Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şlmdi 3 saat içinde aldık aldık almadık 149tl olacak yani şimdi almaya çalışacam k.kart kabul etmiycek adres yanlış filan diyecek uğraş dur daha 1yıl olmadı ps4 çıkalı ne oluyor 49tl zam yapıyorsun
  • tamam ya . plus fiyatı da uçtu .. 150 tl oldu. sene den seneye 34-40 tl ye satılan oyunları alırım artık ps4'e . bu ne ya . el insaf arkadaş

Gidip avrupa ya yerleşicem sonunda bu türk psn nin yüzünden
  • ben hep 3 aylık alıyorum

Şaka bir yana böyle alt yapıya ve verilen oyunların karşılığı bu ise ciddi anlamda sıkıntı var demektir..
    Bari zamdan sonra milletin gönlünü alacak şeyler yapsalar. Birde bu ayda elle tutulur güzel oyun gelmezse gör o zaman şamatayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

ben hep 3 aylık alıyorum

Şaka bir yana böyle alt yapıya ve verilen oyunların karşılığı bu ise ciddi anlamda sıkıntı var demektir..
    Bari zamdan sonra milletin gönlünü alacak şeyler yapsalar. Birde bu ayda elle tutulur güzel oyun gelmezse gör o zaman şamatayı.

hocam oyunları Sony vermiyor. Plus a verilen tüm oyunlar yapımcı şirketin teklifleri ile oluyor. Atıyorum Ubisoft diyor biz Plus a bedava şu oyunu vermek istiyoruz gibi. Sony sadece kafasına göre kendi stüdyolarının oyunlarını verebilir.

Diğer stüdyolar daha 1 yıl dolmadan oyunlarını Plus a bedava vermezler. AAA oyunlardan bahsediyorum. Indie oyun stratejisi farklı olabilir.

Zammı eleştirin arkadaşlar tamam ama bedava oyun olayını tam olarak bilmeden eleştiriyosunuz. PS4 Plus konusuna yazmıştım detaylı zaten.

• Ulan yeter bee

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs
    hocam oyunları Sony vermiyor. Plus a verilen tüm oyunlar yapımcı şirketin teklifleri ile oluyor. Atıyorum Ubisoft diyor biz Plus a bedava şu oyunu vermek istiyoruz gibi. Sony sadece kafasına göre kendi stüdyolarının oyunlarını verebilir.

Diğer stüdyolar daha 1 yıl dolmadan oyunlarını Plus a bedava vermezler. AAA oyunlardan bahsediyorum. Indie oyun stratejisi farklı olabilir.

Zammı eleştirin arkadaşlar tamam ama bedava oyun olayını tam olarak bilmeden eleştiriyosunuz. PS4 Plus konusuna yazmıştım detaylı zaten.

Alakası yok.

Sony ile PSN'de reklamı yapılan oyunların yapımcıları arasında yıllık olarak Company Agreement yapılır. Bu kontrat içerisinde anlaşma yapılan her firmadan 3-4 tane oyun yıl içersinde verilir. Indie olarak verilen oyunlar Sony'nin kâr'ına kalıyor, çünkü indie yapımcıları ile Agreement yapmıyorlar, onların ihtiyacı olan şey reklam. Dolayısıyla PSN'de verilen oyunların büyük bölümü Indie. Tamamen reklama dayalı bir olay PSN Oyunları. Yalnızca Kontrat yapılan firmalar, Sony'nin PSN'den kazandığı yüzdenin ufak bir bölümünü alıyor ya da platforma özel DLC çıkararak anlaşıyor.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    bedava oyun filan vermesinler plus fiyatı insin verdikleri bedava oyunlar 5 kuruş etmez 2 tane bedava oyun veriyon p1ve ps2deki güzel oyunları ver çocuk oyunları veriyor sürekli ps4 açık bırakıp o oyunları indirmeye uğraşmam bile
    ps4 çıkalı 1 yıl olmamış 50tl zam yapıyorlar daha doğru düzgün online oyun oynuyamadık sebebi ne bu zamın onuda açıklamıyorlar bedava oyun veriyoruz ondan mı fiyat arttı
  • Sony Türkiye çalışıyor-muş. İyi ki us psn ile başlamışım.

• 3 aylıkta değişme yok mu arkadaşlar ???? Olsa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estefanik -- 30 Eylül 2014; 21:07:14 >
  • seytan diyor al 1 yıl daha dursun ama bilmiyorum seneye alırız bitince artık 150e
  • 3 aylikda 49 olmus yuh

• quote:

Orijinalden alıntı: enkazweb

bende maili gördüm banada gelmiş maili aksam 8 de atıyolar 4 saat sonra zam geliyo ne biçim bi iş anlamadım neyseki gördüm 1 yıl uzattım 09.01.2016 ya kadar kafam rahat yanlız bu soygundan baska bişi degil ayıptır ya...

çakallar ya. bende 1yıllık alıp uzattım. zaten aralık, ocak, şubat, mart dışında tırt indielerle geçti. 3ay falan aa oyun vardı hatırladığım. ac3, puppeteer dışında üyeliğe değdi dediğim bende olmayan oyun yoktu hatırladığım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Alakası yok.

