Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hong Kong psn nasıl kullanıyorsunuz hocam? Ödemeyi nasıl yapıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Bende garanti master card var ve kabul ediyor. Adres olarakta googledan bir otel adresi bulursan sıkıntı yaşamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca daylight diye bir oyun çıktı ve fiyatı 26 tl , malum TR'de 45 tl imiş

• Zamlara yapmacık, göstermelik tepkiler ortaya koymanız çok komik. Oyun fiyatları uçuk olduğu halde sesiniz çıkmazken bu zamlara sesinizi çıkması çifte standarttan çok duygusal tepkiler olduğunu gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC-Steam akar.Aldım 15 liraya oyun key'imi akıyorum.
  • Benim açımdan sıkıntı yok , ben kullanmıyorum TR psn. 6,5 yıldır hk kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah
    quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red
    Benim mail kutuma zam ile alakalı bir gönderi yok. Acaba bu haber yalan olabilir mi?

Resmi adresten atılmış, gün içinde ps mağazasını güncellerler zam aktif olur.
     Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!!

Banada gelmiş geldiği saate bakın....!!!

Bir kaç gün önceden haber versenize bu resmen çakallıktır. Birde utanmadan dalga geçer gibi %50 zamma AZ MİKTAR diyorlar. Amerikada 114tlye satılan 12 aylık Plus'ı sen hangi akla 149'a satıyorsun?. Kendi vatandaşına 35tl fazladan çakınca hiçmi rahatsız olmuyosunuz ey Sony Türkiye yöneticileri. Eurozone veya şirket politikaları diye vicdanınızı rahatlatmaya kalkmayın ne dediğimi anladınız siz.

PS4 almayı düşünüyordum vazgeçtim. Konsola para, oyuna para, online oynamak için para. Ayıp yahu gözünüzü toprak doyursun emi.

• en son ne zaman zam yapmıştı bunlar ? Yani ne zaman 99 tl oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 1 Ekim 2014; 19:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Hemen almaya çalışıcam ne bu çektiğimiz 1600 tlye al her oyun 220 tl ekstra kol 220 kamera 220 bunlar mağaza fiyatı yoj artık soygunu vuruyorlar

2100 liraya nerdeyse her oyunu ultra açan sistem kurdum. Ayrıca 10 liraya bile oyun almak mümkün oluyor pcye geç derim

10 liraya crysis filan alırsın ancak.

Steam indirimleri de oyunlar eskidikten sonra oluyor hep.Ayrıca şimdi ultra oynarsın, seneye?High oynarsın ondan sonra da upgrade yaparsın.Konsola gelen yeni oyunların grafikleri sürekli gelişiyor ama.

Konsoldaki exc oyunlar bile konsol oyunculuğu için yeterli.

Şuan pcde sadece dota 2 oynuyorum.O da pek sistem istemiyor zaten.

Param olursa ana platformum konsol olacak.Sırf uncharted 4 için ps4 almayı düşünüyordum.Last of usi filan da oynarım diye.Fakat bu zam olayı beni daha çok kaydırdı xboxa.Bölge kodu olayı da çok iyi ayrıca.

• rakabet olmayınca böyle oluyor işte

ininal kartımdaki parayla dün gece 3+1 aylık uyelik almıştım şimdi baktım hala 99 lira yazıyor 3-5 yıl daha alsam bir sorun olur mu? bu hesapla usa psn'den alınmış bir oyunla kardeşlik yapabilir miyim ? cevaplarsanız uzatmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Yıl 2014 hala konsol alanlar var. PS 1-2 zamanları neysede. Şuan pc bu kadar gelişmişken konsol almadaki mantık ne ? Aptal 2 tane oyun için mi ?

