Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
168.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konuya bir el atın artık gerçekten insanların çektiği rezillik yeter @gun @powerstorm @Speed-Step

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 29 Kasım 2017; 0:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Şu konuya bir el atın artık gerçekten insanların çektiği rezillik yeter @gun @powerstorm @Speed-Step

Haberdar edildiğim için yazıyorım arkadaşlar sony tr ile bir bağım maalesef yok. Bu konuda benim yapabileceğim bir şey bulunmuyor üzgünüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik bir sorun aids gibi çaresi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

quote:

Şu konuya bir el atın artık gerçekten insanların çektiği rezillik yeter @gun @powerstorm @Speed-Step

Haberdar edildiğim için yazıyorım arkadaşlar sony tr ile bir bağım maalesef yok. Bu konuda benim yapabileceğim bir şey bulunmuyor üzgünüm.

Ustadim baginiz olmasa da bu forumun kurucularindansiniz Gun bey ile birlikte. Aklimiza kim geldiyse etiketleyip haber vermekten baska bir sey gelmiyor elden. En azindan forumun ve haber editorlerinin en ust yetkililerine bildirseniz de haberdar olsalar bu da bir adim olur bizim icin. Su durumda kendimiz calip kendimiz oynuyoruz burada yazilanlar hep havaya gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Kasım 2017; 1:13:21 >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Biraz çözmeye çalışsalar belki de çözücez her sorunu

• powerstorm kullanıcısına yanıt
    Yönetimde bulunmuyor musunuz ? Mesut Çevik ve Erdi Özüağ'a bu rezaleti en azından anlatabilirsiniz. Bağım yok deyip sanki suç işlenmiş de ondan sıyrılıyormuş gibi bir moda girmenize gerek yok
    sadece rica ediyoruz.

Sony Türkiye müdürü konuk oldu röportaj yapıldı. Sorsunlar bu problemi de ucunda ölüm yok.
  • quote:

Yönetimde bulunmuyor musunuz ? Mesut Çevik ve Erdi Özüağ'a bu rezaleti en azından anlatabilirsiniz. Bağım yok deyip sanki suç işlenmiş de ondan sıyrılıyormuş gibi bir moda girmenize gerek yok
    sadece rica ediyoruz.

Sony Türkiye müdürü konuk oldu röportaj yapıldı. Sorsunlar bu problemi de ucunda ölüm yok.

Ben sıyrılayım diye cevap yazmadım. Haberdar etmişsiniz görmezden gelmeyim ayıp olmasın diye mesaj yazdım bilgi verdim. Elimden gelen bir şey olsa elbette yardımcı olurum zaten. Sizlerde mesajınızda zaten Mesut’u mentionlamışsınız oda gördüğü zaman cevap verecektir. Baktınız mesajı görmedi fark etmedi ben kendisine mesajı gösteririm yapabileceğim bu.

• powerstorm kullanıcısına yanıt
    Lütfen rica ediyoruz eğer buraya cevap yazmazsa ya da bize ulaşmazsa en azından kısaca bahsedip bu konunun linkini de verebilirseniz konunun ne kadar ciddi boyutlarda olduğunu görmesi açısından faydalı olur.

Belki o da bir şey yapamaz ama bir basın mensubu olarak en azından bu konuyu sorma fırsatı yakalarsa ona karşı bir şekilde aydınlatıcı bilgi vermek zorunda kalırlar.

Sony Türkiye adeta insanlarla alay eder durumda zerre kadar yardımcı olmuyor. Haftalarca, Aylar boyunca oyun alamayan insanlar var nedir bu iş artık açıklasınlar.

En basiti ben kendimden söyleyim konsolu aldığım ilk günden itibaren 1 ay oyun alamadım. Daha yeni yeni alabiliyorum ama yine aynı sorun mutlaka yaşanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 29 Kasım 2017; 1:24:51 >
  • verdun 16 Tlye düşmüş. hiç denemediysem 16-17 kere denedim az önce. hem bilgisayardan hem ps dan ancak alamadım bir türlü oyunu. bir de insanlar storeda şu kadar bu kadar diyorlar. oyun alabilene helal olsun store'dan :)
  • Konsol Üssü'nden Murat Sönmez var Sony TR ile arası iyi ve iletişimdeler sürekli. Size tavsiyem ona ulaşın. Murat abi bir şekilde sorunu kaynağa iletir.

