle bir konsol satılmaz.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

sorun yatay yada dik durma ile alakası olduğunu düşünmüyorum.10 gündür denemelerimde dik durumda saatlerce oynadığım da oldu.(çok dikkat etmiyorum artık nasıl konumda olduğuna)

benim naçizane gözlemim konsol kendi yazılımını ilk kurulumda standart güncelledikten sonra bir küçük güncelleme daha yaptı sanki .(bu kendi kendine kapanmalar başıma geldiği günlerde).sonrasında bir daha konsol kapanma olmadı.

• call me kullanıcısına yanıt

diğer arkadaşların sorunları devam ediyor ama galiba?

eğer sizinki güncelleme ile düzeldiyse, belki de sizin yaşadığınız farklı bir şeydi. neyse, en azından size geçmiş olsun diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 19 Aralık 2024; 13:28:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.