Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
70.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de merak ettim, fiyatı da bütçem dahilinde. Ne zaman alacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Hocam ben de merak ettim, fiyatı da bütçem dahilinde. Ne zaman alacaksınız ?

Hemen alabilirim ama fikri olan varsa duymak istedim. İnceleme videoları hoşuma gitti. Smart özelliği çok iyi duruyor.

• murat_lindemann kullanıcısına yanıt

Gece gece kanıma girdin hocam. Yalnız VA ve 8 ms olması düşündürdü biraz. İncelemesini izledim, fiyatına göre güzel bir monitör. Bir monitör konusu vardı, bulup orada soracağım.

• quote:

Gece gece kanıma girdin hocam. Yalnız VA ve 8 ms olması düşündürdü biraz. İncelemesini izledim, fiyatına göre güzel bir monitör. Bir monitör konusu vardı, bulup orada soracağım.

Tamamdır üstad biraz araştıralım. Teknolojik marketler açık olsa bizzat gidip inceleyecektim ama maalesef kapalı

Bildiğim kadarıyla 8ms değil 4ms

• sizce ps5 için Tv mi daha mantıklı yoksa monitör mü

• quote:

Ben monitörü aldım,yarın gelecek

İnceleyip ,test edip düşüncelerimi paylaşırım ;)

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TCJNGFT/ref=crt_ewc_title_dp_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

• murat_lindemann kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, sabırsızlıkla bekliyorum.
  • fearless_king kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişir hocam bu sorunun cevabı.Tv de yaptığınız yerden, koltuktan vs oynayabilirsiniz.Monitorde ise monitörün başında olmanız lazım kullanırken.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wreckfest oynarken coil whine sesi bariz artiyor deneyen oldu mu
  • yurtdışı amazondan arctis 7P alınır mı ? 1900 tl seviyesinde. Türkiye de stokları olmayan bir ürün. kullanan arkadaşların yorumları nedir ? Hem pc hem ps5 için kulaklık düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_king

sizce ps5 için Tv mi daha mantıklı yoksa monitör mü

Cebinde ki paraya bakar olay paran varsa 1000nt bir tv alırsın oyun oynadığının farkını varırsın.Yoksa yapacak bir şey yok idare etmelik bir monitör alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_king

sizce ps5 için Tv mi daha mantıklı yoksa monitör mü

Ben ps4 neslini TV ile geçirdim. Bu nesil monitör aldım ve monitör ile kesinlikle oyuna daha iyi giriyorsun, oyun oynadığının farkına varıyorsun ama en nihayetinde kişisel bir tercih bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 6 Mayıs 2021; 10:49:40 >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız model nedir hocam

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Samsung, LU28R550UQMXUF

4k IPS hdr

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Performansı nasıl peki ? bende şuan LG 27GL83A-B 2k 144hz ips bir ekran var boyut konusu kafama takıldı 32inc 4k ekran arasinda gidip geliyorum

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    28inc, 60hz, FreeSync destekli. Ben memnunum. 2530tlye almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_lindemann

Ben monitörü aldım,yarın gelecek

İnceleyip ,test edip düşüncelerimi paylaşırım ;)

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TCJNGFT/ref=crt_ewc_title_dp_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

Alıntıları Göster

hocam hayırlı olsun geldi mi monitör deneyimleyebildin mi ps5te nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nickelangelo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun. Monitör geldi yaklaşık 2 gündür kullanıyorum. Ps5 ve MiBox S 4K'da kullanıyorum. Şu an için memnunum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Monitörün hoparlörü bildiğiniz TV gibi çok kaliteli. Harici ses sistemi bağlayabilmek için Bluetooth mevcut. Aux girişi yada optical giriş yok. 3 USB,1 type-c ve 2 adet HDMI girişi mevcut. Smart özelliği ile Netflix YouTube ve Amazon harici cihaz olmadan kullanılıyor. Netflix ve Amazon üyeliğim var film ve dizileri 4k deneyimledim gerçekten çok kaliteli.
    60 Hz olduğunu biliyordum ama 8ms olduğunu aldıktan sonra öğrendim. Ama hiçbir problem yok. Uzaktan kumandasının olmasıda artı olsrak gözüküyor. Almak isteyenler teknolojik marketler açıldığında deneyip almasını tavsiye ederim. Herkese hitap etmeyebilir. Benim için yeterli bir monitör. 120 FPS oyun oynamayacağım için bundan daha fazla para vermeye gerek görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Ben ps4 neslini TV ile geçirdim. Bu nesil monitör aldım ve monitör ile kesinlikle oyuna daha iyi giriyorsun, oyun oynadığının farkına varıyorsun ama en nihayetinde kişisel bir tercih bu.

Alıntıları Göster

cevap için teşekkür ederim hocam kafama takılan tek konu tv ye alışmıs biri olarak 32 inç bir monitör küçük gelir mi ?

• fearless_king kullanıcısına yanıt
    Mesafeniz farklı olacak sonuçta. Ben bu konuda problem yaşamadım. 32 inc epey büyük monitör için

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.