Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de haftaya alcaktim ps4 u daha almadsn bu haberi duyunca hesap acip 1 senelik aldim 99 tl ye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Ben de oradan deniyorum ama cüzdana para atmıyor...???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

dusuk veren ulkelerinki arttiriliyor, sasilacak birsey yok, US PSN, UK psn filan degismiyor, normalden az odeyen ulkelerin ki arttiriliyor.

ne yani uk de 50 euro muydu bu hizmet ? uk ve us oyun pazarının can damarı istesede arttıramazlar orada kararı oyuncular verir.

UK degil EU diyecektim, EU 50 euro, UK sterlindir. Turkiye Avrupa bolgesine dahil sanirim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eu da zam yok arkadaşlar. Tr Uk ye bağlı olduğu için oradan etkileniyor diyordum ama UK hesaplarında da böyle bir zam haberi yok. Yani TR kendi kafasına göre yapıyor.

Açıkcası ben EU ya geçmeyi planlıyorum. TR hesabımda TLOU ve MGS' den başka oyun yok. TLOU nun multisini oynuyordum fakat Eu dada oynanırsa sıkıntı değil oynanmazsa n'aparım bilmiyorum.

EU daha iyi gibi.
  • O zaman psn plusın 4te 1 fiyatına oyunsuz psn + tarifesi çıkarsınlar. Her ay bedava oyun edinmek isteyen de normal psn + tarifesini satın alsın . Bu daha iyi bir fikir gibi geliyor.
  • adam gibi oyun vermezlerse TR de alınmaz dışkı gibi ortada kalırlar öyle
  • Arkadaslar ps4 de ps3 de oldugu gibi 2 konsol kullanabiliyormu plus hesabini ?

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Almayin beyler. Us psn kullanin. Somuru ulkesi yapmayin kendinizi. Ben yenilemiyorum. Yenileyecek olursamda tr psn olmayacak bu. Findik kadar beyinleri ile adammi öpüyorlar ?

Trophy'lere ne oluyor o durumda? US PSN'de sıfırdan başlanmıyor mu?
  • Az önce kaptım 1 yıllık son dakika da zar zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Almayin beyler. Us psn kullanin. Somuru ulkesi yapmayin kendinizi. Ben yenilemiyorum. Yenileyecek olursamda tr psn olmayacak bu. Findik kadar beyinleri ile adammi öpüyorlar ?

Us psn ile cektigin oyunlari kendi ana hesabinda oynarsin.

• Ne demişler amerikana dayamak lazım ... Sırtı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğalgaz ve elektrik zammından cesaret aldılar galiba
  • Az diyenler bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: exc_1

Ben de oradan deniyorum ama cüzdana para atmıyor...???

Kart no bitişik yazın

Kart isminde Türkçe karekter var ise türkçe karekter kullanmayın

Hepsi okadar

Teşekkürler ama kart ile ilgili sorun vermiyor. Currently unable diyor, yani işlemi yapamıyor...
  • quote:

quote:

quote:

Ana hesabımdan (ana hesap TR ise) oynayacaksam online oynamak için yine TR PSN'den Plus almam gerekmeyecek mi?

• Kötü bir altyapı ve kimsenin yüzene dönüp bakmayacağı atari oyunları... Ulan sanki çok iyi bir hizmet veriyorlarmış gibi utanmadan %50 zam yapıyorlar. Sony Türkiye en rezil dönemini yaşıyor şuan. Yazıklar olsun sana Mustafa Yiğit Türk oyuncularını yolunacak kaz olarak gördüğün için. Sony Türkiyenin bu politikaları yüzünden PS4 aldığıma pişman olmaya başladım. Umarım en kısa sürede Sony Türkiye kadrosu tamamen değişir. Lafa gelince Mustafa olacak adam ' Türk oyuncuların da taşın altına elini koyması lazım' diyor. Ulan daha ne yapalım? Donumuzu aşağıya indirip önünde eğilelim istersen? Yediğiniz paralar haram zıkkım olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ana hesabımdan (ana hesap TR ise) oynayacaksam online oynamak için yine TR PSN'den Plus almam gerekmeyecek mi?

O konuda bilgim yok. Ne desem yalan olur. Trophy takintin ciddi anlamda yoksa hesabi komple degistir us e gec.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 30 Eylül 2014; 23:57:23 >

• Kredi kartı hata verdi, gitti 200 lira yükledi cüzdana. Mecbur 2 senelik aldım, iyi mi kötü mü oldu bilemedim :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Doğalgaz ve elektrik zammından cesaret aldılar galiba

Bizde kaynariz dediler😄

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.