Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
69.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ps5 için 7.1 kulaklık bakıyorum ancak logitech g432 modeli ve pcler için 7.1 kulaklıklar var piyasada acaba bu kulaklıklarda ps5 de 7.1 performans ı alabilirmiyim acaba kullanan varmı
  • Arkadaslar arastirdim ettim yine gidip ps5 icin pulse 3d headset aldim ama soyle soyleyeyim malzeme kalitesi yerlerde ust kafa bandi zamanla kirilacak gibi ve ses kalitesi sony gold headsetimde daha iyiydi ben sahsen begenmedim yarin mediamarkta gidip iade edicem..kafa bandi hic ergonomik degil ..basi agritir baya siki esnek degil dusunen varsa almasin ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEMESIS_1453 kullanıcısına yanıt

Hocam zaten bilindik bir şeydi bu konuşuldu çok,malzeme kalitesi yerler de zamanla deforme olması da kaçınılmaz bile bile lades olmuşsunuz umarım sıkıntı çıkarmaz ve iadesini alır MM

• Dark Saga kullanıcısına yanıt

Arctis 1 alacaktim ..mediamarkttaki arkadas yazilim olmaz falan filan derken bunu aldim pisman oldum..

• Merhaba,

Hem konsol hem pc için monitör bakıyorum; şu anda alabilceğim en iyi seçenek LG'nin 4K- 144hz - 1ms modeli gözüküyor ama hdmi 2.1 girişi yok deniyor.

PS5'te 120hz performans almak için 2.1 HDMI şart mı ? Bir de PS'de bütün oyunlar 120hz vermiyomuş sanırım bu monitör gereksiz mi olur o zaman?

Bunun dışında fps veya rekabetçi oyun pek oynamıyorum iki platformda da Fifa Ultimate Team harici.

Asus'un 4K - 60hz - 1ms modeli var. Onu mu almak mantıklı yoksa gene 1ms - 240hz kalitesinde Full HD iyi bir model mi almak mantıklı?

• Cryshal C kullanıcısına yanıt

HDMI 2.1 desteği 4K 120 Hz görüntü almanızı sağlar, Fakat 4K çözünürlükte 120 FPS oynanan oyun büyük ihtimalle olmayacak ya da çok sınırlı olacak. 120 FPS destekli oyunlar genelde 1080p çözünürlükte oynanıyor, 1080p-120Hz için ise HDMI 2.0 yeterli.

Bu nedenle ya 120 Hz desteğinden feragat edin ve 4K-60 Hz bir monitör alın, ya da her yola gelir kaliteli bir 2K-144 Hz monitör alın. Çok fazla rekabetçi shooter oyun oynamıyorum dediğiniz için ilk seçeneği öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 18 Şubat 2021; 9:23:5 >
  • https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-q30-bluetooth-kablosuz-kulaklik-hibrit-aktif-gurultu-onleyici-anc-siyah-a3028-p-HBV0000187HS6?magaza=Hepsiburada

Arkadaşlar Ps5 ile uyumlu mudur sizce? Ürünü bilen var mı tavsiye eder misiniz?

• Arkadaşlar merhaba. Arctis 1 Kablosuz kulaklık almak istiyorum. Bir kaç modeli var işin içinden çıkamadım. Bunlardan hangisi PS 5 ile uyumlu?

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnycelik -- 18 Şubat 2021; 12:18:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Narki

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-q30-bluetooth-kablosuz-kulaklik-hibrit-aktif-gurultu-onleyici-anc-siyah-a3028-p-HBV0000187HS6?magaza=Hepsiburada

Arkadaşlar Ps5 ile uyumlu mudur sizce? Ürünü bilen var mı tavsiye eder misiniz?

Kindly note these headphones can work well with PS5 in the aux-in mode, while the mic on the headphones won't work in the aux-in mode.

Mikrofon çalişmiyormuş.

• Teşekkür ederim hocam

• Merhaba arkadaşlar , herkese hayırlı akşamlar . 3 sorum olacak.

Ps 5 Samsung G7 Odyses Monitör ile kullanmaya başladım, ilk sorum.

Monitörden ses almak için ne yapmam lazım

Anker Soundcore Life Q10 Ps 5 uyumlu mudur

Monitör 2 K çözünürlükte çalışmıyor , desteklenmiyor yazıyor , bunun çözümü var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Merhaba arkadaşlar , herkese hayırlı akşamlar . 3 sorum olacak.

Ps 5 Samsung G7 Odyses Monitör ile kullanmaya başladım, ilk sorum.

Monitörden ses almak için ne yapmam lazım

Anker Soundcore Life Q10 Ps 5 uyumlu mudur

Monitör 2 K çözünürlükte çalışmıyor , desteklenmiyor yazıyor , bunun çözümü var mı ?

Sorunun 2 sini çözdüm. G7 kullanan var ise Son Firmware kurup Monitör ayarlarından Freesync'i kapatması gerek 2160k kullanmak için.

Anker Soundcore Life Q10 ps 5 görüyor ama bağlanmıyor, bir kod veriyor , kulaklıkta göründüğünden emin falan diyor ve bağlanmıyor..

Monitörden ses alamadım hala...

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

selamlar, ses için ben 2+1 sisteme dönüştürücü aldım. özelden ps5 için monitör ayarlarını atabilir misiniz

• NEMESIS_1453 kullanıcısına yanıt

Bildigim kadariyla kulaklik gibi urunlerde paket acildiktan sonra iade almiyorlar. Daha once basima geldi ama umarim sansiniz yaver gider ve iade edebilirsiniz.

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Siz bayağı araştırmışsınız. Biliyorsunuzdur. 4k sinyali ps5 ayarlarında seçebilinip 2k ya downscale eden monitörler, 1440p hdmi 2.0 olan monitörler mi demektir. Yani her 2k hdmi 2.0 bağlantı olanlar ps5 de 4k60fps seçilip 2k 60 fps ye downscale edebiliyorlar mı? Yoksa monitörden monitöre fark ediyor mu?

teşekkürler
  • Selamlar. Bu listede sonrasında bir değişiklik oldu mu bilmiyorum ama 3-4 aylık bir liste, bu liste dışında destekli monitörler olduğu da söyleniyordu. Dolayısıyla deneyerek tercih yapın. Ama durum monitörden monitöre kesinlikle değişiyor. İlgili liste: https://www.techtimes.com/articles/254149/20201113/list-reported-1440p-displays-trick-ps5-getting-4k-signal.htm

• Dostlar tavsiye eder misiniz? PS5 ile uyumlu mu?

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-1-kablosuz-oyuncu-kulakligi//

• Pentagramet kullanıcısına yanıt

Uyumlu hocam evet ama nasıldır bilemiycem kullandığım bir ürün değil.

• Kimler hangi kulaklığı aldı memnunmusunuz pişmanmısınız ne öneriyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.