Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hayatimda bu kadar sacma salak bi sistem daha gormedim acik ve net! Surekli kullandigim kartim ve hesabim var ayni kartla 1 yildir alisveris yapiyorum psn storedan dun gece kartiniz gecersiz demeye basladi cagri merkezi zaten cok yetersiz 15 gun beklemem gerekiyomus simdi ben yeni kart girmiyorumki surekli kullandigim kart zaten bu nasil bi sistem anlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (Ben bu konuyu görmeyip farklı bir konuya atmışım mesajımı. Çözümü yok gibi görünse de mesajın esas burada bulunması lazım.)

Amazon'da, eBay'de ve yurtiçi alışverişlerimde defalarca kullandığım sanal kartımı bir türlü kabul etmiyor PS Store. Girdiğim kart bilgilerinde ve limitte sıkıntı olmamasına rağmen geçersiz kart bilgisi uyarısı alıyorum. Dünden beri defalarca denedim, 3D secure işleminde de sıkıntı yok fakat bir türlü olmuyor. En sonunda sanırım hesap askıya alındı. Artık cüzdana para eklemeye çalıştığım zaman geçersiz kart bilgisi uyarısı gelmiyor. Onun yerine "Hesabınıza şu anda para eklenemiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." uyarısı alıyorum.

İşin tuhafı denemelerim sırasında 2 defa bankamdan "XXXX ile biten kartınızla yapılan 0.10 GBP PlaystationNetwork işlemi size ait değilse bize ulaşın" mesajı almam. Banka internet şubesinden kart hareketlerine bakıyorum, öyle bir işlem de görünmüyor.

Farklı bankalara ait sanal olmayan kartlarla da denedim fakat sonuç değişmedi maalesef.

• Dün gece şu sorun nirvanaya ulaştı.

Adamlar provizyonu çekip kartı eklemedi.

4. denememde de zaten 3 kart eklediniz onları silin önce diye hata verdi.

Sonuçta şimdi başka hesap ve kart ile aldım ama geride 15 gün kadar banlı bir kart ve çok yaratıcı küfürler kaldı...
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    Endo psn de bizim kredi kartları geçmiyor

• Enpara kartımı kullanamıyorum 0.10GBP çekiyor ama kartı kabul etmiyor bir türlü. Artık 0.10 GBP'yi de çekmemeye başladı kartı bloke ettiler sanırım
  • Shellot kullanıcısına yanıt
    Üste üste denemeyin geçici olarak bloke yer. Keşke ilk başta telefon uygulamasından alsaydınız.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle bloke yedi. Bu bloke kaç gün sürer genelde? Ve bloke sadece karta mı yoksa hesaba mı geldi? Yani başka bir kart kullanabilir miyim acaba? Ona göre Enpara'dan İninal kartıma para atıcam
    Bloke karta değil de hesaba geliyor. Kaç gün olduğunu bilemiyoruz. 3-4 gün bekleyip PlayStation telefon uygulamasından almayı deneyin. Ama üst üste denemeyin blokesi uzayabilir.

Persona 5 indirimi 8 Şubat'a kadar devam ediyor. Acaba ondan faydalanabilmem için bir yöntem var mı? Yoksa kaçtı mı indirim.
    İndirim bitmeden 1 gün önce telefon uygulamasından almayı deneyin. Ben daha dün bu şekilde Enpara ile PSN’den oyun aldım.

Tamamdır, peki Psn'de hediye etme tarzı bir şey var mı? Olmazsa başka hesap açıp oradan hediye göndereyim?

Hediye olayı yok şuanda. Ama ayrı bir hesap açarsan, oyunu bitirince hesabı satabilirsin.

• Beyler sorunu çözebilen va rmı sabahtan beri 10 kez denedim her kombiyi denedim satın alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emorgan -- 4 Şubat 2018; 17:33:31 >

• emorgan kullanıcısına yanıt
    Az önce almayı başardım. Olayın adresle falan hiçbir ilgisi yok. Yaptığım şey şu; yukardaki arkadaşın dediği gibi kartım bloke olduktan sonra bir süre bekledim, ve ondan sonra telefondan Wi-Fi kapatıp Playstation uygulamasına girip kart bilgilerini girdim ve satın aldım. Herhangi bir sorun çıkarmadı. Sıkıntı yaşayan arkadaşlar telefon uygulaması üzerinden ve mobil veri açıkken denesinler.
  • Arkadaşlar bu zamana kadar kredi kartımla rahat psn alışveriş yaparken ilk defa benimde başıma geldi bu olay. Kendi hesaplarımda kartımı rahat eklerken arkadaşın psn hesabında kart hatası aldım sonra benimde tüm hesaplarımdada aynı hata olmaya başladı . Ne yapmam lazım. Birde Subat ayında kartlar e-ticarete kapanacak diye bir yazı okumuştum .(internetten hesaba baktım e-ticaret açık gözüküyordu ama ) onla ilgili problem olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 5 Şubat 2018; 11:16:17 >
  • Birkaç gün önce garanti sanal kart ile alışveriş yapayım dedim.Kart bilgilerini girdim hata olarak adres bölümünü gösterdi.Mahalleyi kısaltırız ya bilmem ne mah. diye.Dedim mah. değilde mahallesi yazayım bakalım ne olacak diye kabul etti sorunsuzca oyunu aldım.
  • yıllardır psn de kullandığım kredi kartımla alışveriş yapamıyorum farklı kredi kartlarıda kullandım olmadı adresti,diğer seçeneklerdi herşeyi denedim olmadı müşteri hizmetlerini aradım 15 gün beklememi söylediler garanti olsun diye 17 gün bekledim alışveriş yapmadan ve şuan denediğimde sorun hala aynı artık yavaş yavaş Xbox a geçmeyi düşünmeye başladım
  • PS4 Pro aldım ama inanın şu sorun yüzünden inanılmaz soğudum. Keşke almasaydım dedim.
    Kaç farklı kartla oyun almayı denediysem hep hata verdi. Koskoca Sony bu kadar basit bir problemi çözemiyor mu.
    Azcık Steam'ı örnek alsalar, adamlar TR sistemine kusursuz entegre oldular. Sony yıllardır Türkiye pazarında ciddi satışlar yapıyor ve halen insanlar bu aptal mağazadan oyun almak için işkence çekiyor. Akıl alır gibi değil.
  • Banka kartı olarak MasterCard kabul etmiyor mu TR PSN de ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banka kartını kabul etmiyor sanırım bende visa var kart numarası yanlış diyor
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.