< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (777. sayfa)
-
-
Merhabalar, ben D&R'nin internet istesinden aldım. Henüz gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman aldınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni stok gelmiş herhalde konsol her yerde stokta gözüküyor
-
Getirde dahi var 500 TL sepet alışverişi yaparsan digital ps5 19000
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizce Ps5 pro çıkışında ps5 ucuzlar mı? Şuan baktığımda temiz ps5 leri 17-18 binden satıyorlar sahibindende şehrimde. Zaten Ürün 0 şekilde 6 taksit 21.000 tl iken saçma geliyor. Sizce trendyol vs sitelerde ps5 pro çıkışında ps5 fiyatları azalır mı 1-2 bin tl yoksa şu an artık azalacağı kadar azaldı mı?
13 e XB SS mi 21 e ps5 cd mi
-
Merhabalar, uygun fiyata dualsense alabileceğim bir yer var mı acaba?
Japonyadan 12 bine ps5 elim + 1700 e kol aldım ..PS5 PRO beklesemiydim çok kararsız kaldım umarım ikinci el satabilirim ilerde
İlk oyun konsolum tavsiyeniz vs var mıdır genel ?
-
Büyük ihtimal sistemsel bir hata oldu gibi bu fiyata satılıyor olamaz sanırım
12.999,99 TL
www.n11.comSony Playstation 5 PS5 Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-1990253?magaza=deha&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
-
-
Ben satıcı ile konuştum hesabı çalınmış.
bu ay bunu 3 defa gördüm
hem hepsiburada, hem trendyol şimdi de n11 üzerinde hesap çalınması sonra telefon ile arayıp havale yapmalarını istiyorlarmış
-
idefixPS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu (Eurasia Garantili) - idefixhttps://www.idefix.com/ps5-slim-digital-edition-1-tb-ssd-oyun-konsolu-eurasia-garantili-p-2579756?vendorId=3&srsltid=AfmBOorKbmfeUtLQBioYEwV4SmCZSoSxIp68yHkq4NGmc5mwJnVAVLUddkU
23.800 e alınır mı satıcı idefix ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar.
İzmir'de hangi firmada gördünüz?
Birde; Ps5 slim CD li sürüm CFI kodu 2016 mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 12 Mayıs 2024; 12:31:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ps5 kırıldı mı ? Jailbreak yapılabiliyor mu?
1 haftadır cihazı satmak için ilana koydum, deli gibi versiyon sorusu geliyor. Sıkıldım artık. Bu da bende merak uyandırdı kırılabiliyor mu diye
Bildiğim kadarıyla henüz kırılmadı. Fan sesi veya soğutma farkından dolayı soruyor olabilir mi?
Kimse niyetini açık etmediği için anlayamıyorum.
Kırıldı. 4.51 altındaki sürümlere korsan oyun yükleniyor.
-
3 sene önceki versiyon ile ne oynuyorsunun ki hocam ?
internete bağlanamıyorsun bildiğim kadarıyla ps2 / ps3 zamanı tamamda son 10 yıldır konsolu internete bağlı olmadan kullanmak çok garip.
ayrıca 3 senede konsola da bir sürü faydalı güncelleme geldi. Korsan oynamaya kasmak değişik kafa bence para kaygısı varsa plus deluxe paket alıp rahat rahat oynanır 400den fazla oyun var kütüphanesinde
Pro takibi başlasın 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X