Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Doğalgaz ve elektrik zammından cesaret aldılar galiba

Bizde kaynariz dediler😄

Biri 2002 ve 2014 psn plus fiyatlarının asgari ücrete oranını koysun hemen

2002 de var mıydı gerçi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğal gaz, elektrik ve PSN üçü bir arada zamlanacaklar artık.

Gaz = Sıcak Ev, Elektrik = PS4, PS4 = PSN
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

quote:

quote:

Almayin beyler. Us psn kullanin. Somuru ulkesi yapmayin kendinizi. Ben yenilemiyorum. Yenileyecek olursamda tr psn olmayacak bu. Findik kadar beyinleri ile adammi öpüyorlar ?

Trophy'lere ne oluyor o durumda? US PSN'de sıfırdan başlanmıyor mu?

Us psn ile cektigin oyunlari kendi ana hesabinda oynarsin.

Ana hesabımdan (ana hesap TR ise) oynayacaksam online oynamak için yine TR PSN'den Plus almam gerekmeyecek mi?

O konuda bilgim yok. Ne desem yalan olur. Trophy takintin ciddi anlamda yoksa hesabi komple degistir us e gec.

Takıntım yokta gece gündüz trophy kasanlar için dediğin şey çözüm olmuyor, adamın süre olarak bakarsan belki de birkaç ayı çöpe gidiyor öyle bir durumda.

• Valla saollun beyler kaptım zam gelmeden:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Almayin beyler. Us psn kullanin. Somuru ulkesi yapmayin kendinizi. Ben yenilemiyorum. Yenileyecek olursamda tr psn olmayacak bu. Findik kadar beyinleri ile adammi öpüyorlar ?

Trophy'lere ne oluyor o durumda? US PSN'de sıfırdan başlanmıyor mu?

Us psn ile cektigin oyunlari kendi ana hesabinda oynarsin.

Ana hesabımdan (ana hesap TR ise) oynayacaksam online oynamak için yine TR PSN'den Plus almam gerekmeyecek mi?

O konuda bilgim yok. Ne desem yalan olur. Trophy takintin ciddi anlamda yoksa hesabi komple degistir us e gec.

Takıntım yokta gece gündüz trophy kasanlar için dediğin şey çözüm olmuyor, adamın süre olarak bakarsan belki de birkaç ayı çöpe gidiyor öyle bir durumda.

Dönüp dolaşıp elle tutulur bir tarafi olmayan trophy i cebine tercih edecek arkadaslar varsa üyeliklerini yenilesinler. Ben düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plusla verdiği oyunları geçiyorum, fakat 200 tl verip aldığım oyunu oline oynayabilmem için neden + bir üyelik almak zorundayım ki?

Sırf şu olaydan ötürü ps4'e geçmeyeceğim. Bir de %50 zam yapıyorsun. Ayıp yahu.
  • Bu olmadı işte !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Hemen almaya çalışıcam ne bu çektiğimiz 1600 tlye al her oyun 220 tl ekstra kol 220 kamera 220 bunlar mağaza fiyatı yoj artık soygunu vuruyorlar

Bu salak psn kredi kartınız geçersiz diyor delirdim arkadaş evde de başka kart yok 3 kez denedim olmadı olmuyor ise vardır bir hayır diyip almadım ben bu plusu yılda 30 tane Fake mail adresi ile psn açıp onları Primary yapıp devam ederim hayatıma drive CLUB alırsam diye plus için uğraştım ama spota 20 tl fazla verip Kutulu alacam 150 ye bulursam eğer onuda takaslarım artık

• Aralık'ta US PSN'den Plus üyeliğimi biticek, o zaman yenilicektim aslında. Özellikle Black Friday'de Amazon üzerinden cazip indirimler olacağını düşünüyorum, geçen sene çok uygun fiyatlara oyunlar ve plus almıştık. Fakat şuan hala TR PSN'deyse 99 TL'yse 1 yıllık yenilesek mi acaba? Muhtemel gelecek olan oyunları Türkçe içerikle oynamak olmasa TR PSN'e gözü ucuyla bile bakmam ama arada derede kaldım şimdi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar otamatik ödemeyi nerden siliyoruz

Hesap Ayarları / Cüzdan / Abonelikleri Yenilemek ya da Ön Sipariş Verilen İçerikleri Ödemek İçin Otomatik Para Ekle

bu seçeneği Hayır olarak değiştir.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/

evet onu yaptım birde psn girdim sonra hesap bilgilerine grdim cüzdan fatura bilgileri yazıyordu onada sil dedim doğru yapmışmıyım

• quote:

quote:

quote:

Hesap Ayarları / Cüzdan / Abonelikleri Yenilemek ya da Ön Sipariş Verilen İçerikleri Ödemek İçin Otomatik Para Ekle

evet onu yaptım birde psn girdim sonra hesap bilgilerine grdim cüzdan fatura bilgileri yazıyordu onada sil dedim doğru yapmışmıyım

dediğimi yaptıysan yeterli başka birşey silmene gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dediğini yaptım ama onuda sildim birşey olur mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dediğini yaptım ama onuda sildim birşey olur mu

sildiyesen, birşey alacağın zaman tekrar girmen lazım kredi kartı bilgilerini.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    ok tşkler
  • zam halen gelmedi 99 tl görünüyor plus üyelik
  • Rezil işler yapmaya başladılar eskiden oyuncu memnuniyetini önemserlerdi şimdi "para,para ve para" diyorlar milleti Xbox'a ittirmeye çalışsalar bu kadarını yapmazlardı
  • Canım sıkıldı bak şimdi. Ulaşabileceğimiz biri var mıdır. Mail yağdıralım. 3 aylığa 3-5TL zam tamamda bu kadarı cok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

Canım sıkıldı bak şimdi. Ulaşabileceğimiz biri var mıdır. Mail yağdıralım. 3 aylığa 3-5TL zam tamamda bu kadarı cok fazla.

Ürün Müdürünün Twitter hesabına yazabilirsin. İşine geldiği gibi hareket ediyor gerçi.

https://twitter.com/undernick
  • Bende şans yokmuş be arkadaş. PS4 aldim, plusa zam gelmiş. Güya daha oyun alacaktım ps4 için. Tonla masraf. Bu durumda ne yapacam bilmiyorum.

• Vay arkadaş alamadık bir türlü iyi mi???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.