Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mRt_007

Konsol oyunculuğu olayı kimse kusura bakmasın ama özellikle ülkemizde boka sardı.

Oyunlar bandrollu olarak zaten Nirvanaya ulaşmış durumda, spot pazarına bakıyoruz oradaki fiyatlar uçmuş durumda hatta bu nesilde beyfendiler bazı oyunları beğenmeyip takaslamıyor bile elimizde birikiyor diyorlar. Üstüne Plus'a zam koy. Ne güzel satmıştım konsolları yine ne halt etmeye hediye olarak Ps4 aldırdım merak ediyorum.

Bu gidişle artık bir sonraki nesilde bankalar konsollar için kredi reklamlarına başlarlar, oyunlarıda ihtiyaç kredisi çekip falan alırız.

Hiç olmadı tükürürüm Trophy'sine falan diyip US hesap açıcam ve zararın neresinden dönersem kar diyeceğim başka yolu yok.

Abi bitane us açıp primary yap onu oradan al oyunlarını ve plus ını. Kendi hesabınla da devam edersin mis gibi.

Bu şerefsizlere verilen 1TL ye bile yazık günah.

PC de millet 30 40 dolara oyun alsın yepyeni bizim store da 230TL oyunlar.
    PS den soğuttular gidicem PC ci olucam bu gidişle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Konsol oyunculuğu olayı kimse kusura bakmasın ama özellikle ülkemizde boka sardı.

Oyunlar bandrollu olarak zaten Nirvanaya ulaşmış durumda, spot pazarına bakıyoruz oradaki fiyatlar uçmuş durumda hatta bu nesilde beyfendiler bazı oyunları beğenmeyip takaslamıyor bile elimizde birikiyor diyorlar. Üstüne Plus'a zam koy. Ne güzel satmıştım konsolları yine ne halt etmeye hediye olarak Ps4 aldırdım merak ediyorum.

Bu gidişle artık bir sonraki nesilde bankalar konsollar için kredi reklamlarına başlarlar, oyunlarıda ihtiyaç kredisi çekip falan alırız.

Hiç olmadı tükürürüm Trophy'sine falan diyip US hesap açıcam ve zararın neresinden dönersem kar diyeceğim başka yolu yok.

Abi bitane us açıp primary yap onu oradan al oyunlarını ve plus ını. Kendi hesabınla da devam edersin mis gibi.

30 40 dolar yeni çıkan oyunlar oluyor hocam mesela ben max payne 3 ü 15 liraya aldım 1 senelik oyun yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

30 40 dolar yeni çıkan oyunlar oluyor hocam mesela ben max payne 3 ü 15 liraya aldım 1 senelik oyun yanlış hatırlamıyorsam

Yeni oyunlar için yazmıştım zaten de iyicene sömürmeye çalışıyorlar. PS4 kırdırılsın ben de kırdırıcam makineyi ben sömürücem bunları.

• Hala aynı fiyat

• arkadaşlar ben şimdi uzat dedim 2015 şubatın 23 ünde yenilenecekmiş, ama cüzdanda para yoktu ve mail geldi bi tane. şu an ps4 e baktığımda "mevcut üyeliğiniz 23/02/2016 da otomatik olarak yenilenecektir diyor. az önce satın almadan önce yani 23/01/2015 diyordu. şimdi sorum şu ben şubat gelince mi parayı önce cüzdana atıp sonra yatıracağım. ya da kredi kartlarımdan birinin bilgilerini ilk psn alışımda kaydetmişler midir? yani 150 lira olmadan hallettim mi ben şimdi bu işi sizce?
  • Sanarsın plus 3000 TL, 50 TL artış var, tam %50 artış olmuş az miktarda demişler başşak burcu geçmiş adamlar
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    PSN akar gardaş değil 50, 100 TL basarım bu kaliteye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

PSN akar gardaş değil 50, 100 TL basarım bu kaliteye.

Ben de ben de psn akar xbox live bakar

Geçti mi lan böbreğeeen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Ekim 2014; 2:58:26 >
  • oha %50 zam mı olur ya, hepsi mi artıyor acaba sadece yıllık mı, gerçi sadece yıllık artarsa saçma olur adam sürekli 3 ay alır, ps4e zorunlu yaptıkları yetmezmiş gibi bide zam yapıyorlar
  • Türkiye şartlarında oyun sever olmak çok büyük lüks oyun almak oyun koleksiyonu yapmak zenginlik ölçütü

• o değilde fiyatı hala artırmamışlar.
  • Beyler zam varsa alternatiflere yöneliriz biz de.Zaten oyun fiyatları yüzünden yeni plus üyelğini us psnden almayı düşünüyordum bu fiyatı gördükten sonra direk us psnden alacağım yeni plusı.En azından oyunları ucuza alırım.Ayrıca saçma sapan sansürlü oyunlar da olmaz.Kupa saçmalığına takılmıyorsanız sizde öyle yapan.Ha derseniz üyelikteki oyunlar ne olacak?Zaten oyunları çoğu bağımsız verilenlerin sadece 3-5 tanesini adam akıllı oynadım.Üyeliğim ocakta bitiyordu.Ocakta 1 aylık tatilde üyelik bitmeden verilen oyunları bitirip yeni plusu usden alırım olur biter.Sırf beleş oyun verirler türkçe olsun diye us den almadım ama böyle olmaz bu iş
  • boş vaktinde verilen ÇEREZLİK(çoğu emek olmasına rağmen benim tarzıma göre değil) oyunları bitir benim gibi sonra us psne geç
  • Ulan fiyatı arttırsınlar bari gözüm kalmayacak, şuan hazır hala 99 TL'yken alsam mı acaba diyorum :) Tek kafamı karıştıran bu sene verecekleri bazı oyunların Türkçe içeriğe sahip olmalarının ihtimali :) Drive Club mesela Türkçe gelecek sanırım Plus'a... Araba yarışı diyip geçmeyin, bir sürü ayrıntısı var.
  • iyice zengin oyuncağı oldu ps bu ne arkadaş
  • 1 Ekim 2014 Saat 05.00 da aldığım 1 yıllık üyeliği satıyorum. Aklımda başka birşey vardı (132 euro tax iademi vermediler sırf vize türünden dolayı) o yüzden boş bulundum zamı görünce siparişi verdim. Asteyen varsa mail hariç hesabı verebilirim 95 TL ye. Hesabın kullanıcı adında isim yoktur. Referans isterseniz 15+ referansım vardır sadece digital ps4 oyun alış satışında. Eğer satamazsam mecbur devam edeceğim Tr'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 1 Ekim 2014; 5:51:27 >
  • Konsol ömrü daha uzun dikkat edersen. 2006 yapımı konsol the last of us gibi bir oyunu muhteşem grafiklerinde 2013 yılında açmıştır böyle bir pc varmı? Elindeki pc nin ömrü taş çatlasa 1,5/2 yıl.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500! E patladı sana kardeş.
    Konsol almayın diyoruz daha diretiyoorrlar :)

• Ben uzattım üyeliği imkanı olan uzatsın alsın 2 yada 3 yıllık bu akşama doğru zam gelir

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.