Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya delireceğim arkadaş. Yeni kartımı kullanamıyorum PSN'de, 2018 yılında hala bu saçmalığın çözülmemiş olması skandal resmen!
  • Kartınızın 3d secure özelliği açık olsun arkadaşlar, açık değilse de bankanızı arayıp açtırın, yoksa alışveriş yapamazsınız. İninal içinde aynı şey geçerli, ininal i kart olarak alıp internet sayfasından kartı kişiselleştirme yapın ki 3d secure açılsın yoksa onu da kullanamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuveyt Türk kullanıyorum sanal kart olarak. Hiçbir sıkıntı çıkmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anlık bir sıkıntı mı var yoksa benim hesapta mı bir sıkıntı var bilmiyorum ama enpara bankamatik ve kredi kartlarından alışveriş yapamıyorum. Sanırım üstüne bloke yedim birde. Daha sonra deneyin gibi bir uyarı çıktı en sonda. İzne çıkacağım oyunu almanın bir yolu var mı? Bu hesaba almam gerek oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bir kac oyundur kendimce suphelendigim bir konuda test ediyorum. Belki cozum bu olabilir cunku 3 oyundur sorunsuz aliyorum.

Yeni hesap actiginizda 1 gun ellemeyin o hesabi. Hesabi acin, tum bilgileri girin, kredi kartini girmeyin. Ps4e ekleyin hesabi. Mail aktiflestirmesi filan hepsini yapin. Oyle birakin sonra. 1 gun ellemeyin. 1 gun sonra karti ps4 uzerinden ekleyin ve oyunu da ps4 uzerinden almayi deneyin. Sonra karti yine 1 gun sonra kaldirin. Son adim gerekli olmayabilir ama oncesi onemli. Bir de bu yontemi deneyin ben boyle yapiyorum 3 keredir sorun cikmadi. Hesabi acip bilgileri girip ps4e ekliyorum. 1 gun sonra karti ekleyip oyunu aliyorum. Sorun yok su anlik. Hem de Psn in sorun cikarttigi bir kartti bu onceden.
    Bugun aynisini yaparak daha once sorun yaratan kartla oyun alabildim. PSN de kart sorunu yasayanlarin denemesini oneririm. Cozumu paylasan arkadasa tesekkur ederim.

• Kredi Kartlarınız yurtdışı alışverişine kapalıysa hata verir sistem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once sorunsuz enpara ile alisveris yapiordum simdi hic bir karti kabul etmiyor parapuan gibi baska sitelerden alabilecegimiz yontem var mi bu kadar ozurlu bi sistem olamaz kendi param ile resmen rezil oluyorum bir daha ps almam hayatta bu kadar asagilik bir sistem olamaz bu Turkiye ye ozgu herhalde mustafa yigit midir nedir bu adam ne ise yarior gram hakkim varsa helal olmasin

• Negan kullanıcısına yanıt
    Enpara ile ps4 üzerinden veya pc üzerinden almaya çalışırken bana da hata veriyordu.Aşağıda ki yöntem ile sorunu çözdüm birde siz deneyin.

