Şimdi Ara

Playstation Portable 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • onu bunu bilmem de bu cihaz kırılsa da kırılmasa da alırım her şekilde. çok sağlam multimedia cihaz olacak bu.. oyunlarını çok önemsemiyorum

bir de telefon özelliği olursa ağlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

onu bunu bilmem de bu cihaz kırılsa da kırılmasa da alırım her şekilde. çok sağlam multimedia cihaz olacak bu.. oyunlarını çok önemsemiyorum

bir de telefon özelliği olursa ağlarım

Aga telefon özelliği telefon özelliği diye diye aklıma soktun olmazsa bozuşuruz E3'ü bekliyelim telefon özelliği ve fiyatı hakkında bilgi verilirse ben benim takoz telefonu kullanmaya devam ederim çıktığı gibide alırım aleti

• ama telefon özelliği olursa ne güzel olmaz mı?

bu bir bant kaydıdır
  • Telefon özelliği mi ?

Aboovv
  • O zaman ortada IPHONE kalmaz beaa
  • E3'de gelmez simdi, PS2 oyunlarini oynatirsa zaten olay bitmistir. Kac para olursa olsun direk alirim sanirim
  • Öpücük kondurur Iphone'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 8 Nisan 2009; 0:13:37 >
  • valla tanıtılsa bile 2010dan önce gelmez diye tahmin ediyorum

çünki hala pspye astronomik paralar harcanarak oyun yapılıyor.
  • yuhh. shader 3 var be
  • telefon özelliğinden ve bu yıl sonunda çıkacağından şüpheliyim şayet eğer doğruysa detayları e3 te kesinleşir gibi geliyor.
    ama fiyatının şu ankine göre çok yüksek olacağı ortada
  • psp 2 çıkınca sony, eski psp'ler için oyun üretmeye devam eder mi yoksa sadece psp 2 için mi oyun üretir sizce?

çünkü play station 2 çıktıgında play station 1 için oyun üretilmemeye başlanmıştı. aynı durum eski psp'lerin de başına gelebilir mi?
  • Eğer telefon özelliği olursa psp2 yok satar. Düşünsenize normal psp nin telefon özelliği olsa mükemmel olurdu. Ve psp2 de telefon özelliği olursa rakip tanımaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: halitkin

psp 2 çıkınca sony, eski psp'ler için oyun üretmeye devam eder mi yoksa sadece psp 2 için mi oyun üretir sizce?

çünkü play station 2 çıktıgında play station 1 için oyun üretilmemeye başlanmıştı. aynı durum eski psp'lerin de başına gelebilir mi?

sony ps2 yi 2001 yılında çıkardı sonra (ps1 ve ps2) ikisi 3 yıl birlikte piyasada kaldı ama bildiğim kadarıyla ps1 in üretimi 2004 yılında durduruldu.buna rağmen 2005 yılına kadar da yine bazı oyunlar ps1 için de çıkarıldı.
    şu an ps3 ve ps2 üç yıldır beraber satışta, ps2 hala üretilmekte ve ps2 için oyunlar da çıkmaya devam etmekte.
    aynı şey zamanı gelince pspde de olacaktır.sony nin satış stratejisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 10 Nisan 2009; 2:23:09 >
  • yani psp 2 çıksa da psp için en azından birkaç yıl oyun çıkarılmaya devam edilir diyorsunuz.
  • evet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.