Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben genelde ilk hesabıma para ekleyip öyle alıyordum oyunları.
    Ekim 2017'den beri PS4 sahibiyim 30'a yakın oyun almışımdır ve bir kez işlem yaparken sorunla karşılaştık hatası aldım.
    Bu durum dışında hiç sorun yaşamamıştım (hesabıma para ekleyip oyun aldığım sürece)

Taaaaa ki bu güne kadar.. Hesaba para ekleyemiyorum ve çok geçersiz işlem yaptın az bekle diyor, umarım bu bekleme 24 saat değildir.
    Herifler fiyatlara güncelleme yapmadan alacağım oyunları hemen alayım diyorum da psn sağ olsun izin vermiyor.

Gerçekten iğrenç bir şeymiş bunu da tecrübe etmiş oldum
  • HaybridX kullanıcısına yanıt
    Kartı nereden eklediniz? konsoldan mı yoksa bilgisayardan mı?
  • Bilgisayardan ekledim kartı. Adreste Türkçe karaktere filan dikkat edin diyorlar ama ben umursamadım nasılsa o şekilde yazdım, dikkat etsem de hata veriyor zaten. PC'de her yolu denememe rağmen olmadı anlayacağın. Eskiden oluyordu fakat son 3-4 aydır hata veriyor. Geçen para ekleyeyim deyince para eklendi dedi ama eklenen bir şey yok.
  • Yok hiçbir türlü çözemedim ben bu sorunu. Kart ekleyebiliyorum ama oyun almıyor arkadaş. Sırf bu sorundan dolayı xbox’a geçesim var. İndirimden oyun alamıyoruz rezilliğe bak.

Hem bilgisayardan hem telefondan hem konsoldan kartı ekledim. Konsoldan kartı ekleyince oyunu satın alırken kart bilgileri yanlış diyor. Çözümüne bakınca adreste hata olabilir diyor. Adresi hem — yaptım denedim hem de kendi adresimi yazdım ama olmadı. Bankanın internet şubesindeki adresine baktım onu denedim kabul etmedi. Bilgisayar ve telefondan deneyince bu sefer bağlantı hatanız var diyor konsolda almaya çalışırken. Zaten bilgisayar ve telefondan hiç alamıyorum. Napıcam başka çözüm yok mu? Teknosa’da falan satılmaz mı 50-60 liralık para kodu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

Yok hiçbir türlü çözemedim ben bu sorunu. Kart ekleyebiliyorum ama oyun almıyor arkadaş. Sırf bu sorundan dolayı xbox’a geçesim var. İndirimden oyun alamıyoruz rezilliğe bak.

Hem bilgisayardan hem telefondan hem konsoldan kartı ekledim. Konsoldan kartı ekleyince oyunu satın alırken kart bilgileri yanlış diyor. Çözümüne bakınca adreste hata olabilir diyor. Adresi hem — yaptım denedim hem de kendi adresimi yazdım ama olmadı. Bankanın internet şubesindeki adresine baktım onu denedim kabul etmedi. Bilgisayar ve telefondan deneyince bu sefer bağlantı hatanız var diyor konsolda almaya çalışırken. Zaten bilgisayar ve telefondan hiç alamıyorum. Napıcam başka çözüm yok mu? Teknosa’da falan satılmaz mı 50-60 liralık para kodu?
    her yerden kart bilgileriniz kaldırın.pc telefon ps4

ps4 üzerinden kart bilgilerinizi ekleyin.işlem provizyona düşecek.bankadan kaldırmasını isteyin.onaylayın işlemi yani.1 gün sonra sepete oyun alıp ps4 üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

banka provizyon işlemi kimi zaman 1 haftayı bulabilir.siz müşteri hizmetleri ile görüşüp sorun yok deyin.1 gün sonra da oyun alabılırsınız.en azından daha önceki tecrübelerim bu yönde

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

her yerden kart bilgileriniz kaldırın.pc telefon ps4

ps4 üzerinden kart bilgilerinizi ekleyin.işlem provizyona düşecek.bankadan kaldırmasını isteyin.onaylayın işlemi yani.1 gün sonra sepete oyun alıp ps4 üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

banka provizyon işlemi kimi zaman 1 haftayı bulabilir.siz müşteri hizmetleri ile görüşüp sorun yok deyin.1 gün sonra da oyun alabılırsınız.en azından daha önceki tecrübelerim bu yönde

Alıntıları Göster
    Hocam şöyle mi yani kart bilgilerini silicem. Konsoldan tekrar eklicem. Kartı ekledikten sonra bankayı arıyıp provizyonu kaldırmalarını söylicem. 1 gün sonra da oyunu sepete atıp alıcam? Doğrudur dimi?

