Şimdi Ara

Playstation Plus Yıllık Üyelik Ücreti ZAMLANIYOR!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
3
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlarda cozmus bizim koyunlugumuzu..Bence az bile.. Dunya uzerinde ekonomik olarak milletini boylesine somuren bir devlet varken elin japonuna yuzde elli zammi neden cok goruyorsunuz? Biz degil miyiz dogunun elektrigini odeyen? Biz degilmiyiz en pahali benzini satin alip neredeyse aracin degeri kadar otv yi odeyen? Telefon faturalarindaki devlete odenen kismini yazmadim daha.. Birakin biraz da onlar somursun.Mazoşizm cok guzel sen de gelsene..!?!?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps2 alırım pc ye geçmem Hocam her sene yenilemektense

• karşılığında hiçbir şey satmıyolar. Tamamen hava parası. oyun oynamak dahi zorlaşıyor bu ülkede yazık.
  • Zam yaptın umarım vereceğin oyunlar düzelir
  • Ayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

Adamlarda cozmus bizim koyunlugumuzu..Bence az bile.. Dunya uzerinde ekonomik olarak milletini boylesine somuren bir devlet varken elin japonuna yuzde elli zammi neden cok goruyorsunuz? Biz degil miyiz dogunun elektrigini odeyen? Biz degilmiyiz en pahali benzini satin alip neredeyse aracin degeri kadar otv yi odeyen? Telefon faturalarindaki devlete odenen kismini yazmadim daha.. Birakin biraz da onlar somursun.Mazoşizm cok guzel sen de gelsene..!?!?!

Tam anlamı ile koyunuz. Ben iki ülkenin yıllık psn hesaplarını kontrol edeceğim (Amerika 112 TL - Endonezya 65 TL) sadece bize geldi ise zam basacağım kalayı twitten
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Güney Afrika ve Rusya'da da zam yapilmis sanirim, %50 degildir ama..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ps4 de plus kardeslik nasil oluyor ?

• Arkadaslar bende 3 ay abonelik var aralikta bitecek simdi 1 yillik alirsam bugunden mi baslayacak aralikta mi yenilenecek? Syg

• quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Arkadaslar bende 3 ay abonelik var aralikta bitecek simdi 1 yillik alirsam bugunden mi baslayacak aralikta mi yenilenecek? Syg

Aralıkta başlayacak

• quote:

Arkadaslar bende 3 ay abonelik var aralikta bitecek simdi 1 yillik alirsam bugunden mi baslayacak aralikta mi yenilenecek? Syg

üzerine ekleniyor. toplam 15 ay üyeliğin olmuş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Aralıkta başlayacak

Tesekkurler

• Yok ebeyin..

Bunlara nasıl dur diyecez ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

Arkadaslar ps4 de plus kardeslik nasil oluyor ?

Up beyler cvp bekleniyor plsss..

• Zam bu akşammı gelecek?
  • Aldik bakalim aralik 2015 te bakariz

• quote:

istersen 10 yıllık al bittiği tarihin üstüne eklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Yok ebeyin..

Bunlara nasıl dur diyecez ya?

başka ülkelerden alabilirsin yada bugün zam gelmeden yenileyebilirsin maalesef dur deme hakkı sadece pazarın aktığı bölgelerde geçerli olan bir hak Amerika, UK, Almanya, Fransa, Hong Kong, Singapur vs vs
  • bahceshare B kullanıcısına yanıt
    Genel olarak yazıyorum her zevkin bir bedeli var 1 yıllık 150 tl aylık 12 TL yapar 1500 lira makinaya ver 12 TL Aylık paran mı yok

• Yok artik. Psndeki gerizekali sorunlardan herkesin haberi var dimi?

Bir arkadas listesi, yil 2014 olmus, nasil yuklenmez? Nasil mesaj gonderilirken can cekisilir? Nasil partileri gormek icin binbir takla atilir? Yil 2014!

Server yavasligindan ana menudeki oyunlarin bile resimleri silinir, tiklanamaz ustune? Cihazi kapatip acmak gerekir? Yil 2014... bunlar nasil olur?

Ve sen neyine, hangi cussene guvenerek bu fiyata zam yaparsin? Kimsin kardes sen?

Yemin ediyorum, su oyunlari olmasa, bu kadar cam gibi goruntude cok kaliteli oyunlari olmasa, yuzune tukurur 5 saniye bile kullanmazdim su özürlü altyapiya sahip makineyi...

Ben plusa para vermiyorum. Online da oynayabiliyorum. 14 gun deneme muhabbetini yaparak. Yeni hesap acip acip primary yaparak.

Ve sony bu altyapiyi duzeltmedigi surece bu cakalligi yapacagim, 5 kurus para vermeyecegim o gerizekali plus icin.

Bu zammi us psn yapamaz iste. Yiyorsa yapsin. Kan alirlar kan. Anca bizim hirsiz Tr psn yapar bu zammi. Bizim koyun kullanicilar da hic sorgulamadan verir ucretini. Hiic demezler ki aga biz ne yapiyoruz?

Hala daha sizlerin TR psn kullanmaniza hayretler icinde bakiyorum. Bir ufak mantik aramaya calisiyorum. Yok gelmiyor aklima...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Ekim 2014; 8:54:13 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.