|
Bildirim
|
83 milyon nufus var orta kesim yok ya fakir kısmı var yada yandaşlıkdan aşırı zengin kısım var. onlar için 8k bi gecelik bar eğlence parası
|
Büyük ihtimal satış hilesi bu tükendi olayı. Halka "aslında bu fiyatta bile alınabiliyormuş demek ki" mesajı verilmeye çalışılıyor olabilir.
|
Evet 4 milyon tane ön siparişe çıkmış ve anında tükenmiş. Pahalı diye ağlayanlardan biri benim mesela, ancak 12 tane ön sipariş verebildim. Aslında ekonomimiz çok iyi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
Xbox da bu hızla tükenmişti ön siparişe açıldığında, çerezlik çok az sayıda geliyor bize önceden de bu konu konuşuldu forumda. Belki 1000 tane bile gelmiyordur hemen bitmesi çok normal. Stok sorunu yaşanmayacak kadar doluluk oranına ulaşıldığında belli olur asıl satışların seviyesi. Gerçi Türkiye'de kaç adet konsol satışı yapılıyor resmi olarak hesaplandığını görmedim hiç ama öyle ya da böyle geçen nesilden çok da az satacaktır bu fiyatlar yüzünden. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye de pazarın en iyi olduğu dönemde 150k konsol satılıyordu toplam olarak. Bu rakam son yılda 50k civarına kadar düştü. Muhtemelen bu yıl daha az satacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |