Şimdi Ara

Playstation 5 tavsiyee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps5 almayı dusunuyorum ama daha once ne 1-2-3-4 hıc bır serısıne sahıp olmadım. ılk defa ps5 alıp baslamak ıstıyorum ama sizce hangisi almalıyım. dijital sürüm mü cd li sürüm mü farkını anlayamadım

• Dijital almanı öneririm cd devri bitti.Hesabını olusturur istersen psn abonelik istersen Store'dan istediğin oyunu hesabına tanımlar indirir oynarsın.Başlangıç konsolu olarak xboxta öneririm bütçeye göre ikinci el veya yurtdışı uygun fiyatlı series x veya 2.el veya yurtdışı series s çok iyi olur.Sıfır tr den xbox almanızı tavsiye etmem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

bu dediğiniz olay makinayı bir konsolcuya götürüp kırdırıp oyun attırmak değil dimi, mağazaya üye olucam istediğim oyunu kiralıyacam yada satın alcam gibi bir sistem anladığım kadarıyla. eğer öyleyse fiyatlandırma cd ile arasındaki fark ne kadar ortalama yada aynı mı

• steelofmann20 S kullanıcısına yanıt
    Hayır korsanla alakası yok ps5 daha kırılmadı psn hizmeti şöyle netflix gibi aylık yıllık abone oluyorsun sonra abonelik dahilide olan oyunları indirip oynayabiliyorsun veya mağzadan oyunu satın alıyorsun oyun senin hesabına tanımlanıyor senin oluyor yani ama abonelik sisteminde abonelik bitince oyunu oynayamıyorsun.

Dijital oyunlar indirimlerle fln daha ucuza geliyor cdler hem çok pahalı hem kullanan fazla kalmadı bir fifacılar kaldı diyebilirim.

Cd takas önerirler o işte durma noktasında onun yerine forumda psn kardeşliği veya hesap satma şekillinde yapılıyor ama elden olmazsa riskli olabilir.

Eğer bütçe varsa kesinlikle oyun bilgisayarı öneririm illa konsol olsun dersen yüksek kalite takıntın yoksa fhd takılırım sorunsuz olsun dersen kesinlikle series s öneririm.series s çok pratik bir cihaz yanına denemelik 3 ay gamepass alır bir denersin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim aslında rog strix gaming laptobum var ps tercih etmem arkadas es dost geldıgı zaman mac oynamak baska bıamac yok normal zamanda oyun acıpta cok oynamam bıle verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım onun muhasebesını bır yapayım ona gore yol ızlıcem

• sadece maç fln oynancaksa kesin series s veya x onerırım

• Bence ilk ps4 slim falan al. Daha önce konsolun olmadığına göre konsol oyuncusu değilsin. ikinci el bir ps4 slim al kendini dene ben konsolcu muyum yoksa pc oyuncusu muyum diye. Sonradan pişman olma.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

ps4 de alınmaz hocam 😄 çok eski nesil kaldı artık o birde 2. el demişsinde 6-7 yıl kullanılmış konsolu alırsa pişman olur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

dediğim gibi tonla ilan kaynıyor sıkılıp satmak istese ps5'i zor satar. Daha doğrusu zararına satar. En azından ps4'ü çok fazla zarar etmeden satar bi şekilde. PS4 ile PS5 arasında ne var zaten bi grafik kalitesi farkı var.

• PS5 yeni nesil falan değil ya kim çıkardı bu saçmalığı? PS4 jenerasyonunun makyajlanmış hali. Habire durmadan remastered remake remastered remake kusacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 1 Ağustos 2024; 17:1:48 >
  • oyuncu değilim sadece maç için izliyorum. Bunu göz önüne alırsak ps5 mi xbox mı peki ? xbox ta maçla arasında farklılıklar varmı gruntu kalıtesı oyun akısı vs.

Anlaşılır bir Türkçe ile anlatırsan ne beklentin olduğunu daha güzel olur ve cevap verilecek soru okumuş,anlamış oluruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bonjoy_xul kullanıcısına yanıt

şöyle anlatayım evimde oyuncu laptobum var oyun oynayan biri değilim, fakat arkadaşlar geldikçe konsolda sadece maç oynamak için bir öneri istiyorum. Ps5 ve xbox arasında kaldım. Sadece pes yada fifa oynanacagını goz onune alırsak sizce tercihiniz ne olurdu? Ps5 te kafa karıstıran olaylar dıjıtal -cd sürüm gibi teknik detaylar var. Xboxtata bu durum aynı mı? ondada cd li yada dijital olarak var mı? aydınlatırsanız sevınırım.

Sadece futbol oynatım diyorsan en ucuzunu alıp takılmalısın.

Grafikleri çok önemli değil diyorsan serie s.(5-8 bin fiyat aralığında bulabilirsin temiz 2. El olarak)

Ps5 veya xbox almaya gerek yok,işini görürecek ucuz yollu cihaz serie s.

Cd ve digital sürüm tamamen kişisel tercih,oyunları cd li alıp arşivimde dursun diyorsan tercih edebilirsin.Pes21 oynamak istiyorsun mesela cd li versiyon gerekecek cd fiyatı karaborsada 2 bin gibi fiyat biçiliyor.Bazı oyunlar cd olarak daha uyguna denk geliyor,cd sürüm cihaz sizin için gereksiz duruma düşüyor,isteğiniz arada ortam olsun eğlenelim olduğu için gerek yok bence.

Dijital sürüm her iki konsol için de platform sunuyor,parasını verip oradan oyun alabiliyorsun.

peki son sorum pes 21 uzerınden gıdelım satın alma karaborsa 2 bın tl dedık kıralamada yada dıgıtalde satın almada ne kadar oluyor tahmını

Kiralık olayı hakkında hiç bilgim yok,digital olarak almak istesen satan çıkar mı bilmiyorum,çok saçma takamlarla karşılaşman mümkün diyebilirim.

anladım her halükarda iki taraftada konsolu almak yetmiyor. oyun maliyeti olucak. cd li olanı tercih edip cd alıcam. çünkü ne zaman mac oynucagım bellı olmıcak. o yuzden ne zaman ıhtıyascım olursa cd yı takıp oynamak kafamı rahatlatıcak. acaba abonelıgım bıttımı derdı olmasın. teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.