-Yeni hesap açacaksanız veya kart ekleyecekseniz pc üzerinden enpara kart ve adres bilgilerini girin +0.59tl işlem iadesi yaptığı zaman(bir kaç dk içinde iade oluyor)sistemden çıkış yapın.
    -Ps App programını play store'dan indirin,sisteme üye girişi yapın,oyunu ps app üzerinden sorunsuzca satın alabiliyorsunuz.İşiniz bitince kredi kartı bilgilerini silersiniz.
  • merhabalar , psn store da oyun alabiliyorum ancak 12 aylık plus üyeliği almaya kalkınca hata veriyor '' Cüzdanınıza isteğiniz doğrultusunda otomatik para ekleyemedik. Lütfen hesap ayarları bölümündeki ödeme bilgilerinizi kontrol edin. '' aynı durum ile karşılaşan arkadaşlar varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathelfix -- 16 Haziran 2018; 16:59:42 >
  • Playstation Türkiye'nin asıl çözmesi gereken en önemli sorun budur.
  • Gerçekten inanılır gibi değil. 4K Sony TV aldım. Bunu aldım diye arkadaşım dünkü indirimden bahsetti. Gidip PS4 Pro aldım indirim de var diye. Aldım evde kurdum. 2 oyunu gece 2'ye kadar uğraştım alamadım. PSN 12 aylık üyeliği aldım ama oyunları alamadım. Denemediğim şey kalmadı. Oyun da yok elimde. Şimdi fiyatlar 600 TL'nin üzerinde. Dün 288 TL'ydi. Bu mağduriyetimi Sony umarım giderir.
  • Oyunları oynadıktan sonra satabilmek için 6 oyunu ayrı hesaplar açarak pc üzerinden aldım. 3 hesaptan oyun aldıktan sonra kredi kartını kabul etmedi. Diğer 3 oyunu da diger kartimla 3 ayrı hesaptan aldım. En son plus almak istedim onu da kabul etmedi. Sanırım aynı kartla ayrı hesaplardan arka arkaya 3 satın alma sınırı koymuş. Plus ı almak için sanal kart oluşturdum onu da kabul etmedi. Klasik fatura bilgilerinizi kontrol edin mesajı. Makineden plus almayı denedim. Kartınız başka bir konsolda kullanılmıştır,güvenlik bilgisi girin dedi. Tarih cvc falan. Girdim bu sefer satın aldı,pc den kabul etmediği sanal kartla. Sanırım yazılımsal güvenlik kuralları koymuşlar ama çok mantıksız çalışıyor. Mesela kardeşlik yaptığım arkadaşın kartını hiç kullanamadik,direkt reddediyor. Devamlı aynı hesaptan oyun aldığım, hesaba bağlı,bilgileri sabit kayıtlı olan kartı da kabul etmediği oldu. Tam bir saçmalık.

• Bugün İngiltere ile telefonda yarım saat konuştum. Onlarla telefondayken alım denemesi de yaptım. Olmadı ve kontrol ettiklerinde konsolla ya da kartla ilgili bir problem olmadığını account ile ilgili bir problem olduğunu söylediler. Bunu da İngiltere değil Türkiye support çözebilirmiş.

Ben Türkiye supportu aradığımda aslında onlar beni yönlendirdi İngiltere’ye. Bunu adama da söyledim ve siz İngiltere ile görüşme sonucunda da olmadığını iletin onlar ne yapacağını bilir dedi. Yarın arayacağım ama inanasım gelmiyor. 2016 yılında PS4 varken de vardı bu problem. Şimdi Pro alsam da hala aynı peoblem. Benim Türkiye supporta gğvenim yok ama yarın şansımı deneyeceğm

• Böyle aptal bir sorun görmedim gerçekten. Bir hafta önce sorunsuz alışveriş yapıyorsun, sonraki hafta tekrar bir sorun çıkıyor. Rezillik resmen. Xbox store da bir kez olsun bu tarz bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 21 Haziran 2018; 23:54:48 >
  • Bu sorun hakkında daha önce de yazmıştım gözden kaçıranlar için yazayım ;

Sorunun bir çözümü yok ps3 aletiyle birlikte gelen online alma işlemi ülkemize sorunlarıyla birlikte geldi.

Verilen cevaplar ;

adres kısmın da türkçe karakter kullanma

adres kısmı kredi kartı bilgileri ile aynı olsun

kredi kartın da bekleyen işlem olmasın

vb.

