< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (10. sayfa)
-
-
Samsung Qled 80 serisi nasıl ? -
quote:
Orijinalden alıntı: admcpr
Samsung Qled 80 serisi nasıl ?Dostum kısa ve net cevaplayayım. OLED almayacak veya alamayacaksanız alabileceğiniz en iyi panel Q80T’dir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Ps5’te 120fps destekleyen monitörleri (ve Tv’leri) aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz;
Listede bazıları 1440p’dir, onlar da şuan için 1080p’ye downscale olarak 120fps veriyor.
Sony native 1440p desteği getirir düşüncesiyle (ki bence bir noktada getirecekler) 1440p monitör de tercih edilebilir.
Monitörün hdmi kaç olduğuna veya hz’inin kaç olduğuna bakılmaksızın bazı modeller ps5’te 120fps desteklerken, çok iyi, çok pahalı, en yeni, en yüksek hz değerine sahip monitör ps5’te 120fps desteklemeyebiliyor, dolayısıyla listedekilerden seçmek mantıklı. (Liste şuan için ps5’te 120fps’i destekleyen “tüm” monitörleri göstermiyor olabilir ama böyle bir liste var ve paylaşmanın faydalı olacağını düşündüm)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar. Hiçbir bilgim olmadığı için ekranlarla ilgili bir şeyler sormak istiyorum, yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum. Elimde konsol için TV ya monitör yok. PS5'in 1080P ekranda kullanılması ile 4K ekranda kullanılması arasında daha önce 4K ekran deneyimlememiş birinin anlayabileceği bir fark olur mu acaba? Grafik detayları muhtemelen yine net olacaktır fakat 1080P-2K-4K arasında tam olarak ne hissedeceğimi basit düzeyde açıklayabilecek var mıdır, bilgisizliğime verin. 2K desteğinin geleceğini gördüm, bununla birlikte https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a32-v1-1// Bu linkteki monitörü almayı düşündüm, 32", 2K, HDMI 2.0 ile 144Hz, VA Panel ve Freesync desteği mevcut. Şu an sabit bir yerde olmadığımdan TV almak istemiyorum, zaten 4K 55+ inç TV'lerin fiyatları bir tık aşıyor beni. Bu 2K monitörü tercih etmem halinde aynı fiyatlardaki 43" genelde base model olan 4K TV'lere kıyasla bir kaybım olur mu, 1080P Monitör ve TV'lere kıyasla hissedilir bir görüntü kalitesi artışı yaşar mıyım bunları sormak istedim. Teşekkür ederim.
-
2000 TL ile hangi kulaklık önerirsiniz arkadaşlar p -
Beyler SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanınız var mı, tavsiye edermisiniz Ps5 için ? 7P Wireless var aslında hedefim de ama fiyatı pek indirime girecek gibi değil aradaki o kadar fiyat farkını vermeye değer mi onu da bilemedim...
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
Beyler SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanınız var mı, tavsiye edermisiniz Ps5 için ? 7P Wireless var aslında hedefim de ama fiyatı pek indirime girecek gibi değil aradaki o kadar fiyat farkını vermeye değer mi onu da bilemedim...ben ps5 kulaklığı aldım pişman oldum,pc de kullandığım arctis 7 nin diğer rengini alsaydım daha iyiydi,steelseries 10 numara.
-
Artics 1'de Pulse 3D'de olan kaliteyi alabilir miyiz? Özellik olarak?
Artics 1'de 3D ses var mı? Sizce hangisi tercih edilmeli? -
quote:
Orijinalden alıntı: gfblugano35
Artics 1'de Pulse 3D'de olan kaliteyi alabilir miyiz? Özellik olarak?
Artics 1'de 3D ses var mı? Sizce hangisi tercih edilmeli?3D ses var PS5 ile uyumlu. Kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ben de.
-
7p ve 1 arasında bence fiyat farkına değecek bi şey yok. Daha önce karşılaştırma incelemesini atmıştım buraya, linkten siz de incelersiniz. Arctis 1'i 850 TL'ye aldım Amazon'dan. Ara ara bu fiyata düşüyor takip edersiniz. Bu fiyat bandına alınabilecek en iyisi bence.
https://www.soundguys.com/steelseries-arctis-1-wireless-vs-steelseries-arctis-7p-41278
-
Memnunmusunuz peki? -
Memnunum evet. 3D Pulse ile kıyaslayamıyorum tabi kullanmadığım için ama Pulse'un TR fiyatı saçmalık seviyesinde olduğu için hiç düşünmedim bile.
Zaten Arctis'i Amazon'dan alırsanız deneyip iade etme şansınız da var.
-
Tamamdır hocam teşekkürler.
Hocam bir sorum daha olacak bu mesaj üzerinden, kablolu olanında 3D ses var mı peki ps5 için? Bilginiz var mı? -
Merhabalar,
Yeni ev diziyorum ve araştırmam sonucu Samsung 50Q60T satın aldım, Q70T ile çok arasında kaldım fakat aradaki fiyat farkına değmeyeceğine karar kıldım.
Tabi bir yerde bütçe meselesi ama yabancı kaynaklardan edindiğim birçok doküman ve bilgiye göre 80 standardı ve üzeri serisi almadığımız sürece görüntü anlamında yada
iddaalı bir fps oyuncusu değilseniz gecikme süresinin de farkını uzun vadede hissedemeyeceğimizi fark ettim. Çünkü göz bir süre sonra alışıyor ve yadırgamıyor.
Yanılmayacağımı umuyorum, geldiğinde deneyeceğim. Televizyon ile ilgili sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
-
Sitesinde yazılana bakılırsa evet. Kablosuz olanda da 3D gözüküyor.
Bu arada 3D Audio ile ilgili Sony'nin daha önce şöyle bir açıklaması olmuş:
"On the PS5, you’ll be able to experience 3D Audio with the headphones that many of you already own, either through USB connection to the console, or by plugging your headphones into the DualSense wireless controller’s 3.5mm headset jack.
Headphone audio is the current gold standard for 3D Audio on PS5, as Mark Cerny mentioned in his “Road to PS5” talk in March. We’re also in the process of working on virtual surround sound through speakers that are built into TVs. Although TV speaker virtual surround sound won’t be available on launch day for PS5, it’s still a feature we are extremely excited about, and our engineers are hard at work on bringing it to PS5 in the future. "
Burda söylenene göre PS5'e jack veya usb dongle ile bağlanabilen her kulaklık bu özelliğe sahip olacak. TV sistemleri içinse yazılımsal destek daha sonra gelecek.
-
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B083S89GJR/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
bunu almayı düşünüyorum ne diyorsunuz
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X