< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (9. sayfa)
-
-
handsfree mantığı(earsfree ) kulaklık var mı ya? böyle söyleyince saçma geldi ama durum şu; kulağıma kulak içi ya da üstü takmak çok rahatsız ediyor beni. hoparlör tarzı, kulağıma takmayayım da ne bileyim boynuma asayım, masaya koyayım vs. voice chatte sesleri duyayım, benim konuşmalar da kesintisiz karşıya gitsin. online oynarken chatte iletişimi kulağıma bi şey sokmadan sağlayabileceğim model bir şey yok mu?
dualsense'in hoparlör ve mikrofonu sevindirmişti ancak pek randıman vermiyor o da, konuşmalar kesik kesik telsiz konuşması gibi gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Sladehandsfree mantığı(earsfree ) kulaklık var mı ya? böyle söyleyince saçma geldi ama durum şu; kulağıma kulak içi ya da üstü takmak çok rahatsız ediyor beni. hoparlör tarzı, kulağıma takmayayım da ne bileyim boynuma asayım, masaya koyayım vs. voice chatte sesleri duyayım, benim konuşmalar da kesintisiz karşıya gitsin. online oynarken chatte iletişimi kulağıma bi şey sokmadan sağlayabileceğim model bir şey yok mu?
dualsense'in hoparlör ve mikrofonu sevindirmişti ancak pek randıman vermiyor o da, konuşmalar kesik kesik telsiz konuşması gibi gidiyor.
Hocam bence sony srs veya jbl bluetooth hoparlörlerden biri işinizi görür diye düşünüyorum. Ama ps5'te bluetooth bağlantısı olmadığı için jak kablosu ile bağlamanız gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: çağrışş
Arkadaşlar bunu kullanan var mı aranızda? Üstünde ps4 yazıyor ama herhalde ses kalitesinde ps5’te herhangi bir sorun yaşamam.
https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-1-wireless-oyuncu-kulakligi-usb-c-wireless-ps4-pc-nintendo-switch-android-uyumlu-p-HBV00000NAMDN?magaza=NethouseBende var, ancak ps5'im daha gelmediği için deneme şansım olmadı. Ps5'e ve 3d audio teknolojisine uyumluymuş. İçinden type-c dongle çıkıyor, onunla ps5'e direkt olarak bağlayabiliyorsunuz.
-
jbl için dediğiniz bu renkli olanlar mı hocam, olur mu ki acaba? yani bunu kulaklıkmış gibi kolun jak girişine takıp bahsettiğim şekilde kullanabilir miyim dersiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Sladejbl için dediğiniz bu renkli olanlar mı hocam, olur mu ki acaba? yani bunu kulaklıkmış gibi kolun jak girişine takıp bahsettiğim şekilde kullanabilir miyim dersiniz?
Evet hocam renkli olanlar. Jbl clip 3, flip 5 vs baya modeli var. Burada devreye sizin bütçeniz giriyor tabi.
Bende jbl clip 3 vardı, bilgisayarın monitöründe hoparlör yoktu ve jak ile monitöre bağlayıp kullanıyordum. Ayrıca bunlarda mikrofonda oluyor. Eski aracımda aux yoktu, bunu telefona bağlayıp müzik dinliyordum, arama geldiğinde handsfree olarak bundan konuşuyordum. :))
Ama bunlar ps5'te olur mu? Bence olur, denemek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps4te bazı kulaklıklar bile çalışmıyordu dediğiniz mantıklı ama alıp boşa gitme durumu da var :) Belki hem ps5 hem bu hoparlöre sahip biri varsa denerse öğreniriz, düşük ihtimal tabi :)
-
arkadaşlar pulse 3d kulaklık satılıktır.
https://forum.donanimhaber.com/satilik-sony-ps5-pulse-3d-kablosuz-kulaklik-1100-tl--146870222
-
quote:
Orijinalden alıntı: digi_boy2006arkadaşlar pulse 3d kulaklık satılıktır.
https://forum.donanimhaber.com/satilik-sony-ps5-pulse-3d-kablosuz-kulaklik-1100-tl--146870222
Memnun kalmadınız mı hocam ?
Aynen hocam, steelseries archis 1 wireless alacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Weycell 61Benimkinde var hocam ama oyun kaynaklı değil kendi akılsızlığımdan...:)
TV'yi uzun süre canlı modda kullandım üstüne youtube yüksek kontrast moduna aldım falan derken yapmamam gerek herşeyi yaptım o nedenle kalıcı burn-in sorunu var benim TV'de..
Yine de bu haliyle bile hiçbir lcd, qled, nanocell ne dersen de değişmem göz bir kere oled gördükten sonra başka TV ye bakmıyor.
Zaten bir sonraki televizyonum da fiyatları makul seviyelere indiğinde 8k oled olacak nasipse.
Benimki bu nesli de bana sorunsuz maksimum kalitede yaşatır diye tahmin ediyorum.
