Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada cevaplanması gereken tek soru şu ;

US PSN kullandığımız zaman nerenin serverlarında oynuyoruz ? Ps 3 zamanında hatırlıyorum örneğin, Resistance - Killzone'nun multisini deli gibi gecikmelerle oynuyordum. Sonradan anladım ki Us Psn kullanıyormuşum. Avrupa bölgesinden bir psn açınca sorunum kalmadı.

Şimdi PS 4'te ve geçen bunca zamandan sonra oluşan sistemde durum nasıldır ?

Oyundan oyuna değişir mi ? İster ugandadan al ister karayiplerden al ip'ne göre mi yerleştirilirsin sunuculara ? Us psn kullanan arkadaşlar yada konu hakkında bilgisi olanlar bunu cevaplarsa ortada tartışmaya açık hiç bir durum kalmıyor. Akılacak o US psn'e.

Örneğin ben Destiny'de Tr psn'den oynarken etrafımdaki tüm oyuncular Türk iken kuzenimin arkadaşı US PSN'den oynuyor ve pek fazla Türk oyuncuya rastlamadığını söylemişti. Durum us psn'den alıp TR psn'den oynamakla karıştırılmasın(oyunları zaten öyle alıyorduk), bizzat psn plus'u US'tan alıp o bölgenin üyeliği ile oyun oynamaktan bahsediyoruz neticede.

Hem bununla ilgili bir konu açılır hemde detaylar neticelendirilirse durum çok daha lehimize olacaktır. Bir gaflete düşüp şimdi millet 1-2 yıllık üyelik alır ve amerika sunucularında 200 pingler ile oynamaya mahkum kalırsa durum hiç yakışık almaz ... Cevabı merakla bekliyorum.

Birde primary account'un psn plus üyeliğini bütün alt hesaplar kullanabiliyor mu ? Örneği US PSN'den plus alınsa ve o hesap primary olsa, alt hesaplardan birisi (TR psn'e sahip olan bir hesap örneğin) o plus'tan istifade edebiliyor mu (oyunları haricinde) ?

Bu sorular cevaplanırsa kimsenin aklında US PSN'e geçmek için soru işareti kalmayacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 1 Ekim 2014; 14:55:10 >

• bunu yazdim diye adresimi bulup dovmeye bile gelen olacak ama

insanlar bilgisayarlarda oyun oynamaya baslayinca sirf bunu kolaylastirmak ve daha iyi kontrol saglamak adina oyun konsollari piyasaya cikti. su an kimsenin hatirlamadigi markalari bilmiyorum ama atari, sega master system, nes ile basladi. daha sonra konsollarin varligini devam ettirme sebebi x86 uyumluluk ve yayginlik yuzunden kolayca atilim yapamazken konsollarda risc cpu`lar sayesinde pc`den daha hizli ve daha iyi grafiklere sahip oyunlari calistabilen ve omurleri uzun olan konsollari yapmayi basarabilmeleriydi. ps1, nintendo 64 gibi ornekleri sayabiliriz. ayni gelenegi ps2 ve gamecube de devam ettirdi. ps3 ve xbox 360`a gelince ayni sekilde powerpc pentium4`lere gore cok daha fazla islem gucu vaadediyordu. kontrolcu standartlari konusunda sikintisi yoktu. online konusunda parcalanma olmadigi icin basariliydi.
    simdi son nesile gelince x86 islemciler alip basini gittigi icin ustune bir teknoloji koyamadiklarindan amd laptop islemcisini ve kirpilmis 7580`yi dayadilar. online ve oyun platformu desek pc`de tas gibi steam var. kontrolcu olarak xbox gamepad`i standart olmus. bu saatten sonra konsol almanin tek avantaji exclusive oyunlar ki onlari da oynamam derseniz 1700 liraya dandik laptop islemcili konsol alacaginiza pc toplayip gecin. i3, h81 ve 760 ile ps4`teki grafik kalitesinden cok daha iyisini alirsiniz kaz gibi de yolmaya calisan olmaz.

• Ciddi şekilde tepki verilmeli.
  • Yok artık zamma bak!!
  • TR Psn de dijital içerik fiyatlarının US Psn e göre iki katı olmasının sebebi gazozun pahalılığı. Sonuçta su yakmıyo bunlar biraz insaflı olun!
  • Yalnız yapılan bu zammın plus oyunları açıklanmadan 1 gün önce duyurulması dikkat çekici. Muhtemelen bu ay sağlam oyunlar verecekler ve tepkileri bu şekilde azaltacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne "BİRAZCIK" yazmış adamlar , dalga geçiyolar resmen.
  • Yıl 2014 hala konsol alanlar var. PS 1-2 zamanları neysede. Şuan pc bu kadar gelişmişken konsol almadaki mantık ne ? Aptal 2 tane oyun için mi ?
  • Elektrik ve doğalgaz zammına bu kadar sinirlenmediniz valla ya

Buarada sony tr ye kocaman bir

• quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

Değişen piyasa koşulları demişler ama diğer ülkelerde değişme varmıki ?

