Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Müthiş. Ben bu kadar beklemiyordum. Natal'ın işi zor.

• eğer natal move gibi hassas ve iyi algılar ise bence daha başarılı olur , tabi önce lag sorunları vs düzeltmeleri lazım , en azından move kadar iyi algılaması ve hızlı tepsi vermesi lazım...
  • Bu videoya bakarak Natal'ın işinin zor olduğunu düşünmek yanlış olur,çünkü Natal daha farklı bir teknoloji.Ama bir gerçek var,Nintendo Wii için karanlık günler yaklaşıyor..Gerçi satacağı kadar sattı,bu saatten sonra Nintendo sıkıntı yaşamaz..
  • Ufak ama çok önemli bir ekleme yapmak istiyorum

MOVE duruma göre 60 FPS ve 120 FPS arası çalışıyor buda SIFIR LAG olayını sağlıyor ! EN az 60 max 120 FPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim

Ufak ama çok önemli bir ekleme yapmak istiyorum

MOVE duruma göre 60 FPS ve 120 FPS arası çalışıyor buda SIFIR LAG olayını sağlıyor ! EN az 60 max 120 FPS

hocam senin nickine nolmuş ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim

Ufak ama çok önemli bir ekleme yapmak istiyorum

hocam senin nickine nolmuş ya?

Değiştridim PSN ile aynı olsun dedim,Sağolsun mod arkadaşlar da ilgilendiler

• Bu arada Sony'nin Uluslararası Studyolar Yardımcı Başkanı Scott Rhode un bi videosu size.

http://www.gametrailers.com/video/gdc-10-sony/63189#comments_top

Konuşmaya başlarken, öncelikle şunu belirteyim, PS Move u şu ana kadar çıkmış oyunlara adapte etmek çok ama çok kolay dedi...

Bad Company 2?
  • Wii de böyle güzel korku oyunları olduğunu bilmiyordum, adam gibi korku oyunları çıksa ne mükemmel olur böyle yaa... Bu arada half-life 2 de ne güzel olurdu move ile...
  • Valla move destekli bir silent hill yapsalar fena olmaz diyorum ben.
  • Move aslında playstation için bir "arttırılmış gerçeklik" eklentisi olarak görülebilir. Elinizde tutuğunuz aparatın ucunda yer alan ışık kamera tarafından algılanarak harektler kesin olarak belirleniyor ve oyuna yansıtılıyor. Yani tam anlamıyla "arttırılmış gerçeklik" oluşturuluyor.

Arttırılmış gerçeklik hakkında detaylı bilgiye konu hakkındaki ilk Türk sitesinden ulaşabilirsiniz:
    http://www.ovelf.com/2010/02/19/arttirilmis-gerceklik-ag-augmented-reality-ar/

Move ve arttırılmış gerçeklik hakkındaki makale için ise:
    http://www.ovelf.com/2010/03/11/sony-nin-arttirilmis-gerceklik-oyuncagi-playstation-move/

• Bu MOVE ile şu House Of The Dead serisi yeni nesil grafiklerle gerçekten mükemmel olur du
  • Sony America'dan yeni PS3 reklamı geldi, bu seferki konu ise PS MOVE. Teşekkürler Kevin Butler böylesi komik ve isabetli bir reklam için.

Wii ile dalga geçtiği sahneye bayıldım. Gerçek boksörler böyle dövüşmez diyor, oradaki yüz ifadesi ve kol hareketleri efsane olmuş. :)
  • Spilt Second ve Gran Turismo 5 şu an için bi hata sonucu PS3 Move adı altına yazılmış diye gösteriliyor beyler.

Sony sitesindende baktım, ayrıca bir kaç PS3 haber yapan siteside bu şekilde yorum yapmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

Sony America'dan yeni PS3 reklamı geldi, bu seferki konu ise PS MOVE. Teşekkürler Kevin Butler böylesi komik ve isabetli bir reklam için.

Wii ile dalga geçtiği sahneye bayıldım. Gerçek boksörler böyle dövüşmez diyor, oradaki yüz ifadesi ve kol hareketleri efsane olmuş. :)

Natal'la dalga geçtiği yerde süper.

Gelecekte kontrollerımızda TUŞLAR var diyo...
    sonra kimse 3. sınıftaymış gibi elini silah yapıp "buuw buuw buuw" ateş etmek istemez diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

Sony America'dan yeni PS3 reklamı geldi, bu seferki konu ise PS MOVE. Teşekkürler Kevin Butler böylesi komik ve isabetli bir reklam için.

Manyak marka oldu Kevin Butler, yakınca bir filmde gormek isteriz kendisini. Hele gow reklamında yarildilm.

• eğlenceli video :)) natal ile dalga geçme konusu çok yerinde... natalın ilk açıklanmasından beri kaygı noktamdır, kontroller yoksa buton yok :)
  • Güzel video.
  • fiyatı hakkında bir haber varmı
    sanırım 2 tane birden almak zorunda bırakılıcaz oyunlara bakarsak
  • Reklam süper olmuş gerçekten. Bence tespitleri gayet yerinde.

Kesin çıkış tarihi bellimi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Haber İcin Cok Tesekkurler...

Fakat Bu Alete Hic Sicak Bakmiyorum. Harcore Oyuncularin Burun Kivirdigi Sevmedigi Bebeler İcin Dedigi Wii Exc 20-25 Milyon Gibi Ucuk Rakamlar Satarken (Maro Kart, New Mario Bros vs.) Sonynin Mukemmel Denebilecek Oyunlari (Uncharted 2, Heavy Rain) Satislari Bunlarin Yanindan Gecmiyor. Konsol Satislarida Keza Oyle...

Bu Tablodan Yuzu Kizaran Sony WiiRemoteun Teknoloji Bakimindan Birebir Aynisi Olan Oyun Dunyasina Parlayan Pembe Bi Başdan Baska Bi Yenilik Getirmeyem Bu Cihazi Yapti. Tek Amaci İse Wiinin Hitap Ettigi Kitlenin Bi Kismini Uzerine Cekip Satis Rakamlarini Artirmak...

Bu Aleti Yapmak Kolay Zaten Hali Hazirda WiiRemote Vardi Extra Bi Yeniligi Yok Asil Onemli Olan Bu Zamazingo İle Oynanabilen Wii Oyunlari Kadar Grafik Sevdasindan Uzak Eglenceli Kisaca Kaliteli Oyunlar Yapabilmekte. Ben Sony Bunu Yapabilecekmi Merak Ediyorum Daha Cok...

Zaten videolarda göstermişler soccom 4 ve birde o dövüş oyunu bence çok gerçekçi wii'nin grafikleri ile ölçüşemez derecede gerçekçiler bence böyle düşünmen için ps3 teki move ile oynanan oyunların grafiklerinin kalitesiz wii gibi olması lazım .. ben ps move çok satıcaktır ve wii deki remote controller'e benzemesinden çok oynandığı oyunların daha gerçekçi olmasından dolayı daha çok tercih edilecektir gibime geliyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.