Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar söysek az şimdide k.kart geçersiz diyor nedense hem zorunlu yapıyorsunuz bari bırakında alalım
  • Arkadaşlar otamatik ödemeyi nerden siliyoruz
  • Güney Afika da aynı şoku yaşayacakmış.Oraya da zam gelmiş.

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!!

http://www.lazygamer.net/general-news/the-price-for-ps-plus-is-about-to-skyrocket/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psn us zamlamlanmadımı. Orda kaça denk geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dusuk veren ulkelerinki arttiriliyor, sasilacak birsey yok, US PSN, UK psn filan degismiyor, normalden az odeyen ulkelerin ki arttiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

İşte piyasada sadece 1 firma baskın kalmasın dememizin nedeni bu . Ohh ohh xbox video player oldu , sony aldı başını gitti vs diye sevinirsek birileri de bu avantajı kendi lehine çatır çatır kullanır. Hani bir oyun serisi için diyorlar ya " - nasıl olsa milyon satıyor adamlar niye daha iyi grafik yapsın ? " burada da aynısını söylemek ben de dahil çoğumuzun içini acıtacaktır.

O sebeple sony de var olsun ama microsoft da var olsun xbox tarafında , aynı zamanda nintendo da yaşamını sürdürsün. Rekabet iyidir ,rekabet tüketicinin avantajına hareket eder.

Zam oldu diye de "vurun abalıya" olmasın . Bakalım görelim ne getirecekler ne götürecekler bu yeni fiyat uygulaması sonucunda.

Pis kokular geliyor dostlar çok pis kokular

Ben yinede her ay kaliteli oyun habercisi goruyorum turkiyeye ozgu degilmis cunku zam sony kolay kolay boyle birseye girmez ilk ps den beri sony kullanicisiyim sony herzaman kullanici dostu olmustur

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar otamatik ödemeyi nerden siliyoruz

Hesap Ayarları / Cüzdan / Abonelikleri Yenilemek ya da Ön Sipariş Verilen İçerikleri Ödemek İçin Otomatik Para Ekle

bu seçeneği Hayır olarak değiştir.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Eylül 2014; 23:13:30 >
  • Resmen 3. dünya ülkesiyiz arkadaş, adamlar kendi paralarıyla 50 dolara, 50 euroya psn plus alıyorlar, bizde de 50 tl olması gerekirken 150 tl oluyor. Çünkü biz onlara göre 3 kat zenginiz arkadaşlar!!!!
  •  Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! Ne kadar baba yarısıysa konsol firmaları da o kadar oyuncu dostudur.
  • Almayin beyler. Us psn kullanin. Somuru ulkesi yapmayin kendinizi. Ben yenilemiyorum. Yenileyecek olursamda tr psn olmayacak bu. Findik kadar beyinleri ile adammi öpüyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 30 Eylül 2014; 23:18:41 >
  • az miktar demisler birde ayip ya
  • uk psn us psn de zamlaniyor mu arkadaşlar acil.

• Tr için geçerli us-uk için zam yapmak
    afedersin göt
    ister.
  • sırf yıllık değil 3 aylıkta 45 oldu beyler
  • alkole gelen zam beni bu kadar sarsmadı alışık olmadığımız için olabilirmi o değilde arkadaşlar her sene böyle zam yapmasınlar
  • " Kur farkıymış " ya hani. Tamam 99 lira ile diğer ülkelere göre az ödüyordu TR Psn kullananlar kabul. Çünkü 50 dolar 114 TL ediyor. E neden 150 ?? Geriye kalan 36 lira nereye gidiyor. Bunun muhasebesini yapmalı TR Psn kullanan arkadaşlar. Aynı hesabı euro ile yapın yine fazladan para verilmiş oluyor. E madem TR PSN'deki oyun fiyatlari 200 lira onlarada bir el atsınlar adil olsun buradaki oyuncular neden fazla veriyor. Her yönü ile Türkiye'de oyuncu olmak çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Son dakika'da 12 aylık 99 tl kaptım!

Lanet olsun Sony !

Nasıl aldınız? Ben bir türlü cüzdana para atamıyorum, sonra deneyin uyarısı veriyor hep :(
  • 1 hafta önce 99 tl ye 1 yıllık almıştım ucuz yırttım bu yıl

ha birden us psn den plus alsan türk parasıyla ne kadara gelmiş oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaYoFFHeLL -- 30 Eylül 2014; 23:44:03 >
  • Sony de gece yarısı sessiz sedasız zam yaparak hükümete selam çakmış oldu sanırım.

İşlerimin yoğunluğundan oynayamam diye genellikle 3 ayı 29.00tllik aboneliği kullanan biri olarak sırf yıllık 180 lira ödememek için (zamdan önce yıllık 120ye mal oluyordu) az önce istemeye istemeye senelik üyeliği 99.00 liradan satın aldım. Zorla param alınmış gibi hissettim. Ayıp ettin SCEE, alacağın olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

dusuk veren ulkelerinki arttiriliyor, sasilacak birsey yok, US PSN, UK psn filan degismiyor, normalden az odeyen ulkelerin ki arttiriliyor.

ne yani uk de 50 euro muydu bu hizmet ? uk ve us oyun pazarının can damarı istesede arttıramazlar orada kararı oyuncular verir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.