|
PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (778. sayfa)
-
-
18.499,00TL
amazonSony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalat)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CLTBHXWQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 -
Çok güzel fiyat -
arkadaşlar merhaba. ps e merhaba demek istiyorum. hangi modeli almalıyım? bu amazonda indirimde olan ı mı almalıyım? sanırım tek kol çıkıyor.
-
verdim siparişi gitti. hayırlısı :)
-
Hayırlı olsun hocam 😇
-
çok teşekkürler. yanına 1 adette kol ekledim. 2 çocuk var evde kavga etmesinler :)
-
italatcı garantili olarak şuan en uygun fiyat bu görünüyor, birde dagıtıcısı amazon olunca satıcı ile sorun çıksa amazon bizi yarı yolda bırakmaz umuduyla aldım :)
-
Sanada hayırlı olsun dostum. güle güle kullanın
-
Teslimat adresine benim evin adresini yazdınız değil mi hocam 😝😝😂😂
Şaka bir yana iyi yapmışsınız güle güle kullanın hep beraber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 23 Ekim 2024; 13:33:25 > -
:d tühhh yaa sipariş verirken deseydin keşke :)
Allah razı olsun çocukları telefon derdinden kurtarmak istiyorum. Haftasonları oyun günü bundan sonra :)
-
Amin cümlemizden razı olsun İyi eğlenceler dilerim dostum
-
Sağolun, Normalde ihtiyacım yoktu Xbox Series X kullanıyorum ama bazı sony e özel oyunlar oynuyabilirim PS5 ile artık.
-
benimde ilk oyun konsolum. 40 yaşından sonra heveslendim. ama en çok çocukları planlı programlı oyuna alıştırmak telefondan kurtarmak için istedim. akıllı prizle belirlenen gün ve saat dışında kullanımlarını kısıtlamak istiyorum. komple mahrum etmeden keyif almalarını sağlamak istiyorum.
ben fifa97 de kalmıştım yıllar önce en son :))
-
Ben Ps1 ve ps2 i internet cafede oynamıştım, ps3 ve ps4 e kısa dönem kullanma fırsatım oldu onda da sadece uncharted 4 ve last of us 1 i oynadım sadece :)
-
ps + üyeliği yapamıyorum sebebi nedendir acaba? sepete eklenmiyor.
-
Ben az önce PS app uygulamasndan denedim satın alabiliyorum. Satın almaya çalışınca herhangi bir hata veriyor mu hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 23 Ekim 2024; 15:13:1 > -
sepete ekliyorum örneğin delux vb. ama sepet boş görünüyor. ilerlemiyor.
-
Tekrar Stoklarda görünüyor.
18.499,00TL
amazonSony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalat)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CLTBHXWQ/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A2OR8HO9WEC992&psc=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X