teşekkür ederim. zaten benim başıma fan sesi artarak kapanma olayı gelmişti 3 yada 4 defa. şimdilik stabil olarak çalışıyor... |
Bildirim
teşekkür ederim. zaten benim başıma fan sesi artarak kapanma olayı gelmişti 3 yada 4 defa. şimdilik stabil olarak çalışıyor... |
fanın üzerindeki metal ezikse kapak metale baskı yapıyor ve metale değen fan dönmüyor ve cihaz ısınıp kapanıyor. Cihaz çalışırken Fanın döndüğünden ve birşeye sürtmediğinden emin olun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
globalde de ortaya çıkan meselenin kaynağı bu muymuş hocam? yoksa sizin tahmininiz midir? bu sorunu çok fazla yaşayan var ve sorun ancak değişimle çözülüyor da ondan soruyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Aralık 2024; 12:15:33 > |
Ben slimde aynen bunu yaşadım. Arkadaşın tarifi benim yaşadığım soruna çok benziyor kapağı çıkarınca sorun yok kapak takınca kapanıyor o sebeple aynı sorun olma ihtimali olanlar başka bi ihtimal mümkün değil bence kapak açıkken sorunsuz bir şekilde çalışıyorsa eğer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |