orjınalını beklıcem ben hep bırazdaha otursun su alet pıyasaya oyunları fln cıksın adam gıbı sora ters bı ıs olasın o kdr para werıoz orjınalı alıyım bari
Yani, adam gibi oyunları yok daha ortalıkta, cihazı alıp oyunsuz kalmakta var, 100$ az değil tabi..
tabı sabretmek zor olcak ama napalım sabretcez artık
bişi sorucam..aletin kendi 1.8 gblik hafızasına film vs atabilios mu?
cok bılgım yok ama atabılıosndur heralde
aletin kendi hafızası diye bişi yokki. 64mb memory stick var sadece.
18 mayista alcam ben mp3 te çaliyo, 1gb lik memory stick duo takcam o divix te oynatiyo ayrica ama hiç bi sitede yazmiyo. bilginiz olsn.... ama o oyunlarin sahtesi olurmu sizce???
ayrica oyunlarin sahtesini yapacaklarmis ama sahte olmasina ragmen pahali olcakmis. ve dogubankta 500ytl arkadas aldi. ama psp pack diye seylerde var onlara extradan para ödeniyoooo
o value pack içinden psp kabı, 32 mb kart, kulaklık, kablolu kumandası ve taşıma ipi çıkıyo... bu paket için fazladan 50 dolar ödüyosunuzz. ayrıca 4gb memory stickleride sony duyurdu. tabii şu anda 2 gb memory stickin amerikada 500 dolar olduğunu düşünürsek 4 gb lığın çıkış fiyatını tahmin etmek pek zor olmaz........
ulan onlar ucuz deil mi??? mmc 512 lik 100 milyon o neden 500 dolar sen yanlis biliyon
snrm bıraz zarar olcak gıbı gelıo
mmc farklı memory stick farklı ki Sony gibi bi firma kendi üretimi olan cihazlar için yapmışsa mutlaka abartı fiyatı olur, bu arada kopya oyun olacağını da sanmıyorum ama olursa iyi olur tabi en azından yarıyarıya değişirse bile oyun fiyatları iyi..
arkadaşlar psp lerde ölü pixel olayı var bende çok gaza geldim almak istiyorum ama m,llet amerikada ölü ğixeli çıktımı götürüyo garanti kapsamında değiştiriyo biz doubanktan ya da herhangi bir yerden alırsak garantisiz alıcaz ve bi arıza oldumu hiç bi yere gidemicez
ayrıca bu aletlerin buraay nasıl geldiğini annamayanlar için sölüyorum şu anda tüm psp satanlar japonyadan getiriyolar bildiğiniz bavul ticareti ile japonyada çok önce çıkmıştı zaten.
ayrıca bir sorum olacak sanırım doğubankta kredi kartı geçmiyor. bu kadar nakti her ne kadar tanrısal olan bu alete garantisiz olarak yatırmak ki ölü pixel olayı varken ne kadar mantıklı inan kendimi zor tutuyorum gidip almamak için ama tutuyorum kendimi ki şimdiden psp nin işletim sistemini linux için çevirme işlemlerine başlamış reverse engineer lar yani yakında eminimki memory stick den oyun oynanır ki 1 gb lık memorylerde çıkmaya başladı hatta 2 gb lıklar çıkacak
arkadaşlar alan varsa doubanktan ya da herhangi bi yerden yazsın buraya orda satılanlar oyunla birlikte geliyo 500 ytl mantıklı bi fiyat ama garantisi yok.
sizinde görüşlerinizi bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
ya su akmerkezde psp goren arkadas nerde ya
Geçenlerde Üsküdar sahilinde gördüm. Hava almaya çıkmış olmalı...
japonyadakiler pal mi ki yani avrupadaki oyunlari calistirmaz
oyunlarda bölge farkı olmicak psp de
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
ya su akmerkezde psp goren arkadas nerde ya
Geçenlerde Üsküdar sahilinde gördüm. Hava almaya çıkmış olmalı...
bıdaha sorsaydın sende harbı gordunmu dıeeee
Ben halama arattırıyorum hala, New York'ta bir çok dükkana baktı ama hiçbir yerde kalmamış. Eğer orda bulamazsa burdan japon versiyonunu almak zorunda kalıcam.