Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

aslında düzgün bir oturuş ve kolçaklı bir koltukla bu tip kontrol aletleri yorulmadan saatlerce kullanılabiliyor... strateji oyunlarının şimdiye kadar wii'ye çıkmamış olmaması garip... ps3'e çıkarsa süper olur :) ama strateji oyunları da evriliyor... bakınız: RUSE ve multitouch ekranlar :))

Wiiremote ile RTS çok zor olurdu be. SOCOM 4 videosunda görüldüğü şekilde duyarlı bir MOVE piyasaya çıkarsa Wiiremote'dan çok çok farklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

aslında düzgün bir oturuş ve kolçaklı bir koltukla bu tip kontrol aletleri yorulmadan saatlerce kullanılabiliyor... strateji oyunlarının şimdiye kadar wii'ye çıkmamış olmaması garip... ps3'e çıkarsa süper olur :) ama strateji oyunları da evriliyor... bakınız: RUSE ve multitouch ekranlar :))

Wiiremote ile RTS çok zor olurdu be. SOCOM 4 videosunda görüldüğü şekilde duyarlı bir MOVE piyasaya çıkarsa Wiiremote'dan çok çok farklı olur.

umarım öyle olur... pc'ye yatırım yapmak istemiyorum ama strateji oyunsuz hayat geçmiyor :)) geçen tekrar starcraft kurdum laptopa :) 42'' tvye bağlayınca yumruğum kadar SCV'ler gezer oldu :)))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

umarım öyle olur... pc'ye yatırım yapmak istemiyorum ama strateji oyunsuz hayat geçmiyor :)) geçen tekrar starcraft kurdum laptopa :) 42'' tvye bağlayınca yumruğum kadar SCV'ler gezer oldu :)))

Beta oynuyorum ben, 42'de 1920-1080 hiç öyle dediğin gibi olmuyor. :) Sil onu biraz daha bekle 2'nin çıkmasını.

• Ve sonunda beklenen oldu 1 Frame'in altında yani kabaca SIFIR -0- Lag ile SONY beklediğim gibi devrimini gerçekleştirdi
    Yeni Farklı Uzatılmış SOCOM 4 Videosunu paylaşmak istedim . Tam tahmin ettiğim gibi sony yine yanıltmadı beni . Evet artık Mouse Klave diye isyan edenler + Gamepad de oynayanlar için de Çok daha rahat kontrol sistemi gelmiş bulunmakta . Artık FPS ler SONY ile oynanacak tabi sadece PS3 de

• quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Ve sonunda beklenen oldu 1 Frame'in altında yani kabaca SIFIR -0- Lag ile SONY beklediğim gibi devrimini gerçekleştirdi
    Yeni Farklı Uzatılmış SOCOM 4 Videosunu paylaşmak istedim . Tam tahmin ettiğim gibi sony yine yanıltmadı beni . Evet artık Mouse Klave diye isyan edenler + Gamepad de oynayanlar için de Çok daha rahat kontrol sistemi gelmiş bulunmakta . Artık FPS ler SONY ile oynanacak tabi sadece PS3 de

Azizim süper video. Sakıncası yoksa ana başlık altına koyacağım bu videoyu.

Gerçekten bir devir olucak PS Move. Keşke bazı populer FPS ler patch ile MOVE desteklese. Bu arada farkettiysenizz adam kolunu nerdeyse kıpırdatmıyo. Gerçekten harika

• GT 5 ve Split/Second, Move ile Uyumlu Olacak

Sony'nin resmi PlayStation Move sitesi, hem Gran Turismo 5'in hem de Disney'in Split/Second oyunlarının yeni hareket algılama cihazıyla uyumlu olduğunu ortaya koydu.

Bunların dışında Move ile uyumlu olan oyunlar arasında ModNation Racers ve SOCOM 4 gösteriliyor. Move uyumlu oyunlara bakıldığında 3 "sağlam" yarış oyunu olduğunu görebiliyoruz. Burdan Playstation Move'un, Wii-Remote'da olduğu gibi direksiyon olarak kullanıldığı anlamını çıkarabiliriz.

Gran Turismo 5'in aksine Split/Second, tam bir "arcade" tarzı oyun olmasıyla dikkat çekiyor.

Görünüşe göre Move çıktığında epey geniş bir oyun yelpazesine sahip olacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GT_5_ve_SplitSecond_Move_ile_Uyumlu_Olacak-4979.htm

BSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 15 Mart 2010; 3:50:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Ve sonunda beklenen oldu 1 Frame'in altında yani kabaca SIFIR -0- Lag ile SONY beklediğim gibi devrimini gerçekleştirdi

Azizim süper video. Sakıncası yoksa ana başlık altına koyacağım bu videoyu.

Gerçekten bir devir olucak PS Move. Keşke bazı populer FPS ler patch ile MOVE desteklese. Bu arada farkettiysenizz adam kolunu nerdeyse kıpırdatmıyo. Gerçekten harika

Estağfurullah musade sizindir

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

GT 5 ve Split/Second, Move ile Uyumlu Olacak

Sony'nin resmi PlayStation Move sitesi, hem Gran Turismo 5'in hem de Disney'in Split/Second oyunlarının yeni hareket algılama cihazıyla uyumlu olduğunu ortaya koydu.

Bunların dışında Move ile uyumlu olan oyunlar arasında ModNation Racers ve SOCOM 4 gösteriliyor. Move uyumlu oyunlara bakıldığında 3 "sağlam" yarış oyunu olduğunu görebiliyoruz. Burdan Playstation Move'un, Wii-Remote'da olduğu gibi direksiyon olarak kullanıldığı anlamını çıkarabiliriz.

Gran Turismo 5'in aksine Split/Second, tam bir "arcade" tarzı oyun olmasıyla dikkat çekiyor.

