|
PLAYSTATİON STORE FİYATLAR GÜNCELLENİYOR 80 EURO BAZ ALINIYOR
-
-
Hep neden Asasian Creed Fiyatları ön plana çıkuyor arakdaş başka oyuın mıu yok
-
başlık yanlış olmuş hocam fiyatlarda zaten hep 80€ baz alınıyordu sony sisteminde avrupaya bağlı olduğumuz için. işin aslı bölgesel fiyatlandırma vardı euro kuru düşük hesaplanıyordu. şimdi bölgesel fiyatlandırma kalkmış artık yani güncel kurdan hesaplamışlar. 1 haftadır profillerde türkçe karakter desteğide kalktı zaten bunlar gösteriyorki TR PSN diye birşey kalmadı artık avrupa psnlerinin türkçeye çevrilmiş haline dönüştü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 yıllık ps kullanıcısıyım fakat artık izahı kalmadı bu işin. Xboxa geçmemiz için elinden geleni yapıyor sony.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu iş bitti artık, nereye kadar Dolar, Euro, Sterlin; ülke ekonomisi kötü, yapacak bir şey yok deyip fiyatları kanıksayacağız. İpin ucu kaçmış bir kere, millet indirim olur belki diye bekliyor, bir zam daha geliyor, bekliyor gene indirim, bir zam daha geliyor. Dalga geçmek bu olsa gerek. Zaten alamıyordu, gene alamıyor. Pc güncelleyip takılmak ya da Xbox'a geçmek en mantıklısı. Tabi Xbox'a da günceleme gelmezse ki, gelmez umarım. O zaman tek altarnatif Pc kalır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun fiyatları ps5 zamanında globalde zam yeyip 60 €’dan 70’e yükselmişti. Şimdi yine globalde 80’e yükselmiş. Ama bu biraz sessiz sedasız geldi gibi. Önceden de yerel fiyat yoktu şimdi de yok. Neyse onu yansıtıyorlar.
Hiçbir şey olmaz. Yeni fiyatlardan oyunları alır insanlar, hayatlarına devam ederler.
Bu ülkenin insanı her şeyi normal görüyor. Dolar 8 liradan 18'e çıkıp 13'e düşünce göbek attı geri zekalılar, dolar düştü diye. "Benzinde psikolojik sınır 5 lira" diyordu otomobil forumundaki kullanıcılar, ne oldu, herkes otomobilini yenilemeye güncel fiyatlardan yakıt almaya devam ediyor.
Burada da böyle olacak. Millet güncel fiyatlardan oyun almaya devam edecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 1 Temmuz 2024; 15:49:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam oyunlar 80€ olalı çok oldu avrupa psnlerinde, bizde bölgesel fiyatlandırma vardı kuru düşük alıyorlardı 25 lira gibi. şimdi yerel fiyatlandırmayı kaldırmışlar güncel kur neyse ondan hesaplamışlar yani 35 liradan hal böyle olunca fiyatlar zıpladı maalesef
Meslek sahibi olanlar veya ticaret ile uğraşanlar hayattan gayet memnun valla. Bugün benzinin litresi 100 TL olsa yine hayat devam edecek. Sosyal medya da öyle bir algı var ki sanki ülke batmış gibi konuşuluyor çıldırıyorum. Ben mi yanlış yerde yaşıyorum paralel evrende miyim diyip diyip alla alla diyorum gelsinler Fethiye, Göcek, Akyaka, Marmaris burada resmen cennet yaşanıyor. İstanbul'un en kıytırık yerlerde yaşayıp herkes fakir demeleri bana komik geliyor. Muazzam bir ülke değiliz ama kötü de değiliz, sürekli ülkeyi kötüleyen aşağılık bir kompleks içerisinde olanlar var.
Çok değil 2 sene önce ort/alt segment şaraplar 40 - 50 TL bandında satılıyordu. Şimdi 400 - 500 TL'ye çıktı yine cayır cayır satılıyor. Dün Macro'nun yarısı boşaltmışlar öyle içki izdihamı var ki.
Bugünün 3000 TL'si zaten eskinin 300 TL'si oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 1 Temmuz 2024; 16:22:6 >
-
Pardon hocam ben karıştırmışım. İlk ps5 zamanında 70€/$ oldu diye aklımda kalmış. Ancak 70$ ve 80€ şeklindeymiş. Dediğin gibi kısaca.
Amerikalının 60$ verdiği oyuna 76.5$ vererek dünya üstü gücümüzü bir kez daha kanıtlamış olduk.
-
Zaten fiyatlar yüksek, bölgesel fiyatlandırma yapacaklarına 80 euro'dan hesaplıyorlar. 60 dolar yapan nasıl yapıyor? Dolar da glabal bir para birimi değil mi? Amerikalılar 60 dolar ödüyor. Madem öyle doları baz alsınlar, euro'yu değil.
Astro Bot'un USA'da 60 Dolar olup da, Almanya'da 70 Euro olması da ayrı saçmalık. Madem 60 dolar yapabiliyorsun 70 euro ne? Ki Astro Bot için 60 dolar fazla. 30-40 dolar falan olmalıydı.
-
Sony bu ülke ve oyuncularını unutmayı faaliyetleri Tv ile sınırlandırınca zaten yaptı, bundan sonra UK ve Euro fiyatı saplar geçer.
Artık 1-2 para babası hariç oyun veya konsol alan kalmaz bu ülkede. Zaten pc'ye ex oyunları geliyor ve hani paran yok ilk gün nete düşüyor korumasız hepsi.
-
2 hafta önce aldığım ps 5 slimi bugün sattım kurtuldum.kimse kusura bakmasın yolunacak kaz yok karşılarında.
-
Ps5 alalı 1.5 sene oldu çoğu exc oyunu bitirdim bi kaç tane daha kaldı, gta 6 çıkmayacak olsa kesinlikle konsolu satardım
Adamlar oyun falan da çıkarmıyorlar senede 1 tane exc çıkacak diye ps5 tutmaya gerek yok pek, pc ye çıkınca oynarsın
Ben yurtdışındayım diye maliyet olarak çok etkilemiyor ama en büyük şikayetim exc oyun çıkmaması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2 hafta önce aldığım ps 5 slimi bugün sattım kurtuldum.kimse kusura bakmasın yolunacak kaz yok karşılarında. |
Benzer içerikler
- ps4 iki kişilik oyunlar
- kaçak ps5
- ps4 açılmıyor
- sackboy 2 kişilik nasıl oynanır ps5
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- telegram indirim kanalları
- fc 25 inter
- ps plus fiyat
- en iyi hayatta kalma oyunları
- silent hill 2 remake sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X