Benim ne ismim ne adresim doğru ve üstüne norveç alfebesinden harfler var kafasına göre çalışan bir sistem yani kısaca yıllardır kullanıyorum kimi zaman çalışıyor kimi zaman çalışmıyor geçmiş olsun
  • Kartınızın yurt dışı alışverişlerine açık olması lazım.Değilse açtırın arkadaşlar.Birde yükleyebildiğiniz kadar para atın cüdana ki ilerde tanıdığı kartları da tanıyamayabilir bu beş para etmez psn store sistemi.Para dursun,ilerki alışverişlerde kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

Böyle aptal bir sorun görmedim gerçekten. Bir hafta önce sorunsuz alışveriş yapıyorsun, sonraki hafta tekrar bir sorun çıkıyor. Rezillik resmen. Xbox store da bir kez olsun bu tarz bir sorunla karşılaşmadım.
    Bir hafta olsa gene iyi, bazen aynı alışveriş içerisinde bile farklı tutarlar üstünden toplam meblağı tamamlaya çalışırken de yaşanabiliyor.

Gerçekten de, hele ki para ödemesi ile ilgili alakalı olarak, böyle aptalca ve basit bir hata nasıl düzeltilemez inanılır gibi değil.
  • Ben yeni kartimla hic sorun yasamiyorum ilginctir. Iki sene cektim bu sorundan. Simdi her sey yolunda. Oyunu aldiktan sonra karti silin. Iki hesapta birden ayni kartiniz da ekli kalmasin. Kesin cozum degil tabii ama siz yine de goz onunde bulundurun .

• Dante kullanıcısına yanıt
    hocam bu is piyango gibi. ben de zamaninda cok cektim. yukarda arkadas yazmis cidden sans isi. ps3 zamanindan beri kullandigim kart bazen saka yapabiliyor. 1 kere satin aldim hep olacak diye bir garantide yok.hatta gecen bir arkadasima konsolun nimetlerini anlatip pro aldirdim. adam ne yaptiysa olmadi. dur dedim ben kart bilgilerimi gireyim. kendi makinemdeki bilgileri eksiksiz girdim yine olmadi. isin garibi eve geldim kendi makinemden bf v on siparisini verdim. aradan 1 saat gecmedi. tavsiyem sorun yasayan arkadaslar ardarda abanmasinlar. gerekirse 2 gun felan bekleyin. arkadas artik konsolu bir koseyi birakmis elinden cikarmayi bekliyordu. 1 hafta sonra oldu. ilk girdigimiz kart hep hata verse de ne hikmetse bu sefer oldu. cok sinir bozucu olsa da bekleyip denemekten baska care yok.

su konu ne zaman acilmis bir ton insan magdur olmus fakat bir cozum getirmediler. nereden bakarsan bak buyuk rezillik!

• İngiltereyle konuşuyorum. 5 gündür sorunu çözemediler. Kendilerine PSN’de kayıtlı kart adresimle kredi kartı ekstre bilgilerimi gönderdim az önce. Ne yapacaklar merak ediyorum. Bu kadar genel cevaplar verilmesi anlaşılır gibi değil. Türkiye PSN support zaten beş para etmez. Kendileri de telefonda söylüyorlar zaten. Biz hesaplarınıza buradan erişemiyoruz beş para etmeyiz diyorlar.

İngiltere beni 5 gün bekletti. 5 gün sonra en son başarısız denemeniz 21’inde olmuş artık sorununuz düzelmiştir muhtemelen diyorlar. Olmazsa yine sebepleri şu ekstre ile ilgili vs olabilir diye bir sürü sebep sayıyorlar. Deneyip dönüş yapın dediler tek sefer denedim Titanfall 2’yi aynı hata. Yazdım bakalım ne diyecekler. Ya bari PSN oyun kartı satılsa çözsek şu sorunu allah belasını versin.

10 gün önce 4K sony tv aldım. Ertesi günü bunu aldım o gün bugündür yatıyor konsol hiçbir keyif alamadım. Fiziki oyun almak istemiyorum yoksa çoktan ***tir edip almıştım. O kadar sinirliyim ki allah belasını versin hepsinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 27 Haziran 2018; 21:48:58 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.