Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun %50 zam çok bence,yanı bir anda %50 çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 1 Ekim 2014; 16:50:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Playstation 1 im var kafam rahat
  • Nereye domalıyoruz ?
  • ışığa doğru
  • kırdırmayan en adidir
  • Memura yapılan zamların zamcık olduğu yerde adamlar azcık zam yapmışlar ne var canım bunda . Şaka bir yan fiyat politikanı ........ sony. Anlayan anlamıştır!
  • bunlar hep ışıd yüzünden daha nelere zam gelicek görüceksiniz kafadan bir örgüt uydurdular bunu bahane ederek herşeye zam yapıyorlar
  • Xbox One ım var kafam rahat. 12 aylık gold 99 tl. 65 tl EA Access üyelik ile 8 oyun al. FİFA 15'i 88 tl ye al. Bi de bunları kardeşlikle paylaş. Benim kafa rahat olmasında kimin olsun..
  • us psn'le kafa rahat.
  • Unutmayın, bakın. Double the fun, double the fine.
  • az bişeye bak Allahtan az yoksa %100 zam yaparlardı. Allah bildiği gibi yapsın sizi. piyasa şartları yerine Türkiye'de ki şartlara göre yapsanız tepki değil alış alırdınız.
  • Şikayetlerinizi Facebook veya twitter üzerinden de paylaşın. Tr veya İngilizce.
  • Geçmiş olsun
  • resmen rezillik. US PSN kullanıyordum, 2-3 aya PS4 alacaktım tekrar lakin bu olay beni düşündürüyor. günde 1-2 saat oyun oynamak için resmen milyarlar mı yatıracağız ? saçmalık.
  • Xbox One Kafa rahat
  • Video servisi yok, müzik servisi yok, Netflix gibi uygulamalar yok. Hangi vicdanla bu kadar yüksek zam yapılıyor anlamış değilim.
  • Hala 99 görünüyor. En az 2 yıllık alalım. Bu gidişle daha da zamlanır.
  • Valla ps4 ten girdim,bende de 99 lira gözüküyordu.1 senelik daha aldım.Hanım duyarsa yandık yeminle :(
  • Her çıkan oyunu "benim param var" mantığı ile alanlar yüzünden oldu birazda. Şimdi diyeceksiniz ne alâka. Anlatayım : oyun çıkıyor 200 tl kimse ses çıkarmıyor ve param varsa alırım mantığı o çıkan oyunların fiyatı ne olursa olsun satılacağından emin oldukları için somuruyorlar , ben de olsam sürekli zam yaparım. (her türlü satarım mantığı ile)
    Biz oyuncu olarak malesef onların her türlü fiyat politikasına boyun eğmek zorundayız ( lâkin alanlar o şekilde düşünüyor) Tam tersi olmalı bizim değil onların bize göre ayak uydurmaları lâzım
    Şurada asgarî ücreti yok sayıp 200 tl oyun satan psn Türkiye ve alanlar oldukça malesef bu şekilde devam edecektir emin olun.
    Ben bu şekilde düşünüyorum tâbi herkes farklı düşünebilir.
    Ben HongKong psn kullanıyorum ve oyun fiyatları çok makul derecede. Misal Destiny 120 tl iken TR'de 180 mi ne fiyatı. Şimdi bu adamlar kazanmıyorsa neden ucuza veriyorlar diye insan kendisine sormadan edemiyor.
    Türkçe desteği var diye alacaksam Tr'den kazaklanacağımı bile bile almam kusura bakmasınlar.Ben bütçeme göre neresi ucuzsa oradan alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.