Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Güney Afrika'da da %53,16'lık bir zam uygulandı, bizde yine %51,50'de bırakmışlar. Ne kadar insaflılarmış öyle değil mi? Güney Afrika'daki oyuncular bayağı isyanda, umuyorum ki saçmalıklarından dönerler.

Almayı planlıyordum PS4 ama bir hesaplasanıza, 1.499 TL PS4, 149 TL Plus, 220 TL DualShock 4; zaten bu şekilde oyunsuz haliyle bile 1.868 TL yaptı. E diyelimki yıllık da 5-6 oyun aldık, 5.160 TL'den eder sana 800 TL en cüzi miktarı. Her sene ekran kartımı yenilerim yine aynı paraya gelir, gereksiz geldi gözüme bayağı bir şekilde.

İyiki zamaninda pc yenilemisim. Oyuna 220 lira verecegime steamden mis gibi 20-30 dolara alip koltugumda uzanip turkce yamalarla xbox kolumla bedava online oyun keyfi varken bu sacmaliklara katlanmak cekilir sey degil. En basitinden 390$ lik aleti 1600-1700₺ ye kakalamaya calistilar. İnsallah batar sony tr. Ama boyle oyuncular varken dunyadaki son sirket olarak kalir

Topladığınız Pc ne kadara geldi acaba? Bende Pc bakıyorum ama orta seviye oyun PCsi bile 2500 TL'den başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

beyler 14 günde yeni bi hesap açın plus denemesini aktif edin primary hesap olarak kendi hesabınızdan online oynamaya devam edersiniz, sinirlendim şahsen bu zama

Bu sürekli yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

beyler 14 günde yeni bi hesap açın plus denemesini aktif edin primary hesap olarak kendi hesabınızdan online oynamaya devam edersiniz, sinirlendim şahsen bu zama

yapılıyor ama ben alıyorum kendi hesabıma yine de. 1 ay böyle yaparak online oynamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 1 Ekim 2014; 12:59:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu online oyunlardaki zorunlu plus dayatması yüzünden ps 3'den ps 4'e geçmemiştim. Sony'nin yaptığı şey çok yanlış, zaten konsol işinden çuvalla para kaldırıyosun, sony markasını playstation taşıyor çünkü seviliyor. bu tür kullanıcı dostu olmayan dayatmalarla bu sempatisine zarar veriyor, aptallık!

Tepki olarak 4'e para kazandırmamayı tercih ettim sony bu tavrından vazgeçmezse mecbur ps5 e geçerim direk....

• Son 2 ayın içeriği berbattı.
    İnşallah bu zamma değer içerik vermeye başlarlar.
    Güya 8 Ekim'de Drive Club'un ücretsiz verileceği belirtiliyor. Bakalım diğerleri ne olacak.
    Ben PS3 için abone olmuştum, birkaç oyun haricinde diğer oyunlar daha önce aldıklarımdı, güzel içerik olmasına rağmen onlardan da faydalanamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

yapılıyor ama ben alıyorum kendi hesabıma yine de. 1 ay böyle yaparak online oynamıştım

bende bir 2 defa yaptım ama nasıl böle bir açık olabilir diye kafam almıyordu

sanırım zamdan sonra paso böle yaparım.

• arkadaşlar birşey soracağım.

Şimdi US PSN yapınca ne oluyor o zaman ödeme yapmıyormuyuz?

Ayrıca kutu oyun alınca ödeme yapılmıyor diyen var ama?

Yardımcı olabilirmisiniz?
  • ne kadar süre kaldığını nereden görüyoruz, bir yıllık almıştım ama nezaman bitiyor hatırlamıyorum, ona göre satıcam ps3ü, zaten ayda 1-2 saat ancak oynuyorum, elden çıkaralım bu bahaneyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

ne kadar süre kaldığını nereden görüyoruz, bir yıllık almıştım ama nezaman bitiyor hatırlamıyorum, ona göre satıcam ps3ü, zaten ayda 1-2 saat ancak oynuyorum, elden çıkaralım bu bahaneyle..

Hesap Ayarları / Medya / Son Kullanma Tarihi

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/
  • yaa boşverin arkadaşlar altı üstü bir ZAMCIK. hiçbirşey :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thequick

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Bu fiyatlara, sırf Türkçe oyun gelmesi için TR PSN diye diretenlere pes diyorum. Açın bir US PSN hesabı, mis gibi oynayın.

