Normalde elimde Samsung Ue590 monitör vardı 4k tn panel 2016 model, Sorun çıkarınca sıfırıyla değişim sağlayıp satmıştım, onun yerine daha canlı renklere sahip bir monitör bakıyorum. Elimde masüastü pc yok, dizüstü bilgisayarım aracılığıyla dediğiniz gibi yansıtma işlevi olacak. Pc'de 144hz oynama hedefim yok. 4K larda yeni modeller gelmedi hep eski nesil. |
PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (13. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhabalar 7+1 ses alabileceğim ps5 ve xbox series s de kullanabileceğim max 500 tl civarında hangi kulaklık olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler -
-
Arkadaslar ps5 için iki monitör arasında kaldım görüşlerinize ihtiyacım var.
birincisi Asus TUF vg27aq (hepsiburada da dişe dokunur indirim var)
diğeri ise gigabyte m27q
https://www.itopya.com/gigabyte-27-m27q-170hz-1ms-2xhdmi-dp-qhd-freesync-premium-gaming-monitor//
Asusun tasarımı daha iyi gibi duruyor, dönme özelliği gigabyte da yok sanırım. Ama özelliklerinden cok anlamam sanki kafa kafaya gibi. biri hpeisburada biri itopyada o da kafamı karıstırıyor. ne dersiniz ?
-
Ses olarak en son seviyede gayet tatmin edici bence.Ben mi box android tv box ta denedim çalışıyor ürün android te.
@Reisem
*Asusta yatay dikey donderme var gigabyte ta yok
*Asusta 2 hdmi var iken gigabyte ta 1 adet
*Gigabyte ta sRGB daha yuksek
*Gigabyte ta renk sayisi 1.07 milyar iken asusta 16.7 milyon
*Gigabyte ta tepkime suresi daha iyi
*Gigabyte ta yenileme hizi 5deger fazla
*Asus Gsync uyumlu
*Asus HDR10 destekli
*Asus ta hoparlör var
Yonlendirmek gibi olmasın ama benim tercihim Asus tan yana olurdu ikisi arasından.
@mcblue Butceyi biraz daha artirabilirsen Steelseries Arctis 1 PS5 Edition oneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 12 Şubat 2021; 16:52:35 > -
hocam estafurullah asıl yönlendirilmeye ihtiyacım var. dediğim gibi bunu sadece ps5 oynamak için kullanacagım. aslında lgnin de 850 modeli var aklımda ama bu ikisi daha iyi gibi. bir de taksit seçeneği olması ve inidimli olması güzel geldi tesekkür ederim.
-
hoam simdi baktım da ikisinde de sanki 2 hdmi var gibi gözüküyor ama yanlıs yere mi baktım acaba
-
Benim hatam hocam baktigim site yanlis yazmis.Urunun kendi sitesinden baktigimda 2 adet yaziyor.
İki urunun karsilastirilmasi icin aşağıdaki linke tıklayınız.
Gigabyte kagit uzerinde daha ustun olmasina ragmen ergonomik olarak kotu bence, oyun basinda uzun saatler gecirdigimiz icin ergonomik olmasi gerekir diye düşünüyorum.rtings.comGigabyte M27Q vs ASUS TUF Gaming VG27AQL1A Side-by-Side Monitor Comparisonhttps://www.rtings.com/monitor/tools/compare/gigabyte-m27q-vs-asus-tuf-gaming-vg27aql1a/19668/15402?usage=9091&threshold=0.1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 12 Şubat 2021; 16:54:24 >
-
Diğerleri çok önemli değil ama tüm ayırdığınız bütçeyi TV’e basmanızı öneririm. Ps4 Pro’da bile TV baya fark yaratırken Ps5’in tatmini çok daha fazladır. -
Arkadaslar ps5 icin kulaklik alicam steelseries arctis 1 mi yoksa ps5 pulse 3d headset mi alayim sizce kullanan var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pulse 3d nin rakibi Arctis 7 olabilir hocam.Pulse arctis1 e gore daha iyi bir kulaklık.Kendim bizzat kullanıyorum hicbir sikinti yasamadim tavsiye ederim. -
Tesekkurler hocam ikilemde kalmistim ..gonlum pulse 3d tarafinda siperis vericem
Arctis 1 mi yoksa Arctis 1 Wireless olarak mı düşündünüz hocam? Arctis 1 ile Wireless modeli farklılar, Arctis 1 Wireless ile Arctis 7 arasında sadece kozmetik farkı var.
-
Arkadas yorumunda belirtmedigi icin arctis 1'i kablolu, arctis 7'i ise wireless olarak dusundum hocam. 7.1 dts icin bile ikisi(wireless varsayarsak iki modeli) arasindan arctis 7 secilebilir cunku digerinde stereo var.Hatta 7 wirelesstan ziyade asıl rakibi 7p dir pulsenin benim görüşüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 13 Şubat 2021; 22:50:56 > -
Razer Blackshark v2 Pro için görüşleriniz neler peki hocam, hakimseniz ?
-
AirPods`u PlayStation 5`e nasıl bağlarız arkadaşlar apart veya başka türlü -
pulse 3d alan arkadaşlar en uygun nereden sipariş verebiliriz acaba?
-
arctis 1 daha iyi gözüküyo ama kullanım da ne kadar fark olur bilemicem.
Merhaba arkadaşlar, pc dizmeyi düşünüyordum ama bu saatten sonra o fiyata ps5 alırım moduna geçtim. Ps5 için Tv almayı düşünüyorum 4K mı 8k mı önerirsiniz? Geleceğe yatırım olsun diye 8k alsam mı yoksa fanteziye girmeyip 4k alıp geçsem mi emin değilim. 4k ve 8k önerilerinizi bekliyorum. 8k alırsam ps5 pro? Ps6 içinde kullanıcam ona göre öneri verirseniz sevinirim. Max Bütçem 20 bin ama mümkünse az olmasını isterim tabiki...
ekleme: evde tv izlemiyoruz tek amacı oyun olcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz755 -- 14 Şubat 2021; 20:27:20 >
Arkadaslar pulse kullanan ve ps5 de warzone oynayan varsa
Pulse den boguk ses alan ve dusmanin yerini ayirt edememe ve patlamalarin vs asiri rahatsiz edici olmasi gibi sorun yasayan varmi?
Ps4 gold wireles vardi ps4 de cok net ses aliyordum ama ps5 e warzone kurdum ne pulse den iyi ses alabiliyorum nede eski gold wirelesten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X