https://twitter.com/ejderha

buradan mesaj atın ona ama 3-5 kişi değil 50-100 kişi son gönderisinin altına yazmalıki ciddi bir sorun olduğu anlaşılsın.
  • Arkadaşlar inşallah 2 gün içinde konsolu alacağım. Ama GTA indirimi geçmeden almak istiyorum oyunu psn üzerinden. Şimdi sağda solda çok fazla bunun hakkında şikayet gördüğüm için burada sorma gereği duydum. PSNe nasıl kredi kartı tanıtacağız? Ne yapmam gerekir? Banka hesap kartı kullanabilir miyim? Tanıtacağım kartın internet alışverişine açık olması dışında ekstra bir özelliği olması gerekir mi? Adım adım ne yapmam ve yapmamam gerektiğini biri anlatabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • Yılladır alışveriş yaptığım kartım 2 gündür sorun çıkarmaya başladı. Bu hafta 4 farklı hesap açıp oyun almıştım. Bankayı arayınca sanal limitiniz güvenlik nedeniyle sıfırlanmış dediler. Düzelttim ama hala sorun devam ediyor en iyisi 15 gün sonra denemek.

• Bu sorun Mustafa Yiğit e soruldu zaten, verdiği cevap türkçe karakter kullanmayın

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Kişisel deneyimimden yola çıkarak söylüyorum. 15 gün bekleyim geçer durumu pek geçerli bilgi değil. Hata aldıktan sonra bir iki gün sonra alabilen de var. Hata alıp 30 dk sonra denediğinde alabilen arkadaşım da var. Provizyonda görünen bir şey yoksa bir iki gün aralıklarla deneyin bence alacağınız bir şey de varsa boşa beklemeyin.

Sony Türkiye müdürüne Teknoseyir de Enis Kirazoğlu da hepsi sormuş bu soruyu. Verdikleri cevap Türkçe karakter ve noktalama olmasın bundan ibaret.

Kendileri de bilmiyor eminim artık. Sony Türkiye diye bir şey yok yetkisiz insanlar hepsi belli ki.
  • Oo mudur denen insanlar da musteri hizmetlerinden yukselmis demek. Helal olsun. Turkce kullanmayinmis.

Bir Zimbabwe dilinde yazmadigim kaldi. Adam Turkce kullanmayin diyor.

• Belki faydasi olur diye yaziyorum.Dun ilk defa ps storeden oyun oldim..Isbankasi sanal kartimi ps hesabima ilisiklendirdim.storeden iki tane oyun ekledim sepete 90 tl.Daha sonra sanal karta 92 tl yatirdim.Ve storeden alis veris tamamladim.Bu arada sanal kartimi uluslararasi alisverise actim sonra kapattim.oyunlar su anda iniyor..

• Vay arkadaş kartımı tanıdı ama cüzdana para eklemiyor

madem tanıdın niye parayı eklemiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_GaL -- 24 Aralık 2017; 2:19:14 >
  • Valla bu işin tek çözüm yolu, tr psn card'tır. Kredi kartı zartı zurtu ile baskı yapacağımıza, tr psn card için baskı yapmamız lazım. Kredi kartımızı hep farklı hesaplar açıp , kullandığımız için , 2-3 kereden sonra sistem, güvenli moda geçmiş gibi oluyor. Aradan biraz zaman geçince, aynı kartın sistemde blokesi bir şekilde kalkıyor, sonra yine alışveriş yapabiliyoruz. Bakın hiç alamadığınız oyunu , daha önce hiç psn alışverişi yapılmamış kart ile alırsanız anında alırsınız. Noktalama işareti, yok kart ile aynı adres olacakmış falan bunlar hep yalan dolan, ben alırken adreş kısmında ki herşey sallama , hdydhdgsgslad misal böyle yazıyorum her kısıma, kabul edip alıyorum oyunu. :))

• Bu ay sonu kartlar alışverişe kapanacak sanırım, yine çok sorunlar yaşanır. Kartlarınızı online’a açmayı unutmayın.

• Endonezya ps plustaki hesabıma kayıtlı ve daha once alisveris yaptıım enpara kartimla para ekleyemiyorum gecersiz diye uyari veriyo ne olabilir sorun?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.