Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala güncellenmemiş fiyat 3 ay alayım bari zamlanmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Allah aşkına diğer ülkelerdeki 12 aylık Plus fiyatlarına bir bakın;

AMERİKA 49.99$ (114.125 TL)

ALMANYA 49.99 € (144.036 TL)

İNGİLTERE 39.99£ (148.143 TL)

Hepsinden daha mı zenginiz yoksa dahamı keriz, vicdanınız varsa cevap verin Sony Türkiye yetkilileri.

Kaldı ki, bu vermiş olduğun örneklerin hepsinde de kurdan dolayı TL.'ye çevirince fiyatlar yüksek çıkıyor.

Yoksa, ülke para cinsini birim fiyat olarak aldığımızda, sırası ile

50

50

40

150

şeklinde oluyor fiyatlar

• almayın oğlum almayın.

7 gündür çölde kalıp su görmüş gibi satın alırsanız adam 149 da yapar 200 de yapar.

kapitalizmi bile çözememişsiniz.

adam ürün satamazsa zam da yapamaz.
  • ben uyelimi 1 sene var 2015 bitticek ben 1 sene daha alayim en iyisi
    granti olsun ne olur ne olmaz

arkadasim plus sart online oynicaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Ps4 aldığım gün plusa zam geldi nasıl bir şans varsa bende...

daha gelmed demin baktim bence bayramdan sonra yaparlar diye dusunuyom artik taksitle alcaz belli
  • Adamlar meydanı boş bulunca dayamaya başladılar baktılar rakip bulamadım xbox un sistemi kötü dediler zaten satışlar attı bizde xbox gibi live a benzer ama hiçbir işe yaramayan ''Plus'' yapalım dediler sonra ortaya böyle rezillik çıktı bu nedir la 100 liraya bile ben çok para 70-80 yapsınlar diyordum adamlar 150 yaptı 5 sene oynasan 500 lira plus parasıydı şimdi oldu tam 750 TL yok artık ps ömrüde 5 seneden fazla süreceğine göre bir 6-7 senede ps parası edecek bu nedir her ay oyun veriyomuş muşlar ulan bağımsız yapım oyunlarından başka birşey gördükmü steamda 1-2 dolara satılan oyunu koymuşsunuz psnede 40-50 liraya sonra birde övüne övüne Bu ay bunlar Ücretsiz diyorlar şakamısınız kardeşim siz bırak inadına almayacağım 4 ay önce ps4 aldım plus almadım böyle yaparlarsada almayacağım bu nedir kardeşim ben psı hem ucuz hem pc toplamaya gerek kalmadan 5-10 sene yetiyor diye aldım böyle olacaksa eskisi gibi gidip pc alayım daha iyi hiç olmazsa Multiplayer ı ücretsiz.

Beyler hiç kusura bakmayın sorun sizde.Yurt dışında bu fiyatta bir ürün olsa millet almaz bu nedir kardeşim bu fiyat nedir hesabını sorarlar.Bizde de koyun mantığı gibi ''EE koymuşlar ne yapalım artık'' diye takır takır alıyorsunuz bir sabredin plus almayın yada oyun almayın bakalım Sony Türkiye bir kaç aya kalmaz indirmezse görün fiyatları.Ha indirmedi tamam sorun değil gene almayacaksın.Mecbur indirecek bu sefer oyun firmaları diyecek ''Kardeşim fiyatları indir senin yüzünden oyunlarımız satmıyor'' diye Sony e çıkışacaklar. Kusura bakmayında bildiğiniz Firmalara gidip ''Abi nereye d...lacaz söylermisin'' diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 1 Ekim 2014; 21:31:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

quote:

Hepsinden daha mı zenginiz yoksa dahamı keriz, vicdanınız varsa cevap verin Sony Türkiye yetkilileri.

Kaldı ki, bu vermiş olduğun örneklerin hepsinde de kurdan dolayı TL.'ye çevirince fiyatlar yüksek çıkıyor.

