Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce 100 liraya 1 yıllık uyelık aldım daha fiyatlar gecmemisti ama site üzerinden gerceklestirdim is yerinde oldugum icin cihazda bakamadım acaba oldu mu ki 1 yıllık üyelik :( kontrolünu saglayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Konsol ömrü daha uzun dikkat edersen. 2006 yapımı konsol the last of us gibi bir oyunu muhteşem grafiklerinde 2013 yılında açmıştır böyle bir pc varmı? Elindeki pc nin ömrü taş çatlasa 1,5/2 yıl.

He 1 2 yıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yok artik. Psndeki gerizekali sorunlardan herkesin haberi var dimi?

Bir arkadas listesi, yil 2014 olmus, nasil yuklenmez? Nasil mesaj gonderilirken can cekisilir? Nasil partileri gormek icin binbir takla atilir? Yil 2014!

Server yavasligindan ana menudeki oyunlarin bile resimleri silinir, tiklanamaz ustune? Cihazi kapatip acmak gerekir? Yil 2014... bunlar nasil olur?

Ve sen neyine, hangi cussene guvenerek bu fiyata zam yaparsin? Kimsin kardes sen?

Yemin ediyorum, su oyunlari olmasa, bu kadar cam gibi goruntude cok kaliteli oyunlari olmasa, yuzune tukurur 5 saniye bile kullanmazdim su özürlü altyapiya sahip makineyi...

Ben plusa para vermiyorum. Online da oynayabiliyorum. 14 gun deneme muhabbetini yaparak. Yeni hesap acip acip primary yaparak.

Ve sony bu altyapiyi duzeltmedigi surece bu cakalligi yapacagim, 5 kurus para vermeyecegim o gerizekali plus icin.

Bu zammi us psn yapamaz iste. Yiyorsa yapsin. Kan alirlar kan. Anca bizim hirsiz Tr psn yapar bu zammi. Bizim koyun kullanicilar da hic sorgulamadan verir ucretini. Hiic demezler ki aga biz ne yapiyoruz?

Hala daha sizlerin TR psn kullanmaniza hayretler icinde bakiyorum. Bir ufak mantik aramaya calisiyorum. Yok gelmiyor aklima...

Katılıyorum. %50 zammı gözlerini kırpmadan yapabiliyorlar, ne tam manasıyla kaliteli hizmet veriyorlar ne de adam akıllı ücretsiz verdikleri, hazırladıkları bir oyun yok. Hava parası sadece. Bu konuda organize olsak, Tr ve Globale mailler atsak sesimizi duyurabilir miyiz acaba bunu düşünüyorum...

• Peki yurtdışından alsak tr psn için kullanılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yok artik. Psndeki gerizekali sorunlardan herkesin haberi var dimi?

Bir arkadas listesi, yil 2014 olmus, nasil yuklenmez? Nasil mesaj gonderilirken can cekisilir? Nasil partileri gormek icin binbir takla atilir? Yil 2014!

Server yavasligindan ana menudeki oyunlarin bile resimleri silinir, tiklanamaz ustune? Cihazi kapatip acmak gerekir? Yil 2014... bunlar nasil olur?

Ve sen neyine, hangi cussene guvenerek bu fiyata zam yaparsin? Kimsin kardes sen?

Yemin ediyorum, su oyunlari olmasa, bu kadar cam gibi goruntude cok kaliteli oyunlari olmasa, yuzune tukurur 5 saniye bile kullanmazdim su özürlü altyapiya sahip makineyi...

Ben plusa para vermiyorum. Online da oynayabiliyorum. 14 gun deneme muhabbetini yaparak. Yeni hesap acip acip primary yaparak.

Ve sony bu altyapiyi duzeltmedigi surece bu cakalligi yapacagim, 5 kurus para vermeyecegim o gerizekali plus icin.

