Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa fiyatina cekmisler, sasilacak birsey yok. 50 Euro
  • Zammı yapan Sony TR değil, Sony UK.
  • Yaşanan onca olaydan,onca soygunculuktan sonra tr psn kullanıpta alışveriş yapanlar varmı hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece TR'ye geldiyse zam ki böyledir avrupa ve us için böyle bir haber yok çünkü, Tr'den hiç bir şey almayın. Lafta kalmasın almayın abicim.Girin amazon'a alın us plus üyeliğinizi,oyunlarıda 59 dolardan alırsınız. Alışmiş herkes halkı soymaya milleti keriz sanıyorlar alsınlar kıçlarına soksunlar TR psn'i. Ulan ilk açıldığında sadece kur farkına göreydi fiyatlar nerden nereye geldi görün kur farkı karşılığı fiyatların üzerine 2 oyun parası daha eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: estefanik

Arakdaşlar halihazırda devam eden plus varken yeni bir plus alırsak ona ekleniyor direkt de mi ?

süre uzatmış olursun ne kadar üyelik alırsan karına :)

Ya benim 10 gün vardı bitmesine 3 aylık aldım şimdi oyunların bilgisinden bakınca hala 10 gün olarak görünüyor neden öyle ?
  • UK fiyatının üstüne 15 TL de bizimkiler bindirmiş sanırım
  • Us psnle tr psn arasindaki oyun fiyat farkina bakinca tr psn plus ucuzdu aslinda. 99 tl birisi 49$ birisi. Hep hayret ederdim kan emici sony tr nasil plusi us plustan daha ucuza satiyor diye... sanirim ayiktilar ve kol gibi bir zamla kendilerini hatirlattilar.. Neyse tr psn kullanan arkadslara sabir diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 30 Eylül 2014; 22:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: habbitt

arkadaşlar yanlışlıkla 2 kere yıllık üyelik satın aldım iptali hakkında bilginiz varmı ?

Iyi yapmışsın 2 yıl uzatmış oldun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş açıklamaya bakıp bakıp gülüyorum. Az miktarda artış olacak. 100 iken 150 ödeyeceksiniz. Trajikomik resmen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Arakdaşlar halihazırda devam eden plus varken yeni bir plus alırsak ona ekleniyor direkt de mi ?

süre uzatmış olursun ne kadar üyelik alırsan karına :)

Ya benim 10 gün vardı bitmesine 3 aylık aldım şimdi oyunların bilgisinden bakınca hala 10 gün olarak görünüyor neden öyle ?

Ayarlar dan psn ye oradan da servisler e gir expiry date orada yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Vay arkadaş açıklamaya bakıp bakıp gülüyorum. Az miktarda artış olacak. 100 iken 150 ödeyeceksiniz. Trajikomik resmen.

yarın başka hangi ülkelerde olacak merak ediyorum bu zam

• Plus üyeliğe zam yapan sanırım tek ülkeyiz.

Us psn kullanıyorum rahatım bu gidişle tr psn işi zor.

Ayrıca çıkıp burada kura göre orantılı demeyin, hangi ülke kura göre durmadan plus üyeliklere zam yapıyor.

Zaten sorun kendi ülkene değil uk bağlı bir tr psn olması; bu yüzden ülkemizdeki yaşanan olumsuzluklar ve her kur artışı bu sorunlara neden olur.

Us psn alıp kalıcı kardeşlik yapın, sadece tr oyunları kutulu alın, diğerlerini dijital us psn'den edinin. Tr psn'e artık para kazandırmak salaklıktır açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Plus üyeliğe zam yapan sanırım tek ülkeyiz.

Us psn kullanıyorum rahatım bu gidişle tr psn işi zor.

Ayrıca çıkıp burada kura göre orantılı demeyin, hangi ülke kura göre durmadan plus üyeliklere zam yapıyor.

Zaten sorun kendi ülkene değil uk bağlı bir tr psn olması; bu yüzden ülkemizdeki yaşanan olumsuzluklar ve her kur artışı bu sorunlara neden olur.

Us psn alıp kalıcı kardeşlik yapın, sadece tr oyunları kutulu alın, diğerlerini dijital us psn'den edinin. Tr psn'e artık para kazandırmak salaklıktır açık ve net.

