Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mail kutuma zam ile alakalı bir gönderi yok. Acaba bu haber yalan olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red

Benim mail kutuma zam ile alakalı bir gönderi yok. Acaba bu haber yalan olabilir mi?

Resmi adresten atılmış, gün içinde ps mağazasını güncellerler zam aktif olur.
     Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red

Benim mail kutuma zam ile alakalı bir gönderi yok. Acaba bu haber yalan olabilir mi?

Resmi adresten atılmış, gün içinde ps mağazasını güncellerler zam aktif olur.
     Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!!

Haklısın. mrsalih yerine mrsalih hesabına girmişim. Oraya'da PSTR den güncelleme mailleri geliyor.

• us psn ile kayıt açmanın ne zararı var ban vs durumu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

quote:

Orijinalden alıntı: ichise

Canım sıkıldı bak şimdi. Ulaşabileceğimiz biri var mıdır. Mail yağdıralım. 3 aylığa 3-5TL zam tamamda bu kadarı cok fazla.

Ürün Müdürünün Twitter hesabına yazabilirsin. İşine geldiği gibi hareket ediyor gerçi.

https://twitter.com/undernick

Mustafa Yiğit Aralık'tan beri Twitter'a ve biz oyunculara küs. Cevap vermiyor ama baktığından eminim.

• Arkadaşlar US PSN zam yok galiba.Yarın US PSN alacam ama artma durumu varsa Amazodan alayım.
    Birde US PSN açmak için kayıt ol dedikten sonra ülkeyi USA seçmek yeterli mi? Başka bişey yapmak gerekli mi?
    Amazondan alınan kodu da Reedem kısmına yazmak yeterli mi?
    Cevaplarsanız ona göre davranıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Olsun oyunlar Turkçe geliyor.

Bazi seyler cok oturmus icine galiba, PS4 bolumunde satasacak yer ariyosun Ne yaparsan yap Xbox One'in, PS4 altinda ezildiginin ve ezilmeye devam edeceginin farkindasin. Bence satasmayi birakip konsolundan keyif almaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Arkadaşlar US PSN zam yok galiba.Yarın US PSN alacam ama artma durumu varsa Amazodan alayım.
    Birde US PSN açmak için kayıt ol dedikten sonra ülkeyi USA seçmek yeterli mi? Başka bişey yapmak gerekli mi?
    Amazondan alınan kodu da Reedem kısmına yazmak yeterli mi?
    Cevaplarsanız ona göre davranıcam

Sadece Turkiye, Rusya, Guney Afrika ve birkac yerde artma var. EU, US vs herhangi bir artma yok. Rusya ve Turkiye'yi Avrupa seviyesine cekiyorlar, durum bundan ibaret. Sikayetlenecek bir durum yok normal sartlarda acikcasi.

Neticesinde PS4 Euro kuru uzerinden satiliyr Turkiye'de, plus'in da Euro degerine cekilmesini normal karsilamak gerek, zamdan ziyade esitliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc123456 -- 1 Ekim 2014; 1:01:08 >
  • şu an 99 tl gözüküyor. Satın alanlar daha sonra psn hesaba girip otomatik para eklemeyi kapatmayı unutmasın Çünkü plus üyeliği satın aldıktan sonra otomatik olarak ayarlarınızı değiştiriyor sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L5AK

US PSN'den nasyl aly?veri? yapaca?yz ben yeni aldym PS4'ü bilmiyorum kredi karty falan kabul etmiyor ABD diye?

Aşağıdaki linkten kampanyalı 2 adet 50 dolarlık kartı paypal ya da kredi kartı ile alabilirsin. paypal ile alırsan % 5 kredi veriyor. Kodlar hemen hesabında gözüküyor.

http://www.offgamers.com/playstation-network/playstation-network-card-us/playstation-network-card-us-c-4999-5329-5330.ogm

Diğer bir alternatif target..komisyon almıyorlar kredi kartı ile kolayca ödeme yapabilirsin. kodlar 4 saate kadar mail adresinde diyorlar ancak bana genelde 1 saat sonra geliyor.

http://www.target.com/c/specialty-gift-cards-giftcards/sony/-/N-5xsxsZ5y720#?lnk=L1L2_092314_PS4_X0Y1|X0Y1|T:Template B-DVM|C:CMS&intc=1954555|null

• PS Vita'da ilgilenmemiştim.
    Geçenlerde fifa 15 ile beraber ps4 aldım.Ücretsiz 14 günlüğü aktif ettim ve 99 TL olduğunu gördüm sanırım us'da 50$ Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmışlar ne güzel dedim.

Bugün baktım %50 Zam
  • 2015 Şubat sonunda bitiyordu, mecburen aldık 1 yıl daha.

%50 artış nedir arkadaş ya...
  • Saka gibi diyecek söz yok eger buna boyun eğilecekse kimse konusmasına gerek yok yada ben kabul etmiyorum diyorsanız protestolara hazırlanın beyler gerekirse imza kampanyası bile başlatılabilir

• Bizden bir halt olmaz. Konuyu okuyorum herkes koşa koşa 1 yıllık almış. Adamlar rekor satış yapmıştır bu akşam.

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Sorma yaaa ne sazanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 1 Ekim 2014; 1:38:17 >
  • Normal fiyata cekmisler bu sinir neden anlamadim. Turkiye'de ne ucuzki bu daha ucuz olsun. Avrupa bolgesindeyiz.. Daha onceden neden ucuza veriyorlardi bilmiyorum.
  • Konsol oyunculuğu olayı kimse kusura bakmasın ama özellikle ülkemizde boka sardı.

Oyunlar bandrollu olarak zaten Nirvanaya ulaşmış durumda, spot pazarına bakıyoruz oradaki fiyatlar uçmuş durumda hatta bu nesilde beyfendiler bazı oyunları beğenmeyip takaslamıyor bile elimizde birikiyor diyorlar. Üstüne Plus'a zam koy. Ne güzel satmıştım konsolları yine ne halt etmeye hediye olarak Ps4 aldırdım merak ediyorum.

Bu gidişle artık bir sonraki nesilde bankalar konsollar için kredi reklamlarına başlarlar, oyunlarıda ihtiyaç kredisi çekip falan alırız.

Hiç olmadı tükürürüm Trophy'sine falan diyip US hesap açıcam ve zararın neresinden dönersem kar diyeceğim başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 1 Ekim 2014; 2:09:24 >
  • US Plusla devam edeyim diyorum eski oyunlar gidicek. Bu kadar para gözlülük olmaz ya. Bir oyuna 250 lira istedikten sonra bu zam da garip gelmiyo bize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Hemen almaya çalışıcam ne bu çektiğimiz 1600 tlye al her oyun 220 tl ekstra kol 220 kamera 220 bunlar mağaza fiyatı yoj artık soygunu vuruyorlar

2100 liraya nerdeyse her oyunu ultra açan sistem kurdum. Ayrıca 10 liraya bile oyun almak mümkün oluyor pcye geç derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.