50

50

40

150

şeklinde oluyor fiyatlar

Keşke Asya ülkesi olarak kabul görülseydik işlerine gelince orta Doğu ülkesi bile yspıyorlar ya neyse, Asya ülkesi olarak biz Euro Bölgesi'ne nasıl giriyorsak o da ilginç , bunların zihniyeti kazıkçı olmasa ve Asya Sony e bağlı olsak maksimum ödeyeceğimiz 80 tl olurdu yıllık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

quote:

50

50

40

150

şeklinde oluyor fiyatlar

Senin paran degersiz diye sana ucuza mi saglayacak hizmeti? Japon yenine veya Isvec,Norvec,Danimarka kronlarina cevir.Bu mantikla bizden kat kat fazla oduyorlar...
    Bu zammi yapan Sony Turkiyde degil direk Sony kendisi yapti.Guney Afrikada'da cok buyuk bir zaman soz konusu. Tahminimce tum dunyadaki fiyatlari esitlemeye calisiyorlar.(bolgesel olarak).

Ve ayrica konsolumuzda region lock yok diye reklamini yap sonra ayni oyunu hizmeti avrupada fahis fiyatlara sat

• Selamlar...
    Bildiğim kadarı ile PSN TR ye SONY İNGİLTERE bakıyor yani tüm dijital içerik için verdiğimiz paralar kuruşuna kadar ingiltereye gidiyor
    PSN TR ile SONY TÜRKİYE nin hiç bir alakası yok ve yapacak bişeyleride yok diye tahmin ediyorum
    buna bakacak olursak plus ı avrupa fiyatlarına endekslemiş olabilirler
    Sakın SONY TÜRKİYE yi savunduğumu felan düşünmeyin
    ps4 ün çıkışında ne rezillikler yaşadığımızı daha dün gibi hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 1 Ekim 2014; 21:39:36 >
  • bizdekilerin %9 zam yaptığını görünce bizim neyimiz eksik dediler heralde
  • 1 senelik ilk defa dun almistim.Eve gittigimde zam gelmemişse belki 1 sene daha alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce 1 yıl daha uzattım. Fiyat şimdilik 12 ay için halen 99 tl. Uzatmak isteyen arkadaşlar zamlanmadan uzatsınlar.
  • zam vercez diye bizi keklediler galiba 3 yıl uzattım lan :D
  • PC'de ucuz oyun + bedava online servise devam.
  • Usta Levent Kırca'nın dediği gibi; zamımıza koydular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twm

zam vercez diye bizi keklediler galiba 3 yıl uzattım lan :D

buda bi taktik olabilir vazgeçtik demesinler sonra bide
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Eski fiyattan üyelik uzatma için son gün vs belirlenmiş mi?
    asla vazgeçemem PSden ama zam vermeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Usta Levent Kırca'nın dediği gibi; zamımıza koydular.

koydular kardeş
  • BEYLER HALA 99 TL BEN ALIYORUM NASIL OLUYORDA FİYATTA ARTIŞ OLMADI FAKE MİYDİ ACABA?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yıl için 150 tl verek sorun değil ama SOny nin Türk milletini salak yerine koyması insanın kanına dokunuyor, normalde sony fanatiğiyim sonye laf kondurmazdım ama bu yapılan gerçekten sömürüdür, neden sömürü derseniz alternatif bir sistem olmadığının farkında sony ve bundan çıkar sağlamaya çalışıyor, ,nsanlar ses çıkarmayınca üste çıkmayada devam ediyor bu yaptığı ilk değil. Ps4 oyunları ilk çıktığında bilmem hatırlar mısınız elektronik marketlerde bandrollü olarak 160 ile 180 arası bir şeydi, bu fiyat makul gelince oyuncular baya bi alım yapınca Sony hemen "yahu biz niye böyle az bir fiyat çektik" diyerek hemen 200-250 bandına çekti (aral - Sony İşbirliği) Ps4 fiyatları içinde aynı şey geçerli 1,399 tl ye çıktı hatırlayanlar vardır, baktılar yok satıyor hemen fiyatı 1499 a çektiler, dolar arttı falan demeyin abana aynı raftaki aynı oyun yada bilgisayar malzemesi halen aynı fiyatta dururken Sony hepimize geçirdi, doların artışı bahane idi.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.