Görünüşe göre Move çıktığında epey geniş bir oyun yelpazesine sahip olacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GT_5_ve_SplitSecond_Move_ile_Uyumlu_Olacak-4979.htm

BSC

Özellikle ModNation Racers oynamak çok zevkli olur. Wii de Mario Kart oyununu zevkle oynuyorum. Move u PS3 e denemeden almam önce kontrollerinin wii remote kadar iyi olduğundan emin olmam lazım.

• Beyler, uyumlu bir kaç oyun daha var

Under Siege, Tiger Woods 11 gibi...

Listeleri güncelledim ilk mesajda. Sağolun katkısı olan herkes için.

PAIN
    HUSTLE KINGS
    FLOWER
    HIGH VELOCITY BOWLING gibi oyunlarda Move destekliyecek diye söylentiler var
    ama kesin bişey yok daha. Olunca eklerim
  • Flower ve high velocity bowling su anda bile ds3'u hareket ettirerek oynaniyor move bu iki oyunu kesin destekler.
  • Arkadasım adamlar para kazanma derdinde Eyepet ten tut ta Littlebigplanet a kadar (bi umut patch gelir buna) move a ozel uyarlayıp tekrar satacaklar adamlar CAKAL KARLOS high velocity bowling e gelince adamlar move destekli yeni bowling oyununu duyurdular bile brunswick bowling diye birsey ign in soyledigine gore topu elden cıkarıs esnasında kavıs vs verme ınanılmaz iyiymiş bekleyip gorcez
    quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Flower ve high velocity bowling su anda bile ds3'u hareket ettirerek oynaniyor move bu iki oyunu kesin destekler.
  • quote:

kontroller beklediğime göre çok daha güzel olmuş... şu kamera dönüş olayını adamın dediği gibi geliştirirlerse süper olur... işte o zaman fps olayı PC'den konsola geçer :)

• ömrümde böyle tırışkadan bir cihaz daha görmedim
  • bu sıralar sony sayesinde bu kelimeyi çok kullanır oldum ama mükemmel gözüküyor. birde gt tv de site editörlerinin denemelerinin olduğu bir video vardı. adam sistemi o kadar zorlamasına rağmen move birkere bile sapıtmadı. yapılan hareketi birebir ekrana yansıtıyor. böylece move ın sadece atıştırmalık oyunlar için yapılmadığı iyice ortaya çıktı. bence bundan sonra çıkacak birçok oyun için move kullanılabilecek. ama ms in fuarda hiç sesi çıkmadı herhalde kendini e3 e saklıyor her sene olduğu gibi. sony her fuarda şov yapsın ms bütün kozlarını e3 e saklasın alıştık artık.
  • Artık birde 1080p bir kamera bekliyoruz Sony den PS3 için. Sonrası bayram zaten.
  • lllmag07

Bu video dan bahsediyorsun galiba O kadar Hızlı Hareket ve SIFIR -0- LAG ! Gerçekten İnanılmaz , İşte Olması Gereken de Bu Helal Olsun

SONY MAKE BELIEVE

Not. Turquia arkadaşım bunu da ekleyelim sana zahmet ana sayfaya

• _ps3Slim_ senin yayınladığın video daha manyak birşeymiş. move un hareketlere verdiği tepkiler o kadar hassaski, en ufak hareketi algılıyor. buda tabiki şu ana kadar çıkmış detaylar için söylüyorum rakiplerinden birkaç adım önde olmasını sağlamış. spor oyunlarında olduğu kadar, tps, pfs ve hatta strateji oyunları içinde oldukça kullanışlı olacak gibi gözüküyor. sonynin iyi birşey çıkartmasını bekliyordum ama bu gerçektende al kullan denecek cinsten. bence bundan sonra çıkacak birçok oyunda move kullanıcaktır.
  • quote:

hocam valla paraya yazık oluyo korku oyunlarında... gece ilk denedim, 5 dakkada kapadım... gündüz denedim 10-15 dakika dayanabildim :)) tabi evde yalnız yaşayan biri olmamın da etkisi var... bir de bunu 5.1 ses ve HD görüntüyle oynamak... o zaman 5 dakika bile gayet uzun bir süre olur :))

ben arkadaşın projektorlü sisteminde ve 5+1 pro sistemde oynadım akşam 12 den 1 e kadar , gerçekten çok geriyor özellikle dev gibi ekranda ve o sesleri duyarak oynadığında...
  • quote:

lllmag07

Bu video dan bahsediyorsun galiba O kadar Hızlı Hareket ve SIFIR -0- LAG ! Gerçekten İnanılmaz , İşte Olması Gereken de Bu Helal Olsun

SONY MAKE BELIEVE

Not. Turquia arkadaşım bunu da ekleyelim sana zahmet ana sayfaya

Şu video'daki gibi bir MOVE gelecekse Sony, kendi firmaları ile ortalığı yıkıp geçirir. ,

Hakikaten çok duyarlı ve hassas, Sony'nin Nintendo gibi çok yüzeysel bir şekilde olayı geçiştireceğini hiç düşünmüyorum. Cılkını çıkarırlar, biz de oyuncular olarak tadını çıkarırız.

Not: Dikkat ettiyseniz yukarda konsolda Warning: Bright Lighting diye uyarıyor, dolayısıyla tabii ki ışığa duyarlı bir kontoller olacaktır fakat çok yoğun bir ışık olmadığı sürece performansta zeval olacağını düşünmüyorum. Ki bu videoda da spotlar falan tutuyorlardır, sistem uyarı yapmasına rağmen gayet iyi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wassermann -- 15 Mart 2010; 22:25:12 >

• Müthiş. Ben bu kadar beklemiyordum. Natal'ın işi zor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.