Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw psp den bahsediyoruz heral bu konuda ankarada zibillah gibi.
  • Psp ve sony palm'ler için tasarlanan tv tuner. Yani psp'den tv izleyebileceğiz. Çok yakında

Playstation Portable (PSP)

ayrıntı için tıklayın.

• offf daha ne olsn beee super falla ne dıyım
  • harika sanırım MS DUO yuvasına takılacak palmalrda olduğu gibi...
    müthiş yaw git gide bu alete daha da ısınmaya başladım şimdi...
    ahh ah bi de kayıt da yapılsaydı müthiş olurdu heralde ama hafıza kartı yerine bu takılacağı için zor iş
  • iki soru sorucam..trden alıpda ölü pixel sorunu yaşayan oldu mu?bide aletin 1.8gb hafızası var..bu hafızaya mp3 film vs.. atabiliyomuyuz..?
  • psp nin hafızası 1.8 değil o umd disk in hafızası psp nin hafızası ise alıcağın mmc ye bağlı başta 32 mb veriyolardı galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: thebeast

arkadaşlar lcd ekranları sharp yaptı ve sony sharpı sıkıştırmış çabuk yapsın diye
    bu yüzden kalite düşmüş ve bazı psp lerde ki görünüşe göre çok ölü pixelolayı var ve çoğunda hemen çıkmıyo
    bir kaç hafta içinde çıkanlarda var yani doğubanktan almak çare değil alıp 1 ay sonra 3 tane ölü pixeliniz olursa alet elinizde patlicak
    burda satanlar aletin ne olduğunu bile bilmiyolar
    bence bi kaç ay içerisinde çıkacak avrupada ve sony yeni çıkan psp lerde ölü pixel olmayacağını açıkladı
    bence bu kadar ayyuka çıkmış bi sorun varken alınmaz doğubanktan
    emin olun bu ölü pixel olayı olmasa çoktan almıştım doğubanktan

Ben ankara'dan aldım ilk aldığım cihazda 2 ölü birde patlak pixel vardı. Götürdüm değiştirdiler. 2 nci aldığımda da 2 tane ölü pixel çıktı. Gene götürdüm değiştirdiler. 3 ncü seferde düzgünü almıştım. Alırken iyi inceleyin pixel sorunu oluyo.

saygılar

• ne kadara aldı flashpoınt?
  • ne kadara ve nerden aldın flashpoint?
  • bravo valla bu kadar kez değiştirecek bi yer bulmuşsun
  • Doğubankın karşısındaki altın hanın giriş kapısı sırasında dükkanların birinde spiderman 2 ... ( 3-4 film daha vardı ) gibi filmlerin PSP için olan versiyonlarını gördüm. belki ilgilenirsiniz
  • Evet bir PSP sahibi olmuş bulunmaktayım. Bizimkiler Amerikan versiyonunu almış Bestbuy'dan. 2 yıl garantili hemde uluslar arasi garantili. Bu garanti 40$ :) bir sorun olursa değiştirirler. Yanında da Wipeout Pure oyununu aldırdım. Çarşamba günü elimde. Size güzel bir inceleme yazarım :).
  • Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanı dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LathspeLL

Evet bir PSP sahibi olmuş bulunmaktayım. Bizimkiler Amerikan versiyonunu almış Bestbuy'dan. 2 yıl garantili hemde uluslar arasi garantili. Bu garanti 40$ :) bir sorun olursa değiştirirler. Yanında da Wipeout Pure oyununu aldırdım. Çarşamba günü elimde. Size güzel bir inceleme yazarım :).

darısı bızım basımıza...
    hayırlı olsn .
  • ooo hayırlıu olsu bi inceleme bekleriz..
  • hadi hayırlısı umarım ölü pixel falan çıkmazda shipping le falan uğraşmassın
  • doğubankta 680 milyon ama herşeyiyle birlikte!!!! Kılıf, 32 mb msd, uzatmalı kulaklık, extradan oyun, kısaca psp ve sound pack beraber 680 milyon ama 650 ye düşürürsünüz pazarlık ederseniz ve garantili. ölü pixel çıkması düşük ihtimal ama çıkarsa değiştirirsiniz. ama bazı yerlerde var bu yanında 1 oyun veriyolar içindende 1 oyun ve dvd çıkıyo. ve o psp için tv kartı olayı feci bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkarakaya -- 19 Nisan 2005, 11:15:50 >
  • dostlar bende full cihaz var kutusunda 1 de oyun 450 ye vericem ahana kinkte burda

http://forum.donanimhaber.com/m_2627735/tm.htm

bakın kararı siz verin
  • mükemmel bir şey bu gerçekten

• abi süperr ya keşke gelse be hemen alırım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.