Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Teknolojiye adım attıran Wii'ini kötülenmesi niye??? Tamam bende Sony'ciyim ama bu Motion Plus olayını Wii çıkardı ilk diye biliyorum, doğrumuyum?

Hayır Bunun Çalışmaları İlk SONY nin. EyeToy Zamanında Move Test ediliyordu zaten . Wii esinlenmiştir SONY den , SONY değil ! Ha diyeceksiniz ki bunun hakları yok mu firmalarda , işte açıklardan yararlanmalar diyelim . Dikkat edin SONY kamera+Kol çıkartabilirken , Wii sadece Kol , Xbox da sadece Kamera çıkartabildi ...
    Buradan SONY nin kol+kamera patentini aldığını anlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 23 Mart 2010; 15:12:11 >
  • Yalnız burada benim asıl merak ettiğim ps4...Sonuçta ps4 çıktığında bu kontroller da hazırda olacak ve artık ciddi ciddi oyunlar da oturacak...O yüzden ps4'te yapılacak oyunları düşünemiyorum ps move için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim

quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Teknolojiye adım attıran Wii'ini kötülenmesi niye??? Tamam bende Sony'ciyim ama bu Motion Plus olayını Wii çıkardı ilk diye biliyorum, doğrumuyum?

Hayır Bunun Çalışmaları İlk SONY nin. EyeToy Zamanında Move Test ediliyordu zaten . Wii esinlenmiştir SONY den , SONY değil ! Ha diyeceksiniz ki bunun hakları yok mu firmalarda , işte açıklardan yararlanmalar diyelim . Dikkat edin SONY kamera+Kol çıkartabilirken , Wii sadece Kol , Xbox da sadece Kamera çıkartabildi ...
    Buradan SONY nin kol+kamera patentini aldığını anlıyoruz

Playstation MOVE Ana Konu

• Natal'daki lagı gördük herzamanki gibi sonuç :

• Power Glow Resmen Komedi :):):):):):)
  • Son video daki LCD, bizimkinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Kusura bakmayın ama her 3 mesajın birinde mutlaka laglı diye yerin dibine sokulan natal hiç yoktan gecikme ile tüm hareketlerinizi yansıtıyor. Büyük konuşmadan bide aşağıdaki gife bakmanızı önerinim...

http://www.youtube.com/watch?v=hTKpgSpq-8o (1:38)

Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider "çeşmeye" misali...

Bide biri çıkıp move ne yenilik getirmiş? Piyasadaki motion controllerlardan farkı neymiş? İki elde tutulan 2 m+'lı wiiremote'un yapamadığı neyi fazladan yapıyomuş? Sorularının Cevabını burdaki ultra bilgili arkadaşlar boş boş konuşmadan açıklasada bilgilensek. Tek getirdiği yenilik %10-20 daha hassas algılama ise (ki yukardaki gif bazı şeyleri açıklıyor) devrim niteliği taşıyan sadece bu %20lik hassasslık olayımıdır? Bu motion controller şovlarını aynısını bundan 4 sene önce wii tanıtımı yapılırken geçen sene E3'de de M+ tanıtılırken fazlasıyla gördük

oyunda dönerek vurma yoksa move ne yapsın burada

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Kusura bakmayın ama her 3 mesajın birinde mutlaka laglı diye yerin dibine sokulan natal hiç yoktan gecikme ile tüm hareketlerinizi yansıtıyor. Büyük konuşmadan bide aşağıdaki gife bakmanızı önerinim...

http://www.youtube.com/watch?v=hTKpgSpq-8o (1:38)

Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider "çeşmeye" misali...

Bide biri çıkıp move ne yenilik getirmiş? Piyasadaki motion controllerlardan farkı neymiş? İki elde tutulan 2 m+'lı wiiremote'un yapamadığı neyi fazladan yapıyomuş? Sorularının Cevabını burdaki ultra bilgili arkadaşlar boş boş konuşmadan açıklasada bilgilensek. Tek getirdiği yenilik %10-20 daha hassas algılama ise (ki yukardaki gif bazı şeyleri açıklıyor) devrim niteliği taşıyan sadece bu %20lik hassasslık olayımıdır? Bu motion controller şovlarını aynısını bundan 4 sene önce wii tanıtımı yapılırken geçen sene E3'de de M+ tanıtılırken fazlasıyla gördük

oyunda dönerek vurma yoksa move ne yapsın burada

İkinci seferinde yapmıştı o hareketi,ilki ıska geçti sanırım.

