Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlara para veremeyecekler iyi düşünsün çünkü kopya olayı olmayacak.
  • ya su akmerkezdekı psp yı bı soleyın ne kadar nerde fln nerdesın 2pac
    yaaaaaaaaaaaaa
  • Doğubank'tan ya da akmerkezden aldığın PSP arasında bi fark olmaz, şu durumda cihaz Türkiye'ye gelmedikçe (ki daha avrupa'ya bile gelmedi) nerede en ucuzunu bulursan onu al, yalnız kut içeriğini incele alırken, eksik parça vs. çıkmasın, bir de MGA ile 520 YTL bayaa iyiymiş, bir oyununun 100 YTL civarı olduğunu düşünürsek..
  • ya akmerkezde de kacak nasıl satılabılırkı ? ben o yuzden sordum yoksa kacaksa ısım olmaz
  • ya su akmerkezde psp goren arkadas nerde ya
  • arkadasım tahtakalede value pack modeli 500ytl saygılar
  • Ya daha Türkiye'ye cihaz gelmedi, hatta bırak Türkiye'yi avrupaya gelmedi, akmerkezde nasıl yurtdışı olmayan bi PSP olması mümkün olabilir ki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: 2pac

Akmerezde gördüm dün 400 dolara satıyodu adamlar param olsa biraz hic durmaz alırdım.

akmerkezde hangı magzada gordun acaba?

Ya akmerkezde altkatta elektronik malzemesi sayan dukkanlar varya doğubank gibi ordaki dükkanlardan birinde gordum .1 ay kadar oncede yazıcı da gırıstekı playstaion satan dukkanda vardı halada var sanırım.
  • Ya ne varki ilk japonyada cıkmadı adamların işi bu japonyadan 1 kac tane aldırıolardır bırılerıne.
  • yaw gelse ne yazarki.Bir oyun 40-50ytl oluktan sonra hayatta almam.kopya oyun muhabbeti çıkarsa ne ala yoksa TR de zor satarlar bunu.kimse bir oyuna bu kadar para vermez bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

yaw gelse ne yazarki.Bir oyun 40-50ytl oluktan sonra hayatta almam.kopya oyun muhabbeti çıkarsa ne ala yoksa TR de zor satarlar bunu.kimse bir oyuna bu kadar para vermez bence.

Tek taraflı düşünmemek lazım. Mümkün olduğu kadar emeğe saygı lazım. Ben kendi adıma hergün oyun alacağıma temiz 2 ayda bir oyun alırım yeterli. Düşünsenize tutup uğraşıyorsunuz bi ton emek harcayıp ortaya bişey çıkartıyorsunuz. Bide bakmışsınız ki herkes bi şekil yol uydurmuş ve kullanıyor sizin yaptığınız her ne ise. Bu kafa ile gidersek zaten dışarıya hep bağımlı kalacağız. Ben programcı olsam bu kadar kopya meraklısı bir ülke de üretim yapmam. Pahalıdır alırsın veya almazsın bu senin kendi görüşün.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

yaw gelse ne yazarki.Bir oyun 40-50ytl oluktan sonra hayatta almam.kopya oyun muhabbeti çıkarsa ne ala yoksa TR de zor satarlar bunu.kimse bir oyuna bu kadar para vermez bence.

sadece oyun makınesı olarak bakmayalım bence tmm oyunda oynanır ama 2 3 oyun yeter onlarıda orjınal alınmalı
  • zaten ben seneye nerdeyse her hafta sonu zonguldak-ankara arası yolculuk yapıcam büyük ihtimalle yolda hem oyun konsolu hemde mp3 film falan atmak için kullanıcam..
  • hangi türde dosyaları oynatıo bide onu söleseniz divx felan?
  • isteyene getireyim 350 dolar
  • Ben de bir dükkanın vitrininde gördüm 470 ytl
  • Mpeg4 formatındaki video dosyalarını gösteriyor.
  • ya bugün milliyette bi köşe var mobil cihazları tanıtıyo psp ya 260$ demiş.. avrupa fiyatımı ki bu..
  • Hayır Amerika fiyatı diycem ama o da değil. Amerikada 250$'dan 25 Martta satışa çıktı. İlk dağıtılan 1 milyon adet PSP'den 600 bini ilk bir haftada satıldı. Şu an hiç bir yerde (amerika için) bulunamıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 11 Nisan 2005, 16:31:06 >
  • Ya izmirde gören yok mu arkadaşlar bu cihazı??? Varsa bizahmet nerede ve ne kadar??? Şöyle bulsam izmirde 500 YTL altında bi PSP iyi olcak ya, bide oyunlarının çıkıp yaygınlaşmasını beklemek te var tabi, yani düşünsenize TR'de şu an oyunlarına 100$ diyolarmış, e sende şimdi alırsan cihazı mutlaka bi oyunda almak isteyeceksin ama daha ortalıkta oyun olmadığından hiç adını duymadığın sevemeyeceğin bi oyun almak zorunda kalcaksın, oyunlarıda ucuz değil ki meretin! Öyle durmadan al dene beğenmezsen yenisini al falan.. yani bence herşeyden önce oyunlarının çıkıp yaygınlaşmasını beklemeli..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.