Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 1 senelik üyelik aldım, 99TL. Kullanılmamış 1 aylık bedava üyelik kodum var. 1 Aylık bedava kodu kullanırsam üyeliğim otomatik 13ay olur mu? Verilen bedava üyelik kodunun son kullanım tarihi var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemkumsey

Az önce 1 senelik üyelik aldım, 99TL. Kullanılmamış 1 aylık bedava üyelik kodum var. 1 Aylık bedava kodu kullanırsam üyeliğim otomatik 13ay olur mu? Verilen bedava üyelik kodunun son kullanım tarihi var mıdır?

evet, üzerine eklenerek 13 ay olması lazım.

Hesap Ayarları / Medya

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/

buradan bakabilirsin PS Plus'ın kaç gün kaldığına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Konsol store'da 149, PC'de/web store'da 99 görünüyormuş. Bir işi de düzgün yapın birader; 1 Ekim olmadan aceleyle yenilemiştim...

Bu haberin, Driveclub plus öncesi çıkması, bence hiç tesadüf değil.

ben webden aldım sonra farkedip farkı istemezler umarım

Artık çok geç mağazadaki fiyata göre çekti sistem geri adım atamazlar fark çıkaramazlar. Fark çıkarırlarsa iptal etme hakkımız doğar :)

İptal yok fark ödeyin yoksa plusı kesiyoruz diyemezler. Derlerse 5-10 yıllık plus parasını tüketici mahkemesi ile çatır çatır alırız ;)

bence kasıtlı yaptılar. PS4 üzerinden 150 TL olarak gözüküyor.

ama insanlar tepki göstermesin diye PC üzerinden 1-2 günlüğüne 99 TL olarak bıraktılar.

ben bu şekilde düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: kemkumsey

Az önce 1 senelik üyelik aldım, 99TL. Kullanılmamış 1 aylık bedava üyelik kodum var. 1 Aylık bedava kodu kullanırsam üyeliğim otomatik 13ay olur mu? Verilen bedava üyelik kodunun son kullanım tarihi var mıdır?

evet, üzerine eklenerek 13 ay olması lazım.

Hesap Ayarları / Medya

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/

buradan bakabilirsin PS Plus'ın kaç gün kaldığına.

Tamamdır teşekkürler.

zam gelecek diye apar topar aldık bakalım. bedava kod boşa gitmez umarım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konsol store'da 149, PC'de/web store'da 99 görünüyormuş. Bir işi de düzgün yapın birader; 1 Ekim olmadan aceleyle yenilemiştim...

Artık çok geç mağazadaki fiyata göre çekti sistem geri adım atamazlar fark çıkaramazlar. Fark çıkarırlarsa iptal etme hakkımız doğar :)

İptal yok fark ödeyin yoksa plusı kesiyoruz diyemezler. Derlerse 5-10 yıllık plus parasını tüketici mahkemesi ile çatır çatır alırız ;)

ama insanlar tepki göstermesin diye PC üzerinden 1-2 günlüğüne 99 TL olarak bıraktılar.

şuan netten store a girmiyor bugün yarın bayram olmadan çakarlar zammı oradan da, bence de bir opsiyon bıraktılar netten daha ucuz bir süre mantığı ile çaktırmadan

• Değerli arkadaşlar, bu pahalılığa son vermek için bir konu açtım. Bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum, konu çok işinize yarayacak ve desteğinizi bekliyorum.

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR
    http://forum.donanimhaber.com/m_97897417/f_//tm.htm#97897417

Evet değerli arkadaşlar, Sony Türkiye'nin aşırı kar farkı koymasıyla birlikte, TR Playtation Store da oyun fiyatlarının 150TL hatta 200TL yi aşması ve yine Sony Türkiye tarafından PSN Plus üyeliğinin, durup dururken bir gecede 50TL artırılarak 150TL yapılmasından sonra, morali bozulan gamer arkadaşlarımın yardımına koşmak istedim. Dünyanın en pahalı Playstation Store' unu kullanmamız sakına moralinizi bozmasın. Çözümü o kadar basit ki, yeni çıkmış baba bir PS4 oyunununa, aynı oyunun Steam de ki PC versiyonundan bile daha ucuza sahip oluyorsunuz.

Steam de ki PC versiyonu fiyatından bile daha ucuza nasıl PS4 oyunu alacağınızı yukarıda ki linkte madde madde anlattım.

