Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Bu fiyatlara, sırf Türkçe oyun gelmesi için TR PSN diye diretenlere pes diyorum. Açın bir US PSN hesabı, mis gibi oynayın.

US PSN hesabı olunca ücretsiz mi oluyor ? Bilmediğim için soruyorum.

Bir de kutulu oyun alırım ben genelde ? Bunlar içinde mi gerekiyor?

PS4 almayı planlıyordum fakat bu PLUS işi kafamı karıştırdı.
  • Sahip olduğun sistemi ve ne kadara topladığını yazar mısın buraya bir? PC'ye geri dönüş yapıyorum, PC güncelleyeceğim. Sistemini merak ettim.
  • Neden boyle bir zam geldi??

Bir finansal zorluk mu var, iflas mi edicekler acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence para vermeyin ben yaptığım işlemi söyleyeyim

sanal kartımla her 2 haftada bir yeni üyelik açıp 14 günlük deneme süresini aktifleştiriyorum
    yalnız bunu yaparken deneme üyeliğini başlattıktan sonra SEN hesabınıza girip kart bilgilerinizi ve plus yenilenmesini iptal etmeniz gerekmekte.
    sonra oluşturduğunuz bu hesabı ps4 de ana hesap olarak kaydeceksiniz ve kendi hesabınızdan online oynamaya devam edeceksiniz.

garanti ve hsbc sanal kartlarıda bu işlemi yapıyorum sorunsuz ayrıca bir sanal kart ile birçok hesapta kullandım deneme süresi başlatmak için
  • beyler tepkimizi koyalım. zam gelmeden alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Neden boyle bir zam geldi??

Bir finansal zorluk mu var, iflas mi edicekler acaba?

Bir onceki nesilde her ne kadar sony fanboylari kabul etmese de xbox 360 gibi gayet dişli bir rakibi vardi, ozellikle online ve arayuz konusunda ps3 un cok cok daha otesindeydi.

Su an ise sony konsol piyasasini tekeline aldi. Tekel olmanin etkileri.

• Bana da mail geldi 3 aylık plus 45 TL diyor şaşırmış bunlar ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada 50 euro,bunlar onla kıyaslıyor heralde.

• Ps4 ve akabinde leş gibi ücretler yüzünden tr sony ye günahımı vermem. Konsolu da spot alır us psn i çakarım. Yahu adamlar 100 liraya zam yapabilir bunu anlarım bahane dolar olur vs. Ancak %50 zam yapmak insafsızlık. Önce konsol fiyatlarında artışlar, psn oyunlarında neredeyse kutuludan pahalı satmalar, kafaya göre her şeye zam daha hala tr sony mi? Allah korusun.

• Su konunun basina yazsaniza sony turkiye diye birsey yok hersey londranin, twitter facebook bile londradan yonetiliyor. Insanlar bilmeden sovmesin. Bende fan degilim ama bosa insanlara sirt cevirmeyin.

Yakin zamanda turkiyede hayirlisiyla ofis acilacagi herseyin buradan yurutulecegi soyleniyor.

• US PSN'de de bir değişiklik olacak mı acabai en az 69 dolar falan olur diye tahmin ediyorum.
  • Son baktığımda fiyatlar aynıydı. Geçen hafta 3 aylık plus almıştım şimdi 1 yıllık daha alırsam 3+12 şeklinde mi devam edecek?
  • michael01 kullanıcısına yanıt
    Onlar sorun değil zaten de NBA2K14 gibi oyunlar gidecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güney Afrika'da da %53,16'lık bir zam uygulandı, bizde yine %51,50'de bırakmışlar. Ne kadar insaflılarmış öyle değil mi? Güney Afrika'daki oyuncular bayağı isyanda, umuyorum ki saçmalıklarından dönerler.

Almayı planlıyordum PS4 ama bir hesaplasanıza, 1.499 TL PS4, 149 TL Plus, 220 TL DualShock 4; zaten bu şekilde oyunsuz haliyle bile 1.868 TL yaptı. E diyelimki yıllık da 5-6 oyun aldık, 5.160 TL'den eder sana 800 TL en cüzi miktarı. Her sene ekran kartımı yenilerim yine aynı paraya gelir, gereksiz geldi gözüme bayağı bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Avrupada 50 euro,bunlar onla kıyaslıyor heralde.

Alım gücü diye bir şey var. Hiç onu hesaba katmıyorlar. Dünya üzerinde 60-70 TL yıllık plus satan ülkeler var. Sony TR başındaki şahıs hiç baskı kuramıyor Londra ile yada kar amacı güdüp oyuncuya farkı koyaraktan çalıştığı firmaya ekstra para akışı sağlıyor. Ne de olsa ne yapsak yedi oyuncu mantığı çalıştı şu zamana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

Bu ps4 ile gelen birşey mi peki?

Ben ps3 kullanıyorum hiç bir zaman plus diye birşey almadım ama hep çevrimiçi oyun oynadım sorun da yaşamadım?

Evet ps4 ile online oynamak için psn plus almalısınız. Ama ps3'de online oynamak ücretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Güney Afrika'da da %53,16'lık bir zam uygulandı, bizde yine %51,50'de bırakmışlar. Ne kadar insaflılarmış öyle değil mi? Güney Afrika'daki oyuncular bayağı isyanda, umuyorum ki saçmalıklarından dönerler.

Almayı planlıyordum PS4 ama bir hesaplasanıza, 1.499 TL PS4, 149 TL Plus, 220 TL DualShock 4; zaten bu şekilde oyunsuz haliyle bile 1.868 TL yaptı. E diyelimki yıllık da 5-6 oyun aldık, 5.160 TL'den eder sana 800 TL en cüzi miktarı. Her sene ekran kartımı yenilerim yine aynı paraya gelir, gereksiz geldi gözüme bayağı bir şekilde.

İyiki zamaninda pc yenilemisim. Oyuna 220 lira verecegime steamden mis gibi 20-30 dolara alip koltugumda uzanip turkce yamalarla xbox kolumla bedava online oyun keyfi varken bu sacmaliklara katlanmak cekilir sey degil. En basitinden 390$ lik aleti 1600-1700₺ ye kakalamaya calistilar. İnsallah batar sony tr. Ama boyle oyuncular varken dunyadaki son sirket olarak kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Güney Afrika'da da %53,16'lık bir zam uygulandı, bizde yine %51,50'de bırakmışlar. Ne kadar insaflılarmış öyle değil mi? Güney Afrika'daki oyuncular bayağı isyanda, umuyorum ki saçmalıklarından dönerler.

PS4 oyun kardeşliği sistemini kullanmadan gerçekten çok masraflı oluyor PS4.

• Ps3 e devam edelim o zaman :)
  • Hala 99 gözüküyo 1 yıllık bugün 150 olmıcak mıydı ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.