Şimdi Ara

PLAYSTATION'da oynadığınız en korkunc oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendemi bi proboblem var yaw nerdeyse hiç birşeyden korkmuyorum ne korku oyunlarından nede korku filimlerinden gerçek hayatta yapılan korku şakalarından. Biri enderin uykulu halimde karşıma zombi yada dah korkunc bişekide bağırarak uyandırsa tepkim ,lan bi s!ktirgit oğlum oluyor gibi bidurum. Eskiden ps1 deki residenevil 2 olsun silenthill oynarken bile ''' üç buçuk yada yusuf yusuf silent hill de bazen yusuf yusuf +üçbuçuküçbuçuk Şimdi niye yok yada benniye korkmuyorum sebebi hep aynı şeylerin farklı şekildemi karşımıza çıkartmalarımı,herşeye her tepkiye alıştım daliba bu yüzdenmi korkmuyorum. Neyse oynadığım engüzel korku oyunu benimki:
    SILENTHILL

Sakın yanlış anlamayın allah tan çook korkarım
     PLAYSTATION'da oynadığınız en korkunc oyun PLAYSTATION'da oynadığınız en korkunc oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solo__TuRk_- -- 17 Mart 2014; 17:17:02 >

• Yeni nesil Silent Hill gelecek diye okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Yeni nesil Silent Hill gelecek diye okudum.
    İnşallah eski kıvamında olur artık bekleyip görcaz son birkaç oyun vasat idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solo__TuRk_-

İnşallah eski kıvamında olur artık bekleyip görcaz son birkaç oyun vasat idi

Alıntıları Göster
    Karnalık bir odada tek başına ses sistemi ile OUTLAST oyna

Sırf Playstation'da değil, oynadığım tüm oyunlar içerisinde en korkuncuydu açık ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Sırf Playstation'da değil, oynadığım tüm oyunlar içerisinde en korkuncuydu açık ara

Alıntıları Göster
    Siren New Translation
  • Outlast dışında sağlam korku pek yok ama bu tür şeylerden abartılı bi korku beklemek saçma olur herhalde
  • Dead Space 2'da ses getirmişti. Üçüncüsü pek beğenilmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Dead Space 2'da ses getirmişti. Üçüncüsü pek beğenilmemiş.
    Eskilerden Fatal Frame'de bayağı bir korkunçtur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Outlast dışında sağlam korku pek yok ama bu tür şeylerden abartılı bi korku beklemek saçma olur herhalde

Outlas sağlama benzitor gerçektende ama dediğin gibi fazla abartılı olan sadece korku ütüne olması bence korku oyunudeyilde filmi gibi animasyon formunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Şu an ps4 indiremiyorum tr hesaptan dolayı kardeşimle paylaşamiyorum öbür türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Siren New Translation

Hep hevesle başlayıp sonunu getirememişimdir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Siren New Translation

Hep hevesle başlayıp sonunu getirememişimdir

Alıntıları Göster
    Arkardaşlar kendim için korku oyonu aramıyorum. Oynadığınız kendinizce hangi oyun onu bilmek amaçlı gene tavsiyeleriniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Dead Space 2'da ses getirmişti. Üçüncüsü pek beğenilmemiş.

Aynen katılıyorum
  • Fatal Frame serisi, Siren ve Dead Space

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 16 Mart 2014; 20:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Fatal Frame serisi, Siren ve Dead Space

Evet güzel oyunlar ikiside
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Fatal Frame serisi, Siren ve Dead Space

Evet güzel oyunlar ikiside

Alıntıları Göster
    Condemned fena değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Condemned fena değildi.

Alıntıları Göster
    ilk fear oyunu, dead space in ilk oyunu ve condemned 2 gayet gerilim ve korku dolu anlar yaşatmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

ilk fear oyunu, dead space in ilk oyunu ve condemned 2 gayet gerilim ve korku dolu anlar yaşatmıştı

Alıntıları Göster
    IGN Outlast Korku testi.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

IGN Outlast Korku testi.

Alıntıları Göster
    Condemned'ın ilk oyununu XBOX360'da bitirirken ne sövdüm ama korkudan yahu. Aklıma geliyor bak gecenin 3'ü olmuş neredeyse yine o anlara gittim. Böyle konu açmayın kardeşim kalp denen birşey var. Outlast'ı yarım bıraktım bu sebepten ötürü PC'de. Adamlar bir yapıyor tam yapıyor. Birde PC'de Nosferatu vardı. Yemin ederim ömrümden ömür gitti oynarken.

PLAYSTATION'da oynadığınız en korkunc oyun

• quote:

Öncelikle silent hill serisini ayrı tuttuğumu belirteyim.Silent hill serisini gecenin karanlığında evde yalnızken son ses oynamanın hazzını hiç bir korku oyunu veremez bana göre..Onun dışında, playstation oynarken beni en çok korkutan an aşağıdaki videodaki andır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.