USA Playstation Store da oyun fiyatları sabittir. Bir oyun acaba kaç paradan çıkacak diye tahminde bulunup strese girmezsin. En baba oyunlar, ilk çıktığında $60 olur. Bu uygulama yıllardan beri sabittir ve zaman geçtikçe fiyat $10 $10 kademeli olarak düşer. Arada da Plus üyelerine baba indirimler olur. Birde üstüne PSN kardeşlik (ortaklık) yaparsanda aynı oyuna $30 a sahip olursun. USA PSN kullanıyorsan, bütün kapılar sana açılır.

TR PSN kullanırsan, hem UK PSN' in belirleyeceği fiyatı hemde Sony Türkiye'nin bu fiyatın üstüne koyacağı, aşırı karı düşünüp durmaktan ve yeni çıkacak bir oyunun kaç para olacağını tahmin etmekten, strese girersin, daha oyun çıkmadan oyundan soğursun.

PARAYI YOLDA KAZANMIYORSUN. BU SÖMÜRÜYE DUR DE

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!!

USA PSN TEK ÇÖZÜMDÜR. HEM KISA VADEDE, HEM UZUN VADEDE EN KARLI YATIRIMDIR.

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!!

• arkadaşlar bende yeni satın aldım 99 TL'den.

bilginize.
  • Yahu nerede zam boşu boşuna milleti galyana getirdiniz ben de aldım boşu boşuna bu ay ödeyeceğim hemde son günde aldım.Zamlanmamış yeter be sony e de size de OYNAMIYORUM!!!
  • Almam işim olmaz diyordum ben de aldım 99tl görünce. Hiç online oyun oynanam. Ne halt etmeye aldım ben de bilmiyorum.
  • Fiyatlar hala değişmedi.. Gaza mı geldik?!?
  • Arkadaşlar bence oyuna geldik yok zam filan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Hemen almaya çalışıcam ne bu çektiğimiz 1600 tlye al her oyun 220 tl ekstra kol 220 kamera 220 bunlar mağaza fiyatı yoj artık soygunu vuruyorlar

hocam siz bir oyuna 220 TL veriyosanız bu adamlar size özel %100 zam da yapabilir
  • Vay anasını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam veriyorum yazdımmı cümleyi tam okursanız bilip bilmeden yazı yazmak için yazmayın illa + almış bir yazıya laf atmak için yazıyor herkes

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlginç bende PS3 var tam tersi internette 150 konsolda 99 olarak görünüyor.

Ne kadar kötü yönetilen bir firma Sony Türkiye. Önce 4 saat sonra zam yapacağız, zamda azıcık sadece %50 diyerek dalga geçercesine mesaj atıyor. Sonra farklı satış platformlarında farklı consollara farklı fiyat uyguluyor. Gülermisin ağlarmısın.....

Kabül zam yapmak senin insiyatifin ama hunharca yapma hadi illa yapacam diyorsun 1 hafta önceden haber ver, hadi onuda yapmıyorsun dediğin gibi 1 Ekimde tüm kanallarında aynı fiyatı verde aldığı kararın arkasında duran sağlam firma profili çiz.

Bir sene sonra fiyatı yine arttırıyorum dediğinde 1 hafta süre versen bile milletin aklına bugün yaşanannlar gelip almayıp bekleyecekler sonrada mağdur olacaklar. Bu olaydaki becersizliğiniz ile asıl tüketiciye değil kendinize zarar verdiniz farkınızda değilsiniz. Kendi elinizle PSN'ye pandik attınız haberiniz yok....

• Gamespot haber yapmis.Guney Afrika,Rusya,Ukranya,Turkiye ve birkac ulkeyi daha kapsiyormus sanirim.

http://www.gamespot.com/articles/ps-plus-prices-creep-upwards-in-select-countries/1100-6422692/

• Ps4'ün büyük başarısı nasılsa satıyor politikasından sonra zamlarıda getirdi buda oyuncu dostu firma tezini tamamen çürütüyor bir Ps kullanıcısı olarak konsolumun asla tekel olmasını istemiyorum bunun yanında bizim yararımız adına Xbox'ın acil çıkışa geçmesini arzuluyorum.

• Uzun süredir mağarasından çıkmayan Mustafa yiğit denen adam eleştirelere tamamen kulaklarını tıkamış konsol hakkında her türlü olumsuzlukta muhattabın kendileri olmadığını hiçbir şekilde insiyatif sahibi olamadıklarını beyan ediyor ama iş Türkçe yapımlara gelince bide gazı alınca biz yaptık biz ettik trajikomik çelişki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rdm

internette hala 99tl olarak görünüyor?

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/home/games/psplus

Muhtemelen Ekim ayı PlayStation Plus içeriği yenilenirken fiyatlar da beraberinde güncellenecektir ancak konsollarda ve internet sitesinde farklı fiyatlarla gözükmesi garip olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.