Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thebeast

oyunlarda bölge farkı olmicak psp de

cidden dogruysa harika bir haber eminmisin ?? bi kaynak varmi
  • PSP'de oyunlarda Region olayı yok. Yani Amerika'danda alsan japonyadanda alsan her yerdeki oyunları oynayabiliyorsun. Sadece UMD filmlerin region code uygulaması var. Yani Avrupa yada Japonya versiyonlarında ABD'den alınma UMD filmler çalışmayacak. Ama gerisi tamamen Region Free.
  • bence o ölü pixel olayini NINTENDO çikarmistir. arkadasim aldi cam gibi görüntüsü var.
  • aheha olabilir ama sanırım japonyadakilerde ciddi bi ölü pixwl sorunu vardı ve sony onları toplıcağını sölemişti..bu arada arkadaşın nerden kaça almış?
  • iyi ozaman almak lazim usaden
  • arkadasimin babasi amerikadan almis ilk 90 inci alan kisi olmus. bi sertifika gibi bisi vermisler ona. sony nin stand i varmis orda. dogubanktan alirken bi açip denemek gerek ben sahsen öyle yapacam
  • ya PSP bulmak acaip zor artık USA'da. Hiç bir yerde bulunmuyor. Bir sonraki shipment'ı beklemek gerek edinebilmek için.
  • benim bir an önce o aleti almam gerek feci bisey. nintendo artik kepenkleri indirir
  • nasi zor hoca bugun gittim vardi magazada falan ????
  • PSP almak için illa ki mobil mi olmak lazım. Evde kullanacaksam almayayım mı?
  • kolay bulmasi abartmayin derim ben
  • bence alma japonunu
    garantisi olmicek ve ölü pixel çıkarsa elinde patlayacak alet bi kaç ay sabret bence
  • PolatA, nerden buldun? Neredesin şuan? New York'taysan bulduğun mağazanın adresini atarmısın özel mesajdan.
    Bulduğun PSP japon versiyon mu? Ben US olanı aramaktayım.
  • doğubamkta var ya psp ameerikaya falan ne gerek var..
  • arkadaşlar lcd ekranları sharp yaptı ve sony sharpı sıkıştırmış çabuk yapsın diye
    bu yüzden kalite düşmüş ve bazı psp lerde ki görünüşe göre çok ölü pixelolayı var ve çoğunda hemen çıkmıyo
    bir kaç hafta içinde çıkanlarda var yani doğubanktan almak çare değil alıp 1 ay sonra 3 tane ölü pixeliniz olursa alet elinizde patlicak
    burda satanlar aletin ne olduğunu bile bilmiyolar
    bence bi kaç ay içerisinde çıkacak avrupada ve sony yeni çıkan psp lerde ölü pixel olmayacağını açıkladı
    bence bu kadar ayyuka çıkmış bi sorun varken alınmaz doğubanktan
    emin olun bu ölü pixel olayı olmasa çoktan almıştım doğubanktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: LathspeLL

PolatA, nerden buldun? Neredesin şuan? New York'taysan bulduğun mağazanın adresini atarmısın özel mesajdan.
    Bulduğun PSP japon versiyon mu? Ben US olanı aramaktayım.

new york degil florida ayrica benimde bahsettigim us versiyonu japonu gormedim
  • Sony Computer Entertainment UK ile görüştüm. PSP'nin oyunlarda Region free olduğunu ve avrupada çıkacak oyunları çalıştıracağını söyledi. Fakat PSP'yi oyunları alacağım yerden almamı önerdi, yani her ne kadar region free olsada ilerde bazı uyumsuzluklar olabilirmiş o yüzden.

Ayrıca başka bir yerden aldığımız için sorunlu unit'lere destek verip vermeyecekleri henüz belli değilmiş. Yani iade etme, garanti gibi şeyler olmayabilirmiş ki bunu UK Consumer Care Team başkanı söylüyor, adam TR'deki koşulları bilmiyor tabi yani Türkiye'de destek bulmak imkansız :).

Harbi kararsızım, US versiyonunu mu edinseeem, Japon versiyonunu mu alsaaam, EU versiyonunu mu bekleseeem.
  • benimde kafama takıldı ya..bende bekliyim bakıyım avrupaya gelsin bi..
  • akdasim chicagodan geldi, 3 tane alabilmiş, hepsinde de sadece 1 tane oyun vardı,
    bavula koyabilmek için kutularından çıkarmış, kutularını katlayıp diğer bavula koymuş,
    260 $ vermiş herbirine. Bunların hepsi sipariş makinelerdi.
    Fakat söylediğine göre dış hatlar geliş terminalinde bavulu açacaklar die ödüm patladı diyor,
    yani işin özü dışarıdan getirmekte çok basit değil kocaman kutusu var. şarz cihazı falan vs.
    birde ölü pixel olayı tabi alanlar birsey çıkarsa sineye çekecekler mecburen...
    ama cihaz çok güzel pek oynamadık ama ...
  • Bugün itibari ile yeni PSP'ler ABD'de satışa başlamış. Walmart gibi sitelerde stockta gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.