Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
70.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turtle beach stealth 700 gen 2 sipariş ettim haftaya geliyor bakalım yorumları çok iyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam benimde kafamda razer blackshark v2 pro var bu kulaklık hakkında bilgisi olan var mı

• PS5 ile Steelseries Arctis Pro Wireless kullanan var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: iso.hb

Kimler hangi kulaklığı aldı memnunmusunuz pişmanmısınız ne öneriyorsunuz

Steelseries 7p kullanıyorum. Memnunum. Tabi başka kulaklık deneyemediğim için karşılaştırma yapamıyorum.

• PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]

Çok memnun kaldım .

• iso.hb kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vq-tuf-gaming-1ms-144hz-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.html

Elimde bu monitörden var. ps5 aldım gelmesini bekliyorum. 1080p 120hz alabilecek miyim ? hdmi 1.4 display port 1.2 yazıyor monitörde. 144hz destekli pcde öyle çalışıyor ama dp ile bağladım pcye.

• hondaci_cbr kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkde asus monitörler listesi var, ps5 ve xbox için destekledikleri. Sizin monitör listede var. ps5 ile120hz destekli gözüküyor yani.
    https://www.asus.com/support/FAQ/1045097/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 11 Mart 2021; 13:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

Aşağıdaki linkde asus monitörler listesi var, ps5 ve xbox için destekledikleri. Sizin monitör listede var. ps5 ile120hz destekli gözüküyor yani.
    https://www.asus.com/support/FAQ/1045097/

çok teşekkürler:)

• 32'' monitör tavsiyeniz nedır arkadaşlar.2k 4k kafa gitti PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] 

• 5-7k bandına alınabilecek tv tavsiyesi var mıdır?
    Philips 50PUS8505 Düşünüyorum ama tam hakim değilim bayadır tvlere

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Steelseries 7p kullanıyorum. Memnunum. Tabi başka kulaklık deneyemediğim için karşılaştırma yapamıyorum.

Alıntıları Göster

Hocam arkadaşlarınla grupta konuşup ses kaydı yaptın mı hiç? Şöyle söyleyim nba oynuyorum mesela grupta da 1 arkadaşım var. Konuşurken sıkıntı yok. Geriye dönük video kaydı yapıp dinlediğimde sadece benim sesim çıkıyor. Arkadaşın sesi gelmiyor. Senin kulaklıkta bunu deneyimledin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Narki

Hocam arkadaşlarınla grupta konuşup ses kaydı yaptın mı hiç? Şöyle söyleyim nba oynuyorum mesela grupta da 1 arkadaşım var. Konuşurken sıkıntı yok. Geriye dönük video kaydı yapıp dinlediğimde sadece benim sesim çıkıyor. Arkadaşın sesi gelmiyor. Senin kulaklıkta bunu deneyimledin mi?

Alıntıları Göster

Merhaba hocam. Yani bırakın kaydetmeyi henüz mikrofonu kullanmak nasip olmadı :)

• Narki kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın gizlilik ayarlarından grup seslerinde sesinin kaydedilebileceğinin iznini ayarlardan vermesi lazım. Kulaklıkla alakalı bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 15 Mart 2021; 19:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasapow

Arkadaşın gizlilik ayarlarından grup seslerinde sesinin kaydedilebileceğinin iznini ayarlardan vermesi lazım. Kulaklıkla alakalı bir durum değil.

O ayarda sıkıntı yok izin vermiş olmasına rağmen olmuyor.. 2 kulaklık ile denedim. 1.de hiç ses yok 2.de ise çok az geliyor. Sorun kulaklıkta ama hangisi sıkıntısız bilemiyorum. Orjinal kulaklığını da alipta beğenen kişi çok az

• quote:

Orijinalden alıntı: hondaci_cbr

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vq-tuf-gaming-1ms-144hz-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.html

Elimde bu monitörden var. ps5 aldım gelmesini bekliyorum. 1080p 120hz alabilecek miyim ? hdmi 1.4 display port 1.2 yazıyor monitörde. 144hz destekli pcde öyle çalışıyor ama dp ile bağladım pcye.

Chip key diye bir eklenti var, ben aldım. Onunla birlikte 1080 120 fps alabilirsin, tabii ki destekleyen oyunlarda..

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavasLordu -- 17 Mart 2021; 10:39:35 >

• Amazon.de den Astro A40 mixamp aldım. 2700 e geldi. İmkanı olanlar kaçırmasın, daha iyisi yok!
    PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]

• SavasLordu kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Yeni nesil için çıkarırlar mı acaba yeni kulaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Hayırlı olsun hocam. Yeni nesil için çıkarırlar mı acaba yeni kulaklık

Astro A50 çıktı en son ama kablosuz olduğu için tercih etmedim. Sarj etmekle uğraşmak istemedim..

• SavasLordu kullanıcısına yanıt

ekstra birşey kullanmadan 120 hzde rainbow ve fortnite denedim ikiside çalışıyor :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.