Şimdi Ara

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 19yusuf05 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.607
Cevap
482
Favori
1.406.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler bilgi için. Ben de pro bekliyordum 30'dan aşağı pro gelmez diye düşündüğümden bunu aldım gitti.

• Engin_Karakurt E kullanıcısına yanıt

Valla kaç gündür sürekli stoklara giriyor, ya elinde çok var ya iptal olan yada iade olan ürünler var yada siparişler iptal olucak anlamadım.

ürünü bu satıcıdan alıp kargolanan var mı bilmiyorum.

Bende Tahmini Teslimat Tarihi: Cum., 1. Kas. Yazıyor.

PS5 pro çıksada ona özel oyun çıkıcağını sanmıyorum.

• ucel kullanıcısına yanıt

Benim siparişte yarın teslim yazıyor bakalım, gelişmeleri yazarım buradan gelir mi? gelmez mi? Gelirse nasıl gelir?

Siz ürün gelirse bize geri dönüş yaparsanız iyi olur gelmeden iptal ederim belki

Hocam teslimat tarihi neden bu kadar ileri bir tarih onu anlamadım. Bence iptal edin gitsin bilmiyorum ama şüpheli geldi bana.. Normalde bir ürünü satın alırsınız 1-2 iş gününde hemen kargoya verilip teslim edilir.

• Ben dün verdim siparişi, hatta sepette iken kol da ilave edeyim mi diye araştırırken çıktım sepetten stok tükenmişti, sonra stok tekrar gelince verdim siparişi. Satıcı güvenilir aslında ama gelince göreceğiz. Kaç gündür eldekileri bitirdiler bence şu anda elinde olamayan yolda gelecek stokları satıyorlar diye düşünüyorum.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Ne şüphesi ya kaç kişi almış bu satıcıdan. Ayrıca alb bilişim satıcısından bahsettik burada güvenilir satıcılardan birisi ayrıca Amazon izin vermez saçma işlere. O tarihleri Amazon her siparişte aynı yazıyor genelde, o tarih en geç olan tarih prosedür. 2-3 gün içinde geliyor.

• ben dün sipariş verdim, bugun kolaygelsin ile teslim edilecek. yanına kol ve şarj standıda eklemiştim. onlarda bugun gelecek.

• Alb ürünlerini merak edenler için alanların fotosunu atayım arkadaşlarımın , ürünler sıfır ama kutuları açık yurtdışı cihazlar kaçak yollamı gelmiş resmî ithalat edipmi almışlar muama tabi. Ama cihazlar sıfır

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET

• thsnblt kullanıcısına yanıt

Merhaba ürün ayrıca bir kutu içinde mi geldi yoksa direk orjinal kutusuyla mı geldi acaba?

Pat pat poşet, yollayan amazon depodan çıkmış ürün .

Birde ürünün CFI kodu ne acaba?

benim CFI-2018 b01 geldi az önce teslim edildi.

Sipariş geldi hocam, sorun yok.

CFI-2018 B01

2024/06

Benimki hala kargolanmadı bakalım ne zaman göndericekler.

• ANLOVE Hocam, forumdaki hata nedeniyle özel mesaj gönderemiyorum kapalı hatası veriyor bu yüzden buradan cevap vereyim.

Ürün sıfır ürün, herhangi bir problem yaşamadım.

Teşekkürler hocam iyi eğlenceler sizlere.

Daha önce resmi satıcı hariç cihaz alıp sorun yaşayıp iade ettim, şimdi pro çıkınca spot almayı düşünüyorum ama bu kutunun istisnasız açık gelmesi soğutuyor spot cihaz alma işini, biri alıp deneyip iade etse o cihazlardan gelme ihtimali var .
  • www.vatanbilgisayar.com
    Sony Playstation 5 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-playstation-5-pro-oyun-konsolu.html
  • 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.