Tek eksisi 4k da 60fps üstü desteği yok panel 100 hz ama 4k dan daha düşük çözünürlükte o tarama hızına ulaşabiliyor birde freesync, g-sync gibi özellikleri yok gerçi kaç tane TV de var o da ayrı ama 2016 model bi TV için hala üst segmentte diyebilirim.
saçma hiçbir hata yapmamışsınız.
böyle şey mi olur.
uzun süre tv açtık diye tv yanacaksa çöp .
-
Merhaba arkadaşlar, evimde 2 tv var. Sizce ps5’te hangisinden daha iyi performans alabilirim?
Vestel 49ua9400
Phillips 55pus7304 -
Arkadaşlar merhaba, ps5 aldım fakat tv mi de değiştirmek istiyorum. Sizce ps5 ile bu televizyon iyi bir performans sağlar mı? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-arcelik-televizyon-885422512/detay
-
Pulse 3D headset kullanan var mı ? Önceden gold wireless kullanıyordum,memnundum ;şuan kullanılmaz durumda....Aralarında da baya fiyat farkı var ....Ps5 için almaya değer mi?
Merhabalar, yurtdışından Series S ya da PS5/Series X alma arifesindeyim. Tercihimi biraz da ekran fiyatlarına göre yapmak istiyorum, elimde ne monitör ne de TV var. Konsol oyunlarını TV'den oynamanın daha iyi olacağını düşünüyorum ama konsola uygun TV'lerin fiyatlarına dair bilgim yok, bunun dışında notebook için 2. ekran olarak bir monitör almak istiyordum, tercihimi monitörden yana kullanırsam monitörün böyle bir avantajı da olabilir fakat çok da problem değil.
Oyuncu da olmadığım için teknik olarak bu "hz" değerlerine hiç hakim değilim. Sorum şu ki, teknik özellik olarak Series S sanırım daha düşük çözünürlükte oyun oynatıyor, Series S tercih edersem yanında kullanmam gereken uygun monitör ya da TV'lerin fiyatları ne olur, Series X ya da PS5 tercih edersem uygun olan monitör ya da TV'lerin fiyatları ne olur? Konsol olarak Series S'e daha yakınım, kafamda F/P olarak Series S'e en uygun monitörü tercih edip ileride X ya da PS5'e geçersem 4K TV almak var gibi ama bu yorumu fiyatlardan habersiz yapıyorum. Sizden direkt model tavsiyesi beklemesem Series S ve üst seviye olan konsollar için monitör/TV olarak ortalama fiyat bantları rica ediyorum, teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba,
Kulak içi kulaklık önerisi istiyorum bende. Kulak üstü olanlar inanılmaz derece de rahatsız ediyor beni.
-
Steelseries Arctis 1 Wireless almayı düşünenler varsa gönül rahatlığıyla alabilirler. Amazon.com.tr'de 850TL'ye düştüğünde aldım, yine aynı fiyata inecektir.
3D Audio uyumlu, fiyatına göre ergonomi ve malzeme kalitesi de tatmin edici. Pulse 3D denemedim ama TR fiyatını düşünecek olursak F/P olarak Arctis 1 daha mantıklı olabilir.
Steelseries Arctis 7P Wireless almayı düşünenler için de belirteyim Arctis 1 ile aralarında fiyat farkına değecek ciddi bir fark yok. Karşılaştırma incelemesini aşağıdaki linkten bulabilirsiniz:
https://www.soundguys.com/steelseries-arctis-1-wireless-vs-steelseries-arctis-7p-41278//
-
10000tl bütçe ile özellikle ps5 için tv tavsiyeniz varmı ? -
tv için bütçeniz yeterli ise kesinlikle LG OLED serisi. Mesela CX
başka televizyonlarda özellikle karanlık sahnelerde OLED'den daha iyi bir performansı almanız teorik olarak mümkün değildir. Çünkü arka aydınlatma sistemiyle çalışan tv'ler teorik olarak tam siyahı veremezler. OLED TV'de bütün pikseller yani ledler kendi başına aydınlanıyor. Yani milyonlarca ledin her biri ya tam sönüyor ya da ilgili görüntüyü meydana getirmek için kendi üzerine düşen rengi ve parlaklığı veriyor. Bu nedenle kıyaslanmaz bir performans ortaya çıkıyor.
ekran yanmasıyla ilgili endişeler yeni nesillerde kalktı. Çünkü dinamik olarak siz farketmeden pikselleri kaydırıyor, otomatik ekran temizleme, sabit logoları karartma vs gibi seçenekler var. Üstüne siz de OLED parlaklığını 100 yerine 80'lere çekerseniz risk neredeyse ortadan kalkar.
LG'nin C9 ve CX serilerinde ekran yanığı en zorlu kullanım koşullarında bile düşük ihtimaldir.
Forumda C9 ve CX kullananların konularını okuyabilirsiniz. Henüz ekran yanığı bildirimi yapan olmadı bildiğim kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 18 Aralık 2020; 11:0:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: admcpr
10000tl bütçe ile özellikle ps5 için tv tavsiyeniz varmı ?Ufak bir bütçe artışı olabilirse LG OLED CX modelini tavsiye ederim. Monitör gibi TV
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X