Şimdi Ara

Playstation Ps 3 Görüntü Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps'yi açınca görüntü gelmiyor. ana menüyü göremiyorum. pes 2010 oyununu takınca (oyun otomatik olarak açılıyor ve) oyunun görütüsü geliyor. görüntüde hiç bir problem olmadan oynayabiliyorum ama ses gelmiyor sadece cızırdıyor. oyunu kapatınca yine görüntü gelmiyor. sonra (belki pes 2010da olduğu gibi açılır diye) başka oyunu takıyorum ancak görüntü alamıyorum. çözüm olmasa bile problemin kaynağını öğrenmek adına bu konuyu açıyorum.

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• dostum ps3 acılma tusuna 5 sn bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican0

dostum ps3 acılma tusuna 5 sn bas

O başka bir sorun. Yani eğer full HD bir tv den sırdan bir tv ye bağladığında o işlemi yapman gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturandeve

ps'yi açınca görüntü gelmiyor. ana menüyü göremiyorum. pes 2010 oyununu takınca (oyun otomatik olarak açılıyor ve) oyunun görütüsü geliyor. görüntüde hiç bir problem olmadan oynayabiliyorum ama ses gelmiyor sadece cızırdıyor. oyunu kapatınca yine görüntü gelmiyor. sonra (belki pes 2010da olduğu gibi açılır diye) başka oyunu takıyorum ancak görüntü alamıyorum. çözüm olmasa bile problemin kaynağını öğrenmek adına bu konuyu açıyorum.

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Dostum gecmis olsun senin ps3 un sapıtmıs. Tek çaren cihazini teknik servise göndermek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim arkadaşlar ben full hd'den hd ready'e geçmiştim biraz sonra deniyeceğim inşallah olur
  • arkadaşlar sorun düzeldi teşekkür ederim ancak neden pes 2010'u gösteriyordu onu anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS/2 Klavye Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.