Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
69.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya Bim'de SteelArctis 1 kablolu kulaklık 350 TL'ye satılacakmış. Ne diyorsunuz alınır mı?
  • pulse kulaklık amazon'da 1099 lira olmuş bilginize
  • Quiet00 kullanıcısına yanıt

Teknosa da aynı şekilde ama ben amazondan aldım bu arada ps5 im yok 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    pc için mi aldın
  • Quiet00 kullanıcısına yanıt

Ps4 için

• SONY PlayStation 5 PULSE 3D Kablosuz Kulaklık
    amazon
    SONY PlayStation 5 PULSE 3D Kablosuz Kulaklık
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08H99878P/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_cxo.FbM2R277E

Kulaklik 1099 tl bence iyi fiyat:)

• SteelSeries Arctis Pro + GameDAC Gaming Kulakl&#x131;k- Hi-Res Audio System - PS5, PS4 ve PC Uyumlu - Beyaz
    amazon
    SteelSeries Arctis Pro + GameDAC Gaming Kulaklık- Hi-Res Audio System - PS5, PS4 ve PC Uyumlu - Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07J1TD61J/ref=cm_sw_r_cp_apip_epBxBiBgyINP9

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]

• Arkadaşlar pulse 3d veya arctis 1 wireless'ı android tv'ye kablosuz olarak bağlayabilir miyiz?
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Soz vermiyorum, unutmazsam yarin pulseyi mi box uzerinde denerim.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Sikintisiz çalıştı 👌
  • Çok teşekkürler hocam iyi oldu bu.
  • pulse 3d nasıl arkadaşlar arctis 1 wireless kullanıyorum bunu iade edip pulse alayım mı?

• alic3lik kullanıcısına yanıt

Bugun sabah elime geçti yaklaşık 3 saattir test ediyorum. Bazı oyunlarda deneme yaptım sesi yüksek ve boğuk değil surround etkisi güzel ve konforlu. Ben ps4 için aldım ve memnun kaldım diyebilirim.

• Hocam o ne kadar kablo öyle ya ! her defasın da uğraştırıcı olur bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

Merhabalar,

Yeni ev diziyorum ve araştırmam sonucu Samsung 50Q60T satın aldım, Q70T ile çok arasında kaldım fakat aradaki fiyat farkına değmeyeceğine karar kıldım.

Tabi bir yerde bütçe meselesi ama yabancı kaynaklardan edindiğim birçok doküman ve bilgiye göre 80 standardı ve üzeri serisi almadığımız sürece görüntü anlamında yada

iddaalı bir fps oyuncusu değilseniz gecikme süresinin de farkını uzun vadede hissedemeyeceğimizi fark ettim. Çünkü göz bir süre sonra alışıyor ve yadırgamıyor.

Yanılmayacağımı umuyorum, geldiğinde deneyeceğim. Televizyon ile ilgili sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam TV'nizi deneyimlediniz mi?Single-player oyuncusuna tavsiye eder misin?

• Hyperx kulaklık kullanan var mı beyler ? Fiyatı muadillerine göre daha uygun ve tam bir F/P ürünü gibi.

• beyler aynı zamanda pc ve ps5 sahibi olduğum için kulaklık seçiminde kararsız kaldım arctis 9 mu alıyım yoksa arctis7p mi? hangisini alırsam ne kaybederim bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba

PS5 için 3500-4000 tl civarı 4k monitör almak istiyorum. Muhakkak bu fiyatlarda monitör alan olmuştur. Deneyimlerinden ve tavsiyelerinden faydalanmak isterim. Önerisi olanın yardımlarını rica ederim

Şimdiden teşekkürler

• Bu Arctis 7P niye hiç indirime girmiyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.