Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce aşağıdaki email geldi. 1 Ekimden itibaren "Yıllık Ücret" 99TL den 149TL ye yükseliyor. Plus üyeliğini devam ettirecekler hemen alırsa eski fiyattan süresini uzattırabiliyor.

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!!

• us psnde nasıl olacak acaba
  • Az bir miktar, %50. Komedi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox live fiyatları ne kadar arkadaşlar? %50 zam biraz zıbığını çıkarmak olmuş. İnş hediye oyunlar düzelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AZ MİKTAR...

Gerçi yine alanlar olacak, kafaları rahat adamların.
  • Hemen almaya çalışıcam ne bu çektiğimiz 1600 tlye al her oyun 220 tl ekstra kol 220 kamera 220 bunlar mağaza fiyatı yoj artık soygunu vuruyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %50 zamda nedir ya yazıktır günahtır oyunu iyice lükse çevirdiler.
  • 21/12 üyelik sonu benim. şimdi yıllık alırsak kodu girersek 21/12 üstünemi eklenecek 1yıl daha?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az zamma bak :) oyunlarada zam gelebilir. Yavas yavas tadi kacmaya basladi, eskiye donuyoruz gibi.

• bende maili gördüm banada gelmiş maili aksam 8 de atıyolar 4 saat sonra zam geliyo ne biçim bi iş anlamadım neyseki gördüm 1 yıl uzattım 09.01.2016 ya kadar kafam rahat yanlız bu soygundan baska bişi degil ayıptır ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senki

Xbox live fiyatları ne kadar arkadaşlar? %50 zam biraz zıbığını çıkarmak olmuş. İnş hediye oyunlar düzelir...

1 yıllık live Microsoft'un sitesinde 99 TL.
  • az miktarda diyerek meblaya değer biçen sonycim önceden aldığı fiyatın yarısını az miktar görüyoduysa 99cuk yerine 49 cuk alsaymış 1 senelik plus ücretini..
  • Bu ay başında açılan şu konuya şu yorumu yapmıştım...
    PS store'daki anlamsız fiyat artışları >http://forum.donanimhaber.com/m_96855373/mpage_0/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bu arada oyun fiyatlarının bu kadar yükselmesine rağmen yıllık plus ücretinin yıllardır hala 99 TL olmasını nasıl açıklıyorlar acaba? "Oyunları yurodan satıyoruz ama plus Küba Pezosu kuruna göre." diye falan mı?

Tek suçlu benim arkadaşlar kusura bakmayın...

Az miktar kavramınız bu mu sizin be yuhh!. %50'ye az miktar diyor adamlar. Soygun resmen...

US Plus ile yola devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 30 Eylül 2014; 20:36:34 >

• US psnde zamlanıyor mu
  • Benim sinirimi bozan bu kadar kalitesiz bir altyapı sağlayıp birde üzerine zam yapmaları ayıptır bari en azından sistemi düzeltsinler.
  • Mustafa Yiğit yazın parayı yedi anlaşılan.
  • 18 ağustos 2015e kadar üyeliğim var 1 yıl daha alsammi acaba
  • Neyse zaten ben us psn den alacaktım ordan almayı düşünüyordum böyle daha iyi oldu direk oradan alırım.
  • Şansa bugun almistim :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.