Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu saçma konsollardan hiçbirini kullanmıyorum mis gibi sistemim var pcden oynuyorum kafam raad :D
  • Zam falan yok feyk haber nakite ihtiyaçları varmış bu haberle cepleri doldu. Şimdi dağılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

bu saçma konsollardan hiçbirini kullanmıyorum mis gibi sistemim var pcden oynuyorum kafam raad :D

e git oyna o zaman?
  • Joystiq e haber olmuşuz.

http://www.joystiq.com/2014/10/01/playstation-plus-fees-increase-in-multiple-regions/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox one çıkmasına rağmen ve aynı gold üyeliği hem 360 hem one da oynayabilmemize rağmen zam gelmedi live a. halen 100 tl. umarım sony den görüp de gaza gelmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem
    BEYLER HALA 99 TL BEN ALIYORUM NASIL OLUYORDA FİYATTA ARTIŞ OLMADI FAKE MİYDİ ACABA?

Fake değil, muhtemelen fiyat artıyor diye almak isteyenleri için biraz zaman tanımışlar.

Arkadaşlar hala 99 diyince bende az önce girip bir baktım hala 99 olduğunu görünce mecbur uzattım bir sene daha. Uzatmak isteyen varsa geç kalmasın. Hatta imkanı olan 2 senelik alsın.

Umalımda gelecek ay adam gibi bir oyun verirler. Aylardır çocuk oyunu veriyorlar. Hiç olmadı Ocak indirimini bekleyeceğiz artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: twm

zam vercez diye bizi keklediler galiba 3 yıl uzattım lan :D

3 yil arti 1 yil opsiyonlu yapsaydin hacim. Transfer mi yapiyorsunuz beyler hayirdir? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bahceshare

Az önce aşağıdaki email geldi. 1 Ekimden itibaren "Yıllık Ücret" 99TL den 149TL ye yükseliyor. Plus üyeliğini devam ettirecekler hemen alırsa eski fiyattan süresini uzattırabiliyor.

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!!

%50 zam nedir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında fiyat arttırmazlarsa güzel taktik olurdu. şimdi herkese 100 den aldırttılar almayı düşünmeyene bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 2 Ekim 2014; 2:37:44 >
  • fds14 F kullanıcısına yanıt
    Az miktarda bir artıştır
  • 3 aylık aldık 30 tl den

• Zenith_Esprit Z kullanıcısına yanıt
    Bana gelen mailde 1 ekimden itibaren 12 aylık abonelik 149 tl olacak yazıyordu. Ama 1 ekimde 99 tl den aldım.

• zam gelecekmiş eski fiyattan alalım diyenler kusura bakmayın ama sizin yaptığınız biraz sahtekarlık!

• Konsol store'da 149, PC'de/web store'da 99 görünüyormuş. Bir işi de düzgün yapın birader; 1 Ekim olmadan aceleyle yenilemiştim...

Bu haberin, Driveclub plus öncesi çıkması, bence hiç tesadüf değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Ekim 2014; 9:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Konsol store'da 149, PC'de/web store'da 99 görünüyormuş. Bir işi de düzgün yapın birader; 1 Ekim olmadan aceleyle yenilemiştim...

ben webden aldım sonra farkedip farkı istemezler umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

zam gelecekmiş eski fiyattan alalım diyenler kusura bakmayın ama sizin yaptığınız biraz sahtekarlık!

Neden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimi arabamı sattım hala Sony'e yetiremedim
  • Çok iyi satış stratejisi zam gelecek diyip plus satışını arttırdılar!

Çünkü herkez ZAM GELECEEK diyip plus'a hücüm etti 2 gün sonra tekrar 99'a düşürebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Konsol store'da 149, PC'de/web store'da 99 görünüyormuş. Bir işi de düzgün yapın birader; 1 Ekim olmadan aceleyle yenilemiştim...

ben webden aldım sonra farkedip farkı istemezler umarım

Artık çok geç mağazadaki fiyata göre çekti sistem geri adım atamazlar fark çıkaramazlar. Fark çıkarırlarsa iptal etme hakkımız doğar :)

İptal yok fark ödeyin yoksa plusı kesiyoruz diyemezler. Derlerse 5-10 yıllık plus parasını tüketici mahkemesi ile çatır çatır alırız ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 2 Ekim 2014; 11:33:29 >

• Üç kağıtcı soyguncu SONY
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.