Bildirim
Playstation MOVE Ana Konu (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
ana başlığada koydum.
Ama video ya bi bakın.
Ekranda 1:00 dan itibaren ne hareketler yapıyor eleman.
Birisi Minority Report mu dedi?
İlk duyurulduğu zaman pek bir beklentim yoktu, basit bir kontroller olacağını düşünüyordum fakat son video'larla beraber bu aleti ilk alanlardan biri olacağımı düşünüyorum. Bu video'da gösterilenler pek çene düşürücü şeyler değil ama kontrollerin ne kadar hassas ve lagsız olduğunu gösteriyor. Şu kontrollerle Sony studyoları ne gibi oyunlar yapabilir, bir düşünün.
-
Aklımda Wii almak vardı fakat kesin olarak vazgeçtim diyebilirim. Sony kalitesi altında daha mutlu olacağımı düşünüyorum. Bence Wii'ye mükemmel bir alternatif bu. Hatta Wii gibi PS3'ünde satışlarını patlatabilir Move. Ama Natal'a pek alternatif olacağını düşünmüyorum sonuçta Natal bambaşka bir şey, bir deneyim olacak biz oyuncular için. Şu kesin ki karlı çıkan yine biz oyuncular olacak. -
Gerçekten Move, Wii'nin bir kaç gömlek üstü bi alet olucak burası kesin. Ha tabi Move'un Wii'nin oyun kütüphanesine gelebilmesi için bir kaç yıl geçmesi lazım. zaten tahminim Move, ileride Ps4 desteklide olur. O yüzden gerçekten geleceği çok açık bu aletin.
Natal'a gelince, herhangi bir tech demo izliyemedim ben. Sadece trailer lar, ve ne yapabilir diye teoriler var.
Natal ile demo olarak bir oyun oynanabilmesini isterdim. SOCOM tarzı bir oyunda olur, başka birşey de olur. Bunu gördükten sonra kesin kararımı verebilirim Natal için.
Bana sanki NATAL'ın yapabilecekleri abartılıyor gibi geliyor, ama tam konuşmamak lazım. -
Sözün Bittiği Yer , Gif'in Başladığı Yer
Welcome To Minority Report
SONY Yeter Artık Bu Kadar Da Gövde Göstersi Yapılmaz ki ...
-
Sony düşman çatlatıyor resmen. MOVE MOVE MOVE -
Beyler cidden bu videoda ki MOVE özellikleri yabana atılacak cinsten değil.
Samimi söylüyorum harika. -
quote:
Orijinalden alıntı: ps_3S_lim
Sözün Bittiği Yer , Gif'in Başladığı Yer
Welcome To Minority Report
SONY Yeter Artık Bu Kadar Da Gövde Göstersi Yapılmaz ki ...
/>
ne Move' ymiş be 10 numara olmuş
-
Move'u gördükten sonra Natal hiç ilgimi çekmiyor. -
Su olayi ilerde birgun eldivene monte edebilirlerse o zaman daha bir guzel olur dusuncesindeyim. Tabi tus olayi nasil olur osa sony e kalmis... -
move u ilk görünce biraz hayal kırıklığına uğramadım değil.çünkü wii nin kontrollerına çok benziyor ama wii den çok daha iyi ve başarılı olacağı kesin oyun videolarını görünce biraz içime su serpildi.sony tarafından wii oyuncularını ps3 e çekmek için yapılmış akıllıca bir adım.
ayrıca natalla move u karşılaştırmak çok yanlış kullandıkları teknoloji ve işlevleri çok farklı aletler.natal tamamen kendi hareketlerinizle kontrol ettiğiniz bir alet.ve daha çok eğlence amaçlı kullanılmak için yapılmış bir alet tanıtıldığı videolardaki gibi olursa sesimizi de algılayabilecek.Natal bir amerikan talk showunda denendi burnout paradise ta gerçekten çok beğendim. herneyse son olarak 2 alette büyük ihtimalle tutulur.wii yavaş yavaş kan kaybetmaye başlar diye düşünüyorum. tabi daha videolarda izliyoruz 2 sistemi denemeden hangisinin iyi yada kötü olduğunu anlamamız imkansız.
-
yaklaşık 150 lira + kdv olursa fiyatı kaçmaz -
tam çıkış tarihi ne zaman belli olur -
Tam Çıkış Tarihi ne bu mave nin ya insanı meraktan çatlatırlar.
ÇIKIŞ TARİHİ NİSAN SONUMU, MAYIS MI, HAZİRAN'MI
Bir Ay bari yazılsa çok iyi olur :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ssofu95
Tam Çıkış Tarihi ne bu mave nin ya insanı meraktan çatlatırlar.
ÇIKIŞ TARİHİ NİSAN SONUMU, MAYIS MI, HAZİRAN'MI
Bir Ay bari yazılsa çok iyi olur :)
en erken sonbahar -
müthiş bişey şu dövüş oyunuyla birlikte uygun fiyata verseler harika olur -
daha erken çıksa süper olurdu sınav stresinden kurtulurduk biraz da olsa :)
tenis çok hoşuma gitti benim. -
-
bekliyoruz move.. -
Teknolojiye adım attıran Wii'ini kötülenmesi niye??? Tamam bende Sony'ciyim ama bu Motion Plus olayını Wii çıkardı ilk diye biliyorum, doğrumuyum?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X