Konsolcular kasamaz isin eglencesine bakar alir takar oynar pcde ergen hilecilerle ugrasmaktan iyidir sen devam et ufak monutor ve masa basinda oynamaya

İkinizde yanlış düşünüyorsunuz milletin tercihlerini ve hoşlandıkları şeyleri sorgulamak size düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

quote:

Hemen almaya çalışıcam ne bu çektiğimiz 1600 tlye al her oyun 220 tl ekstra kol 220 kamera 220 bunlar mağaza fiyatı yoj artık soygunu vuruyorlar

2100 liraya nerdeyse her oyunu ultra açan sistem kurdum. Ayrıca 10 liraya bile oyun almak mümkün oluyor pcye geç derim

Steam indirimleri de oyunlar eskidikten sonra oluyor hep.Ayrıca şimdi ultra oynarsın, seneye?High oynarsın ondan sonra da upgrade yaparsın.Konsola gelen yeni oyunların grafikleri sürekli gelişiyor ama.

Param olursa ana platformum konsol olacak.Sırf uncharted 4 için ps4 almayı düşünüyordum.Last of usi filan da oynarım diye.Fakat bu zam olayı beni daha çok kaydırdı xboxa.Bölge kodu olayı da çok iyi ayrıca.

5-6 ps oyununa vereceğin parayla bütün sistemi yenilersin.
    O paraya örneğin adam her oyunu ultrada açmaya devam eder ama sen yılı anca 5 oyunla geçirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

quote:

5-6 ps oyununa vereceğin parayla bütün sistemi yenilersin.
    O paraya örneğin adam her oyunu ultrada açmaya devam eder ama sen yılı anca 5 oyunla geçirirsin.

O dediğinin olması için bir oyunun 250 lira olması lazım en az.Ha 250 lira oyun var da kim alır sence?Ucuza oyun almak için bir sürü yöntem var.Takas var, spotçular var, oyunu dijital olarak almak var, kardeşlik var filan.Steamdeki oyunlardan daha ucuza bile alırsın.

• Burada fiyatlara isyan edenler ps4 ilk ciktiginde gidip tipis tipis! Sony tr den ps4 aldi ona ne demeli? Bas bas bagirdik burada para kaptirmayin su cakallara gidin amazondan alin diye . bu arkadslarin bu saatten sonra hayiflanmaya haklari da yok bence . simdi diyecekler ki garanti. Amazon da 1 yil garanti veriyor merak etmeyin hatta benim bozuk cikan ilk parti konsolun yenisini 1 hafta icinde kapima getirdiler vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına diğer ülkelerdeki 12 aylık Plus fiyatlarına bir bakın;

AMERİKA 49.99$ (114.125 TL)

ALMANYA 49.99 € (144.036 TL)

İNGİLTERE 39.99£ (148.143 TL)

Hepsinden daha mı zenginiz yoksa dahamı keriz, vicdanınız varsa cevap verin Sony Türkiye yetkilileri.
  • Arkadaşlar, benim tavsiyem sosyal medya sayfalarına sürekli protestoda bulunmanız ve hiçbir şekilde şu fiyatlardan PSN almamanız olur. Satamadıktan sonra zam bize değil kendilerine.
  • Az miktarda artış olacak diyip %50 zam yapmışlar.Milleti resmen salak yerine koymuşlar.
  • şu an psn üyeliğim devam ediyor bugün 1 yıl uzatmak istedim ama "valid credit card" problemini çözene kadar hesabı kitledik şu anda alım yapamıyorum

mecbur yeni fiyattan dayatma yapıcak belli. ama bende psn plus üyeliğimi uzatmayıp 2. el eski oyunlarla devam etmeyi düşünüyorum
  • uzatmayı düşünenlere 3+1 ay üzerine 1+1 yıl 99 liradan uzattım hala eski fiyat gözüküyor. 2017 ocak ayına kadar kafam rahat en azından
  • arkadaşlar selam,

ben ilgili kısma girdiğimde üyeliğiniz 19.01.2016 da otomatik yenilenecek diyor. kredi kartı bilgilerimi sakladı mı bunlar? nasıl silebilir nasıl engelleyebilirim otomatik işlem yapmayı?

cüzdana otomatik para ekleyi kapattım bu arada... başka ne yapmalıyım.

adamlar nitelikli dolandırıcı valla.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.