Sony ile PSN'de reklamı yapılan oyunların yapımcıları arasında yıllık olarak Company Agreement yapılır. Bu kontrat içerisinde anlaşma yapılan her firmadan 3-4 tane oyun yıl içersinde verilir. Indie olarak verilen oyunlar Sony'nin kâr'ına kalıyor, çünkü indie yapımcıları ile Agreement yapmıyorlar, onların ihtiyacı olan şey reklam. Dolayısıyla PSN'de verilen oyunların büyük bölümü Indie. Tamamen reklama dayalı bir olay PSN Oyunları. Yalnızca Kontrat yapılan firmalar, Sony'nin PSN'den kazandığı yüzdenin ufak bir bölümünü alıyor ya da platforma özel DLC çıkararak anlaşıyor.

Indie oyunlara itirazım yok benim bahsettiğim AAA oyunlar.

Öncelikle 1. Plusa oyun veren firmanın rızası olmadan Sony oyun veremiyor. Oyunu yapan veya dağıtan firma biz xxx oyunumuzu Plus a sunmak istiyoruz diyor ve o oyun plus a sunuluyor. Her firmadan 3-4 oyun verilir filan diye bir hikaye asla yok. Şu ana kadar Plus a oyun veren her firmanın 3-4 oyunu dahi olmayabilir piyasada. Zaten AAA oyunlarda plus a sunulan oyunlar 99% çıkış tarihinden 1 yıl sonra oluyor.

Steam İndirimleri gibi. Steam indiriminde 60 dolarlık AAA oyun 1 yıl sonra geneçde 75% indirime giriyor. 15 dolara satılıyor mesela. Buradan oyunu yapan firmaya kalan kar daha da az. E zaten 1 yıl sonra da oyun firmaları satışlar azalınca ne koparsak kardır gibi oyunlarının fiyatlarını indiriyor, Plus içinb ise bedava veriyor. Gerçi bu bedava verilen her oyun başı anlaşmalar şirketle yapılıyor. Toptan bir anlaşma yok. Oyun başına bir anlaşma var buradan.

Detaylı olarak buradan okuyabilirsin.

http://www.gamasutra.com/view/feature/191966/playstation_plus_good_for_.php

Makaleden bir oyun yapımcısının dediği

"He said publishers and developers are the ones who choose whether or not to put their game on PS Plus. "It's totally up to us. If a game's on there, it's safe to assume that the publisher or developer was satisfied with the agreement," explained Provinciano."

• Yuh artık ya yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

bedava oyun filan vermesinler plus fiyatı insin verdikleri bedava oyunlar 5 kuruş etmez 2 tane bedava oyun veriyon p1ve ps2deki güzel oyunları ver çocuk oyunları veriyor sürekli ps4 açık bırakıp o oyunları indirmeye uğraşmam bile
    ps4 çıkalı 1 yıl olmamış 50tl zam yapıyorlar daha doğru düzgün online oyun oynuyamadık sebebi ne bu zamın onuda açıklamıyorlar bedava oyun veriyoruz ondan mı fiyat arttı

Servisin kalitesinden bende 100% memnun değilim açıkçası. Online oyun olarak. Çok zamansız alakasız yerlerde kesiliyor. Sony'nin daha yürümesi gereken bir yol var burası ayrı konu.

Sebebi büyük ihtimalle kur. Şirketler belli tarihlerde bu anlaşmaları yapıyor. O zamanki kura göre. Eğer yeni anlaşma tarihi şu ana denk gelmişse bu kuru baz alıyolar.

Ha başka konuad dedğiğim gibi anlaşma tarihinde Dolar 1.5 e düşse indirim yapmazlar oda ayrı konu.

• 16 Aralıkta bitiyordu, içimden bir his yeniletmem gerektiğini söyledi.

Belki de yapmak istedikleri şey buydu. Ben de yedim. Bilmiyorum.

PS'de digital oyunum hiç yok. Kutulu oyunlarım ise GH serisi. Yeniletmeseydim oyunsuz kalırdım.

Ayrıca zam işine gelirsek bence çok saçma bir hareket olmuş. %50 zamın mantıklı bir açıklamasını yapabileceklerine inanmıyorum.

Hani US'de veya UK'de zam var mı bilmiyorum fakat zam olsa bile %50 yansıyacağını sanmam. Anasını satayım ya gece gece canımı sıktı.

Alt yapı ortada son 6 aydan beri gelen oyunlar ortada. Hala neyin zamını yapıyorlar anlamıyorum.
    Yemin ediyorum xBox rakip bile olamaz diye seviniyorum fakat son gülen iyi gülermiş durumuna düştüğüme inanıyorum. Şu an piyasada rakipsiz olduğu için eminim ki bilmem nesini çıkaracaklar.
    Ahh Microsoft az daha iyi bir makine çıkartsayın ne olurdu?

• 3 aylık uzattım zaten 10ay daha vardi 19/11/2015 tarihine kadar uzadı
  • ne zamana kadar üyelik devam ediyor nerden görebilirim. Bu akşam 1 yıllık daha almak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

ne zamana kadar üyelik devam ediyor nerden görebilirim. Bu akşam 1 yıllık daha almak gerek

Ps'i açıp oyunun üstüne gelip üçgene bastığınızda yeni sekmede bilgi kısmı çıkıyor. Orada ne kadar süre kaldığı yazar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.