Şimdi Ara

Playstation smart TV için en iyi ayarlar nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu kullandığım televizyon budur.https://www.teknosa.com/urunler/110016131/samsung-43mu7000-43-7-serisi-smart-uhd-tv

Ps4 pro kullanıcısıyım.

Fiyatı düşmüş. :D

1. Auto motion plus ayarı nasıl olmalı?

2. Keskinlik ayarı 100 üzerinden kaça ayarlanmalı?

3. Game mode açık mı kalsın kapalı mı?

4. Renk seçimlerini nasıl ayarlamalıyım?

Daha aklıma gelmeyen bir ton özellik var. Sizin aklınıza gelenler var ise burada söyleyin lütfen.

Oyundan oyuna göre değişiyor dediler. Yani MP bir fps oynarken, farklı bir RPG oynarken farklı diyorlar.

Özellikle HDR mode ve auto motion plus kafamı karıştırıyor. Sonrası ise keskinlik ayarı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absence In Entity -- 6 Kasım 2017; 12:35:9 >

• Dostum bende 2 3 hafta önce ps4pro aldım, bende de 49mu8000 var. Açıkçası interneti talan etmeme rağmen, net ayarlar hakkında bir şeyler bulamadım.

Oyun modunu bende başlarda kullanmıyordum, daha doğrusu bilmiyordum fakat fifa oynarken ufak tefek sıkıntılar vardı aktif edince yağ gibi akar hale geldi.

Televizyonun 4k desteği kapalıymış onu aktif etmeyi yabancı videolardan öğrendim,

Hala bazı ayarlar konusunda net ve emin değilim fakat deneme yanılma yoluyla ayarlıyorum.

Özellikle dh tarafında böyle bir rehber aradım fakat olmaması şaşırttı.

Oyundan oyuna fark eden durumlar var, bunu net anlıyorum. Lakin net budur diyebileceğim ayarları bende bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.