Bunu araştıralım bence bi kaç adam bulup. Sadece tr psnde fiyat artması varsa sorumlulara twitterdan ulaşalım. Burada us psne yönlendirme yapalım. Yaptığımız yönlendirmeleride sorumlulara twitterdan iletelim. anca o zama geri adım atabilirler

Avrupa'da uzun zamandır yıllık ücret 50€ Türkiye psn geç açıldığı için ayıp olmasın diye bize bir müddet uygun fiyattan verdiler,Avrupa psn i kullandığımız için şimdi durumu eşitlediler. Banada Gelen mailde durumu böyle açıklasalardı daha iyi olurdu bence şimdiki mail hiç yakışmadı sony e

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Yıl 2014 hala konsol alanlar var. PS 1-2 zamanları neysede. Şuan pc bu kadar gelişmişken konsol almadaki mantık ne ? Aptal 2 tane oyun için mi ?

Konsolcular kasamaz isin eglencesine bakar alir takar oynar pcde ergen hilecilerle ugrasmaktan iyidir sen devam et ufak monutor ve masa basinda oynamaya

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Yıl 2014 hala konsol alanlar var. PS 1-2 zamanları neysede. Şuan pc bu kadar gelişmişken konsol almadaki mantık ne ? Aptal 2 tane oyun için mi ?

Konsolcular kasamaz isin eglencesine bakar alir takar oynar pcde ergen hilecilerle ugrasmaktan iyidir sen devam et ufak monutor ve masa basinda oynamaya

Böyle düşünce tiplerimiz var oldukça değil %51,50, %515,50 zam yapsalar bile sesini çıkarmaz arkadaşlar. Müstahak o halde size ne diyelim.
  • Ps4 aldığım gün plusa zam geldi nasıl bir şans varsa bende...
  • Mail banada geldi 3 aylik aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

quote:

quote:

Böyle düşünce tiplerimiz var oldukça değil %51,50, %515,50 zam yapsalar bile sesini çıkarmaz arkadaşlar. Müstahak o halde size ne diyelim.

Ne alaka lafi degistrme ben pc icin soyledim zamla ne ilgisi var her bahaneyle gelip laf atma konsolculara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

quote:

quote:

Ne alaka lafi degistrme ben pc icin soyledim zamla ne ilgisi var her bahaneyle gelip laf atma konsolculara

Konsol veyahut PC ayrımı ve karşılaştırması yapmadım ben yalnız, kaldı ki kendim de PS4 almayı düşünüyorum ve zamlara tepkimiz bu sebeple. Bence olayı tersten anlamışsın veyahut başkası ile karıştırıyorsun.

• quote:

quote:

Ne alaka anlamadım. Ayrıca monutor değil monitör.

İstediğin büyüklükte bi ekrana bağlanabilirsin. Yada 3-5 tane monitör alıp yan yana koyarsın. Sana kalmış bir durum bu.

Masa başı olayına gelirsek. Artık her şey kablosuz. Ben kolla oynamayı seviyorum diyosanda her türlüsü pc için uygun.

Hile olayınıda anlamadım. Hangi oyunda hile varmış ? 7-8 yaşındaki bebelerle aynı oyunları oynuyosanız zaten tartışmaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 1 Ekim 2014; 16:29:18 >

• ps3 kullananlar kırdırsın oyunları internetten indirirsiniz ben 80 tl ye kırdırmıştım, herkes internetten film indiriyor aynı şey. ps4 kullananlar zamlara katlancak artık :)
  • ben ps4 ü gecen hafta almıstım ve 3 aylık ps plus aldım. bunu görünce dün 1 yıllık daha aldım. benim ps plus 15 ay sonra bitecek yani değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

Değişen piyasa koşulları demişler ama diğer ülkelerde değişme varmıki ?

Bunu araştıralım bence bi kaç adam bulup. Sadece tr psnde fiyat artması varsa sorumlulara twitterdan ulaşalım. Burada us psne yönlendirme yapalım. Yaptığımız yönlendirmeleride sorumlulara twitterdan iletelim. anca o zama geri adım atabilirler

Avrupa'da uzun zamandır yıllık ücret 50€ Türkiye psn geç açıldığı için ayıp olmasın diye bize bir müddet uygun fiyattan verdiler,Avrupa psn i kullandığımız için şimdi durumu eşitlediler. Banada Gelen mailde durumu böyle açıklasalardı daha iyi olurdu bence şimdiki mail hiç yakışmadı sony e

bana gelen mailde değişen piyasa koşulları falan diyodu. oldum olaı bu sony trnin yaptığı işleri beğenmedim.inş. yakın zamanda köklü bi değişiklk olur çalışan bazında.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.