O çok ezdiğimiz gelişmemiş Dediğimiz ülkelerde 60-70 tl sorun bizim insanımızda, zam konusunda mazoşist bir yapıya sahip milyonlar var bu ülkede yaşayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 30 Eylül 2014; 22:33:53 >

• Az miktarda yazmışlar bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

tamam ya . plus fiyatı da uçtu .. 150 tl oldu. sene den seneye 34-40 tl ye satılan oyunları alırım artık ps4'e . bu ne ya . el insaf arkadaş

Gidip avrupa ya yerleşicem sonunda bu türk psn nin yüzünden

Ahmetcim valla goruyoruz,konusuyoruz seninle su altyapiyi...Plusi arkadastan kullanmadan once tr psni ara sira plus icin tutardim...Us taki plus ile tr psn plus ucretleri tr deki azicik daha ucuza geliyordu...Oyun fiyatlarindaki farki soylemiyorum us psnde
    Avrupaya degil us psn acip artik ordan alisveris yapmalisin ...Bu fiyatlandirmadan sonra yedek tr psnimle artik hic bir isim kalmadi

hayır yani şu ps4 deki alt yapı adam akıllı birşey olsa . ( şuanki microsoftun ki gibi ) en azından değer .

mesajlar geç gidiyor
    nat problemleri çıktı yine. fifa da sorun yaşıyoruz.

plusım var haziran 15 e kadar. bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

quote:

tamam ya . plus fiyatı da uçtu .. 150 tl oldu. sene den seneye 34-40 tl ye satılan oyunları alırım artık ps4'e . bu ne ya . el insaf arkadaş

Gidip avrupa ya yerleşicem sonunda bu türk psn nin yüzünden

Ahmetcim valla goruyoruz,konusuyoruz seninle su altyapiyi...Plusi arkadastan kullanmadan once tr psni ara sira plus icin tutardim...Us taki plus ile tr psn plus ucretleri tr deki azicik daha ucuza geliyordu...Oyun fiyatlarindaki farki soylemiyorum us psnde
    Avrupaya degil us psn acip artik ordan alisveris yapmalisin ...Bu fiyatlandirmadan sonra yedek tr psnimle artik hic bir isim kalmadi

hayır yani şu ps4 deki alt yapı adam akıllı birşey olsa . ( şuanki microsoftun ki gibi ) en azından değer .

mesajlar geç gidiyor
    nat problemleri çıktı yine. fifa da sorun yaşıyoruz.

plusım var haziran 15 e kadar. bakalım

Adamlar oyun tekeli yaptı. İşine gelirse fiyat bu diyorlar. Açık ve net başka ülkelerde zam olmazsa basıcam kalayı twitter dan 50 tl zam saçmalık

• Sadece tr psne geldiyse bizimkilerin ac gozlulugu yukarda yazdiklarimi geri aliyorum nasilsa cogumuzun ana hesaplari us ve uk psn kart aliriz bzde

• Sony oyuncu dostu olduğunu her geçen gün gösteriyor.
  • US PSN'den nasyl aly?veri? yapaca?yz ben yeni aldym PS4'ü bilmiyorum kredi karty falan kabul etmiyor ABD diye?
  • İşte piyasada sadece 1 firma baskın kalmasın dememizin nedeni bu . Ohh ohh xbox video player oldu , sony aldı başını gitti vs diye sevinirsek birileri de bu avantajı kendi lehine çatır çatır kullanır. Hani bir oyun serisi için diyorlar ya " - nasıl olsa milyon satıyor adamlar niye daha iyi grafik yapsın ? " burada da aynısını söylemek ben de dahil çoğumuzun içini acıtacaktır.

O sebeple sony de var olsun ama microsoft da var olsun xbox tarafında , aynı zamanda nintendo da yaşamını sürdürsün. Rekabet iyidir ,rekabet tüketicinin avantajına hareket eder.

Zam oldu diye de "vurun abalıya" olmasın . Bakalım görelim ne getirecekler ne götürecekler bu yeni fiyat uygulaması sonucunda.

Pis kokular geliyor dostlar çok pis kokular

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.