• Evet İkinci seferde yaptı hareketi ilk önce videonun tamamını izlemenizi tavsiye ederim.

Eleştirilerinizi sonra yaparsanız yerini bulur.

Bu eleştiri biraz yerini bulmamış.

Sony bu yaptığı yenilik ile bence oyun dünyasında vazgeçilmez olucak... ki fikrimce zaten VAZGEÇİLMEZ BİR NUMARA.
  • ben şahsen kesinlike Move'un harika şeyler yapacağı kanısındayım,
    fakat medyada bazen Move'un lag oranının söylenenden daha fazla olduğu ve denildiği kadar hassas olmadığıda söyleniyor.
    Tabi bunlar belkide Sony'yi yıpratma çabaları olabilir.

O yüzden halen daha çok erken konuşmak için
  • İlk sayfadaki minority report videosu müthiş.....O aletin sensörlerini, donanımını eldivene yerleştir....al sana minority report...Filmler eskisinden daha mı çabuk gerçek olmaya başladı nedir??

Robotlar kendi hükümetlerini kuracak...korkun..(matrix anime..)
  • benım mesaj nereye gitti ya
  • Aşağıdaki Habere Göre Ps3 Move HAZİRAN Ayında çıkıyormuş.... :):):)

http://www.ps3turkiye.org/littlebigplanet-2-move-destegi-ile-geliyor
  • Sony sonbahar da çıkacak demişti Move için.
    Haziran ayında gelecek şey 3D

Belki makaleyi yazan arkadaş karıştırmış olabilir.
    Erken gelirse hayır demeyiz tabi

Bu arada PS Moveun lag oranı 22ms... Gene bi videoda gordum daha demin beyler. Televizyonunda tepkimesuresi onemli tabi. Tepkime suresi kotu olan bi TVde oynamak iyi olmayabilir.
    Bu konuda sanki Plasma LCDden daha yararlı olabilir Move icin.
  • Sizçe Sony Move İçin Bu Kadar Beklemelimi ? :):)

Bütün herşey hazır ancak bir kaç oyun tamamlanıcak diye bekliyorlar bence mantıkısız.

Bence Şimdi Piyasaya Çıkarsalar Kapışılıcağından Eminim.

Bence Bu kadar Beklemeleri Mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssofu95

Sizçe Sony Move İçin Bu Kadar Beklemelimi ? :):)

Bütün herşey hazır ancak bir kaç oyun tamamlanıcak diye bekliyorlar bence mantıkısız.

Bence Şimdi Piyasaya Çıkarsalar Kapışılıcağından Eminim.

Bence Bu kadar Beklemeleri Mantıksız.

azizim iyi hoşta henünz daha Move için biten oyun yok

LBP, Resident Evil 5 dışında pek kullanamayız daha Move u şimdi çıksa...

tabi keşke gelse hemen.
  • çıkarsa uygun fiyattan almayı düşünüyorum move eğlenceli olacak makinada yok yok eye cam , 3 d , motion controller valla bana göre herkesime hitap eden süper sonik komple bir makina olucak bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

çıkarsa uygun fiyattan almayı düşünüyorum move eğlenceli olacak makinada yok yok eye cam , 3 d , motion controller valla bana göre herkesime hitap eden süper sonik komple bir makina olucak bu sene.

Çıksa alınır da, uygun fiyattan mı alınır bilemem..
  • Şuan satılan playstation eye ler move destekli olacak mı?Ona göre şimdiden aladurayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Şuan satılan playstation eye ler move destekli olacak mı?Ona göre şimdiden aladurayım.

Bildiğim kadarıyla Ayrı bir kamera satılmıycak İbrahim, mevcut olan kameralar iş görücek
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.