• quote:

Hocam şöyle mi yani kart bilgilerini silicem. Konsoldan tekrar eklicem. Kartı ekledikten sonra bankayı arıyıp provizyonu kaldırmalarını söylicem. 1 gün sonra da oyunu sepete atıp alıcam? Doğrudur dimi?

Alıntıları Göster
    aynen bu şekilde deneyin bir hocam
  • Ben de dün mobilden 3 kere denedim ve işlem hata verdi. Daha sonra webden otourum açıp kart bilgilerini sildim. Playstationdan girip aynı kart bilgilerini tekrar girdim ve 0.10gbp'lik işlem gerçekleştir. Daha sonra satın almada sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

aynen bu şekilde deneyin bir hocam

Alıntıları Göster
    hocam peki adres mevzusunu nasıl hallettiniz? gerçek adres mi yazdınız yoksa -- yazıp bıraktınız mı?
  • quote:

hocam peki adres mevzusunu nasıl hallettiniz? gerçek adres mi yazdınız yoksa -- yazıp bıraktınız mı?

Alıntıları Göster
    Kimine gore ise yaramaz veya saçma gelebilir ama kredi kartı ekstrem de yazan tanımlı ev adresimi turkce karakter olmadan büyük harfle yazdım

FAHRETTIN ALTAY MAHALLESİ seklinde posta kodu il ilce zaten belli.

Provizyonda işlem ilk ekledigimde 1hafta sonra kalktı. Sonrasında bir sıkıntı yasamadim ben. Kartı ekleyince 1 gün muhakkak bekleyin hemen almayın oyun

• Finansbank e- card la yada sanal kartla alışveriş yapan var mı ?
  • Hiç bir oyunu alamıyorum kart sorunu yaşıyorum ve indirim sezonu bitecek ve PS kafeme acilen oyun almaliyim çözüm önerecek var mı ? Komisyon verebilirim alacak arkadaşlara .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsol üzerinden alımı yapabildim.. bilgisayardan 1 aylık ps plus alamazken aynı şekilde konsoldan 3 aylığı denedim, bankamdan sms bile istemeden tak diye çekti. Sistemsel sorun mu yoksa bilerek daha fazla para mı almak istiyorlar anlamadım zira konsol üzerinde 1 aylık ps plus alımı bulamamıştım..
  • Konsoldan almaya çalışın.

• Türkçe oyun oynama zorunluluğunuz yoksa usa psn açın gift kart alıp oynayın tr psn sıkıntı yaptığı için sattım acc yi açtım usa alıyorum gift kart yüklüyorum uğraş yok sıkıntı yok

• G5N9U8 kullanıcısına yanıt
    eskiden olsa tamamda simdi us psn pahaliya geliyor. dolar 6lira. örnek rdr2 tr psnde 300lira iken us psde 360liraya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

eskiden olsa tamamda simdi us psn pahaliya geliyor. dolar 6lira. örnek rdr2 tr psnde 300lira iken us psde 360liraya geliyor.
    Yabancı siteler var uygun code bulabilirsiniz tr almaya kalkarsanız sizin dediğiniz doğru

• G5N9U8 kullanıcısına yanıt
    Yabancı sitelerdeki kodla da 300 tl falan oluyor.Artık us psn'in bir esprisi kalmadı.

• Arkadaslar playstation uzerinden ininal kart ile para yukledim. 12 aylik ps plus satin alma onayinda Sipariş Ver & Öde butonuna basinca ayni sayfaya atiyor. Ne yapabilirim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ulan para ödemek için bile bu kadar zorlukla uğraşıyoruz

para vericez bizi uğraştırdıkları şeylere bak
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.