Bu zammi us psn yapamaz iste. Yiyorsa yapsin. Kan alirlar kan. Anca bizim hirsiz Tr psn yapar bu zammi. Bizim koyun kullanicilar da hic sorgulamadan verir ucretini. Hiic demezler ki aga biz ne yapiyoruz?

Hala daha sizlerin TR psn kullanmaniza hayretler icinde bakiyorum. Bir ufak mantik aramaya calisiyorum. Yok gelmiyor aklima...

14 gun deneme muhabbeti iyiymiş. Bir deneyelim bakalım. Ban yermiyiz.

• Bu PS Plus üyeliği ne işe yarıyor biri açıklayabilir mi?
  • Ps3 u orjinal kullandim ama ps4 un jb si cikana kadar hayatta almam.200 tl oyuna 150 tl plusa veremem forza jb
  • Bunlar hep sony in konsol piyasasinda tekel kalmasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: thequick

Bu PS Plus üyeliği ne işe yarıyor biri açıklayabilir mi?

online oyun oynaman için plus olman gerek,ücretsiz oyunlarıda psn'den indiriyosun plus sayesinde ama şuanda elle tutulur bi oyun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habbitt

quote:

online oyun oynaman için plus olman gerek,ücretsiz oyunlarıda psn'den indiriyosun plus sayesinde ama şuanda elle tutulur bi oyun yok.

online dan kastınız hangi oyunlar ? Fifa 15 te online oynarken plus üyeliği mi gerekiyor mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bunlar hep sony in konsol piyasasinda tekel kalmasi.

Diğer ülkelerdeki tepkiyi veremiyoruz hocam bence bide orijinal oyun piyasasında halen lafımız geçmiyor.Spot aldıkçada geçmicek gibi,adamlar bizi sallamıyorlar işinize gelirse modundalar hal böyle oluncada bindirdikçe bindiriyorlar !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: habbitt

quote:

online dan kastınız hangi oyunlar ? Fifa 15 te online oynarken plus üyeliği mi gerekiyor mesela ?

Evet plus olmassa Fifa vb. diğer oyunları çevrimiçi oynayamazsın.
  • Arkadaşlar bunun böyle olacağı belliydi 99 tl olduğunda herkes diyordu us psnde 50 dolar biz 99 tl sony bize kıyak yaptı alın kıyağı milleti önce çektiler plusa sonra zam ama 500 tlde olsa herkes mecburen alacak bunu
  • habbitt kullanıcısına yanıt
    Bu ps4 ile gelen birşey mi peki?

Ben ps3 kullanıyorum hiç bir zaman plus diye birşey almadım ama hep çevrimiçi oyun oynadım sorun da yaşamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ficarof

Arkadaşlar bunun böyle olacağı belliydi 99 tl olduğunda herkes diyordu us psnde 50 dolar biz 99 tl sony bize kıyak yaptı alın kıyağı milleti önce çektiler plusa sonra zam ama 500 tlde olsa herkes mecburen alacak bunu

Ne demek mecburen alacak? Kardesim su koyun zihniyetinden cikin artik cikin. Buradan kaybediyorsunuz hep. Ne demek. Mecburen alacak ya? Ne demek bu?

Us psnden alacaksiniz plusi. Us psn. Us psn us psn us psn us psn. Kac kere yazalim anlatabilmek icin ki? Tr psne para kaptirmayin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Ekim 2014; 10:06:12 >
  • Bu fiyatlara, sırf Türkçe oyun gelmesi için TR PSN diye diretenlere pes diyorum. Açın bir US PSN hesabı, mis gibi oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 1 Ekim 2014; 10:26:39 >
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    PS3 te online oynamak için Plus almaya gerek yok online bedava. PS4 te ise online için Plus şartı var. Online paralı anlayacağın.
  • Fiyat şuan arttı mı ?

• Uspsn alin, türkçe oyunlari da kutulu alıp bitirince satarsınız. Boşuna para kaptirmaya gerek yok

• Zam ne zaman baslayacak?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.