US PSN hesabı olunca ücretsiz mi oluyor ? Bilmediğim için soruyorum.

Bir de kutulu oyun alırım ben genelde ? Bunlar içinde mi gerekiyor?

PS4 almayı planlıyordum fakat bu PLUS işi kafamı karıştırdı.

US PSN üyeliği şu anda 50$. Yaklaşık 123 TL.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B004RMK5QG/ref=mp_s_a_1_1?qid=1412158138&sr=8-1&pi=SY200_QL40

Ayrıca TR PSN'de oyunlara 200-250(Bazen 150'lik oyun da çıkabiliyor) TL fiyat çekiliyor. Ancak US PSN'de fiyatlar sabit. (59.99$)

Tüm PS4 sahipleri Multiplayer için PLUS üyeliği almak zorunda. Plus üyeliği olmadan Singleplayer oynayabilen var mı bilmiyorum.

US PSN, her yönüyle TR PSN'den üstün.

• zamanında yanlışlıkla 2 defa üyelik aldığımda kafamı duvarlara vuruyordum. yanlışlıkla çok doğru bir hareket yapmışım (:
  • quote:

quote:

quote:

Bu fiyatlara, sırf Türkçe oyun gelmesi için TR PSN diye diretenlere pes diyorum. Açın bir US PSN hesabı, mis gibi oynayın.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B004RMK5QG/ref=mp_s_a_1_1?qid=1412158138&sr=8-1&pi=SY200_QL40

Ayrıca TR PSN'de oyunlara 200-250(Bazen 150'lik oyun da çıkabiliyor) TL fiyat çekiliyor. Ancak US PSN'de fiyatlar sabit. (59.99$)

Tüm PS4 sahipleri Multiplayer için PLUS üyeliği almak zorunda. Plus üyeliği olmadan Singleplayer oynayabilen var mı bilmiyorum.

Cevapların için teşekkür ederim.

Peki US PSN i TR de kullanmak ne gibi sıkıntılar doğurabilir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cevapların için teşekkür ederim.

Peki US PSN i TR de kullanmak ne gibi sıkıntılar doğurabilir?

Bence tek sıkıntı şu. Şâyet oyunu US PSN'den indirdiyseniz, satın alacağınız tüm DLC'leri US PSN'den indirmeniz gerekir. Aksi taktirde oyun DLC paketini görmez. Satın aldığınız DLC'yi oynayamazsınız.

Ayrıca US PSN hesabınıza kredi kartınızı eklemenize lüzum da yok. Amazon sitesinden gift card şeklinde $ satın alırsınız. Konsol üzerinden "Redeem code" yaparak Playstation Wallet cüzdanınıza para eklemiş olursunuz. PSN hacklenmesinden PS4'ümü satana kadar hep bu sistemle oyun satın aldım. Uzun süre US PSN kullandım. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.

• Us psn almak ban riski taşıyor mu? Sonuçta adres bilgisi olarak yalan bilgi veriyoruz, yıllık 50 tl yüzünden 1300 tl'lik cihaz uçmasın
    Yasal olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.
  • Değişen piyasa koşulları demişler ama diğer ülkelerde değişme varmıki ?

Bunu araştıralım bence bi kaç adam bulup. Sadece tr psnde fiyat artması varsa sorumlulara twitterdan ulaşalım. Burada us psne yönlendirme yapalım. Yaptığımız yönlendirmeleride sorumlulara twitterdan iletelim. anca o zama geri adım atabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmio

Us psn almak ban riski taşıyor mu? Sonuçta adres bilgisi olarak yalan bilgi veriyoruz, yıllık 50 tl yüzünden 1300 tl'lik cihaz uçmasın
    Yasal olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.

5 yıldır us kullanıyorum herhangi bi sıkıntı olmadı

• Online oyun oynamıyorum ama macera olsun diye plus almayı düşünüyordum. Vazgeçtim bu haberi görünce. Gider us psn den oyun alırım o paraya, mis gibi oynarım. Tr psn ye kuruş kaptırmam. Bu kafayla devam etsinler.
  • yazzık
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.